2019-04-21 00:14


INVITAȚIE pentru Dacian Cioloș: ”Hai să LUCRĂM împreună”. Cine semnează scrisoarea

 |  16:36
INVITAȚIE pentru Dacian Cioloș: ”Hai să LUCRĂM împreună”. Cine semnează scrisoarea

15 parlamentari ai Uniunii Salvați România îi cer fostului premier Dacian Cioloș să intre în USR, alături de foștii miniștri Vlad Voiculescu și Dragoș Pîslaru, dar și de ceilalți membri ai Platformei România 100. Scrisoarea a fost publicată vineri pe pagina de Facebook a deputatului Stelian Ion.

Parlamentarii USR afirmă că ar fi vrut să-i transmită lui Dacian Cioloș doar urări de sărbători, însă au ales să scrie acest mesaj pentru că „justiția tocmai ce a fost schilodită de PSD”. 

Ei mai scriu că platforma condusă de Dacian Cioloș și USR au același scop și cred în aceleași valori, adăugând că nu există niciun beneficiu în existența a două partide mici, în locul unuia mai mare.

Scrisoarea celor 15 parlamentari USR:

„Dragă Dacian,

În primul rând îți mulțumim pentru anul 2016, singurul când România a fost condusă de un Guvern care ne-a reprezentat și în care am avut încredere. Vrem ca un astfel de Guvern să fie o regulă în România și nu doar o excepție. 

Am fi vrut să petrecem aceste sărbători în liniște și bucurie și să-ți scriem doar pentru a-ți ura cele bune. Însă justiția tocmai ce a fost schilodită de PSD. Așa că am ales să îți scriem aceste rânduri și să spunem lucrurilor pe nume, fără ocolișuri, așa cum le stă bine oamenilor care au încredere unul în celălalt. 

Dacian, vino în USR și hai să lucrăm împreună! Am înțeles prudența de până acum și ți-am respectat opțiunea. Dar timpul nu mai are răbdare. România este pusă în genunchi și nu este acum momentul de calcule și strategii politice. Acum trebuie să fim uniți. Să acționăm împreună și să dăm oamenilor speranță. 

USR și Platforma 100 au același scop și aceleași valori. Ce beneficiu este în a avea două partide mai mici în locul unuia mai mare? Câștigă România ceva din această împărțire artificială? Locul tuturor, și al tău, și al colegilor tăi, și al nostru este sub același acoperiș. Iar acoperișul care deja există se numește USR. Hai să folosim ceea avem și hai să ne ocupăm de ceea ce contează. Cu tine, cu Vlad, cu Dragoș și cu toți ceilalți colegi ai tăi de bună credință chiar putem face lucruri mari. 

Știi deja că actuala conducere a partidului a candidat cu mandatul de a te invita în USR. Credem că exact același mandat îl va da și Comitetul Politic al USR, dacă va fi nevoie. Toti vrem de la tine o decizie. Acum. Cât încă nu e prea târziu.

Știm că vei lua în considerare această scrisoare și că te vei gândi bine la ce e de făcut.”

Mesajul este semnat de 15 parlamentari USR: Cristian Ghica, Cristian Seidler, Lavinia Cosma, Ramona Dinu, Silviu Dehelean, Stelian Ion, George Dircă, Lucian Stanciu-Viziteu, Bogdan Rodeanu, Mihai Goțiu, Dan Lungu, Daniel Popescu, Mihai Botez, Dan Rădulescu și Sergiu Vlad. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-12-23

TAGURI: usr, dacian ciolos, scrisoare, platforma romania 100
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
23 Dec 2017

Invitatia suna precum ruga calugarilor de la manastire :"Hai sa facem un ceeeeerc..."
GREGORIAN BIVOLARU
23 Dec 2017

Hai sa facem o spirala si sa bem apoi pisatul cu monica cea nasoala si cu gotiu nespalatul
ANONIM
23 Dec 2017

D-le Ciolos , DVS GRINDEANU, CIORDACHE, , ca si Nastase, POMPEI MARINERUL, Dreak-nea, Badalau, Prostariceanu, Nicolicea, Serban Nicolae, Stefanescu CHELU, etc voi ati avut OCAZIA SA DEMONSTRATI DACA SUNTETI CAPABILI de a face politica SI VA-TI FACUT DE KKT o data. Ce vreti de mai multe ori pe spinarea poporului ....NESIMTITILOR ....??? DACA NU SUNTETI DEMNI VE-TI AJUNGE UNDE MERITATI.
@LEVST.
23 Dec 2017

Tu o sa fii primul in cerc ...
LEVST.
23 Dec 2017

Zi sa zbori...(tot spumant, spumant, spumant...Deh!)
ALLISON HOWARTS
24 Dec 2017

Bună ziua, sunt aici pentru a răspândi această veste bună întregii lumi cu privire la modul în care am primit soțul meu înapoi. Eram nebun când soțul meu mi-a lăsat o altă femeie luna trecută. Dar când mă întâlnesc cu un prieten care ma introduce în profetul Okona, un mare mesager la oracolul pe care îl slujește, mi-am povestit problema profetului Okona despre cum ma lăsat soțul meu. El mi-a spus doar că am ajuns la locul potrivit că voi fi dorința mea de inimă fără nici un efect secundar. Mi-a spus ce trebuie să fac, după ce a fost făcut, în următoarele două zile, soțul meu a sunat mă la telefon și îmi pare rău că m-ai trăit înainte. Sunt atât de fericită și copleșită că trebuie să le spun întregii lumi cum mi-a ajutat profetul Okona să-mi dau dorința inimii. Dacă aveți nevoie de orice fel de ajutor, contactați Profetul Okona la următoarea adresă de e-mail: prophetokona@gmail.com De asemenea, a distribuit atâtea vrăji ca, (1) Dacă doriți ex-spate. (2) nu ai nevoie de un divorț în căsnicia ta. (3) Vrei să fii promovat în biroul tău. (4) Vrei să vindeci bolile mortale (5) Dacă vreți un copil. (6) Vrei să fii bogat. (7) Vrei să îți ceri soțul și soția să fie a ta pentru totdeauna. (8) Dacă aveți nevoie de asistență financiară. (9) vrei o soție / soț
@LEVST.
24 Dec 2017

Nu pot sa zbor , nu sint o darapanatura tiganeasca ca tine , tu iei lectii de zbor cu " regilii " ciorbea " , eu nu sint cioroi ca voi .
@LEVST.
24 Dec 2017

Cioaba , nu ciorbea , ala e doar in bou , nu o cioara .
LEVST.
24 Dec 2017

iti spun eu ca Cioaba nu e bou deloc, insa tu esti un vierme de hazna...
MOSULE CACAT PE TINE
26 Dec 2017

ce e aia levst (LEV STRICATUL)LA CAP ASA E ?
LEVST.
28 Dec 2017

Asta-i tot!!!??? ...Parafrazand celebra carte a lui Nicolae Bogza, "Toate Panzele Sus", zic si eu "Toate stergatoarle de ecran pornite", si inca o tura de clabuceala!
Random imageUltimele stiri


STARBAG