2019-02-19 02:55


Întâlnire ISTORICĂ pentru PNL: Ludovic Orban - Angela Merkel

 |  15:40
Întâlnire ISTORICĂ pentru PNL: Ludovic Orban - Angela Merkel

O delegaţie a PNL, în frunte cu preşedintele Ludovic Orban, se până pe 16 mai într-o vizită oficială în Germania, unde urmează să se întâlnească luni cu cancelarul Angela Merkel.

Din delegaţia Partidului Naţional Liberal fac parte secretarul general al partidului, Robert Sighiartău, purtătorul de cuvânt al PPE, Siegfried Mureşan, vicepreşedinţii PNL Vlad Nistor şi Cristian Buşoi, dar şi europarlamentarul Daniel Buda.

În cursul zilei de luni, preşedintele PNL va avea o întrevedere cu preşedintele Uniunii Creştin-Democrate (CDU), cancelarul Angela Merkel, începând cu ora 13.00, anunţă liberalii. Apoi, marţi, preşedintele PNL se va întâlni, la ora 14.30, cu preşedintele Konrad-Adenauer-Stiftung, Norbert Lammert, fost preşedinte al Bundestag, precum şi cu secretarul general adjunct, Gerhard Wahlers, director al Departamentului pentru cooperare europeană şi internaţională al Konrad-Adenauer-Stiftung.

Totodată, delegaţia PNL va mai avea întrevederi cu reprezentanţi ai mediului de afaceri german, reprezentanţi ai guvernului federal pe probleme de energie şi ai grupului parlamentar CDU/CSU din Budestag, dar şi cu românii din Diaspora.

Vizita este rezultatul colaborării foarte bune pe care PNL o are cu Uniunea Creştin-Democrată din Germania în cadrul Partidului Popular European, deplasarea delegaţiei Partidului Naţional Liberal fiind realizată în urma invitaţiei Fundaţiei Konrad-Adenauer-Stiftung, precizează PNL.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-05-13

TAGURI: ludovic orban, angela merkel, intalnire
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PNL
13 Mai 2018

in primul rand trebuie sa o dai afara pe mares proasta asta care a inceput sa bata campii.mares sa sugi p la toti decretei bai stoarfa dracului.apoi faceti si voi un program cu desfiintarea cncd cna ccr asf anre si a altor asa zise agentii cu paraziti institutii ale mafiei.cica peste 100 milioane de euro mananca de pomana nemernicii astia din buget.program cu reducerea pretului la energie gaze carburanti si arestarea infractorilor din ministere .platiti de mafiotii din energie petrol gaze.scoate si tu oameni normali si seriosi in fata daca ai nu pitipoance ca mares facuta la bautura de un tata diliu.ce opozitie faceti voi?stati ca morti in papusoi parca ati fi amortiti .
ANONIM
13 Mai 2018

CINE ESTE ludovic orban În politică...???? Raspuns ...pielea p.... un zero barat
ANONIM
14 Mai 2018

Sica mandolina un candriu prost Un impostor fara initiativa dar rau rau bun de legat la vie
ARDELEANUL
14 Mai 2018

Se intalneste greierele cu elefantul.
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...