2019-02-22 16:27


Întrebat dacă-l schimbă pe şeful ANAF, TUDOSE a fost tranşant: O să-i înlocuim pe toţi cei care nu îşi fac treaba

 |  15:11
Întrebat dacă-l schimbă pe şeful ANAF, TUDOSE a fost tranşant: O să-i înlocuim pe toţi cei care nu îşi fac treaba

Premierul Mihai Tudose a declarat că are în vedere înlocuirea "tuturor celor care nu își fac treaba", întrebat dacă vizează schimbarea șefului ANAF, pentru încasări slabe la bugetul de stat.

"Avem în vedere înlocuirea tuturor celor care nu își fac treaba, dar nu avem nimic astăzi cu ANAF. Avem o întâlnire programată cu el (Bogdan Stan, șeful ANAF — n.r.), este chemat să vedem despre ce este vorba în ograda domniei sale și să vedem în ce măsură putem implementa repede acel punct din programul de guvernare cu splitarea TVA-ului", a afirmat Tudose, la Primăria Capitalei, la finalul unei întâlniri cu edilii Bucureștiului.

Premierul a mai precizat că va participa la discuțiile de la Palatul Victoria cu președintele ANAF, Bogdan Stan. "Eu l-am chemat. Măcar din politețe să fiu, dacă eu l-am chemat", a spus Mihai Tudose.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-05

TAGURI: premier, tudose, anaf, schimbare, inlocuire, bogdan stan
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANAF
05 Iul 2017

Auzi tudose nu o sa mai luati nici un ban daca introduceti impozitul pe venit.sunt niste idioti prin min de finante care isi bat joc de dragnea si acum de tudose.astia vor hartii sa se umple de hartii,sa hartuiasca populatia cai verzi pe pereti.in privinta anaf vedeti ce legaturi au cu marii evazionisti din petrol,legume fructe,alcool,tigari.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...