2018-12-16 01:46


Întâlnire instituţională Victor Ponta - Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni

 |  12:10
Întâlnire instituţională Victor Ponta - Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni

Premierul Victor Ponta ar putea avea, joi, o întâlnire instituțională cu președintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, potrivit unor surse oficiale, citate de Agerpres.

Victor Ponta a participat, joi dimineață, la un eveniment legat de Ziua Copilului la Palatul Victoria, de la care a plecat însoțit de președintele Camerei Deputaților Valeriu Zgonea.

Președintele Klaus Iohannis a precizat, joi, într-un comunicat de presă, că nu este momentul modificării Codului penal și a celui de procedură penală, arătând că va purta discuții cu factorii de decizie, inclusiv cu premierul Victor Ponta, pentru abandonarea acestor intenții.

"Nu cred că este momentul pentru modificări la Codul penal și Codul de procedură penală iar dacă se fac, voi folosi toate instrumentele care sunt la îndemâna președintelui pentru a nu trece aceste modificări", a afirmat preşedintele Klaus Iohannis.

Şeful statului a susţinut că va discuta cu premierul Victor Ponta pentru "abandonarea" intențiilor de modificare a codurilor penale.

"Voi purta discuții cu factorii de decizie în sensul abandonării acestor intenții de modificare în Codul penal și Codul de procedură penală. (...) Acest articol 301 nu l-am discutat concret, dar fiți sigur că îl voi discuta (cu Victor Ponta — n.r.)", a afirmat preşedintele Klaus Iohannis. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-28

TAGURI: intalnire, institutionala, victor, ponta, klaus, iohannis, palatul, cotroceni, joi, surse
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...