2017-01-18 08:29

POLITICA


Ioan Oltean (PDL) face numărătoare inversă pentru Guvernul Boc

 |  14:58
Ioan Oltean (PDL) face numărătoare inversă pentru Guvernul Boc

Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, revine cu ultimatumuri la adresa Executivului condus de Emil Boc. Liderul pedelist spune că dacă Guvernul nu găseşte în termen de o lună soluţii de rezolvare a problemele reale cu care se confruntă România.

Ioan Oltean spune că e nevoie de un set de măsuri populare pentru că – adaugă el -  măsurile luate până acum de Guvernul Boc nu au adus “un plus de mâncare în farfuria cetăţeanului”, iar asta este în opinia sa  “lucrul cel mai grav”. “Este un lucru absolut adevărat şi ştim, dar în acelaşi timp este adevărat că sunt create toate premisele ca începând din acest an acest lucru să se întâmple. Şi este păcat că într-un moment în care se conturau sau se conturează această realitate au apărut mişcări care pun în dificultate România şi Guvernul în gestionarea corectă a societăţii româneşti“, a spus Oltean.

În opinia liderului PDL, românii nu mai suportă măsuri de anticriză. „Populaţia a venit şi a tras un semnal de alarmă extrem de puternic: opriţi-vă, ajunge, am ajuns la maximă suportabilitate! Şi aici Guvernul trebuie să înţeleagă acest lucru şi să găsească soluţii de rezolvare a problemelor, pentru că altfel nu există decât o singură soluţie - plecarea Guvernului”. Oltean spune că aceste măsuri ar exista deja la Guvern. “Nu vreau să le prezint, pentru că nu stă în competenţa mea, sunt un om politic. V-am spus doar că Guvernul va trebui să vină cu un set de măsuri care să ducă la dezamorsarea acestor tensiuni. E obligat, altfel Guvernul va trebui să plece. (...) Eu cred că cam într-o lună de zile - zic aşa, la întâmplare, nu e un termen pe care eu mi l-aş asuma cu certitudine, dar cred eu că într-o lună de zile Guvernul ar trebui să vină în faţa populaţiei cu un set de măsuri care să ducă la rezolvarea în mare parte a problemelor cu care se confruntă ţara”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-07-07

TAGURI: oltean, PDL, guvern, ultimatumComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ADMIN
27 Ian 2012

politicienii actuali din romania totusi au facut c eva pentru noi.cel putin au relansat economia nati onala, au dezvoltat turis mul, au reformat justitia , sistemul de invatamant si internele.ce mai vreti ?
CORSA
27 Ian 2012

Cat imbecilism poate exis ta in tara asta, iti faci programe tv pentru a man ipula oamenii, ii platest i sa iasa in strada, ince pi sa strigi demisa cand sti ca tu nu esti capabil sa porti un discurs, det ii in partid cei mai coru pti oameni, etc... N-ai c um decat sa ai un sentime nt de scarba fata de "opo zitia" din tara asta care e in stare sa faca orice ca sa fie ei UNDE NU LE E LOCU !!! INAINTE CU BAS E !!!!
ESTHERA
27 Ian 2012

Guvernul trebuie să fie extrem de prudent anul ac esta, nu este loc de popu lism - aviz domnilor Pont a şi Antonescu
MIHAI
27 Ian 2012

Ce CURVA masculin poate f i Ion Oltean. A observat ca a inceput sa ia apa corabia condusa de Basesc u,si isi pregateste scara pentru a putea sari pe a lt corabie.Istet nu?.
GABI CRIS
27 Ian 2012

NU demisiei Presedintelui ! Sa ramana actualul Guve rn!! NU protestelor!
GIGIBOSCHET
27 Ian 2012

Bravo d-le Boc, un adevar at exemplu de ajutor al c etateanului. Daca toti ce i care comenteaza aiurea ar iesi macar sa dea zapa da din fata casei sau a b locului ar intelege ca in tai sa se uite la ei in o grada si abia apoi in a v eciunului. Intrebarea mea este ce a facut Crin, Po nta sau Geoana???? va zic tot eu au stat acasa la cadura si au vizionat sti rile de la irealitatea, e i sunt prea comunisti pt a putea oferi un ajutor b enevol cetateanului de ra nd.
IONIS
27 Ian 2012

Nu poti spune ca exista p olitica in Romania, toti sunt o apa si-un pamant. Foarte multa coruptie si NEcompetenta. Ceea ce se intampa cu protestele sig ur nu ne duce sper ceva b un, poate doar spre ceva rau din prisma imaginii p e care ne-o creem, o imag ine negativa desigur. Hai sa lasam lucrurile asa s i sa vedem ce se intampla pana la alegeri poate to tul va merge sper bine. O seara placuta.
ANCA
27 Ian 2012

Si Basescu si Guvernul tr ebuie sa ramana pentru a- si duce mandatul la bun s farsit !!!!
ALEX
27 Ian 2012

omnul Emil Boc sa ocupat foarte mult de dezapezir e fata de usl care nu pre a iam vazut miscand vrun deget
MIRELAPARVAN
27 Ian 2012

Idiotule unde au fost deg ajate gradinitele sau sco lile de echipele tale? sa u macar statiile de metro u sau de RATB. Mincinosu le astazi ne-am strans 20 de tineri si am mers sa dezapezim noi scoli, grad inite si statii de transp ort in comun. Mai bine de misionezi direct, oricum nu te doare in cot decat de togani si de drogati.
ION
27 Ian 2012

Am tot respectul pentru p resedintele Traian Basesc u si pentru faptul ca est e singurul presedinte rom an care a reusit sa fie i ndependent fata de moguli si ai inceput un razboi impotriva acestora.
MIRELA
27 Ian 2012

O relatie de colaborare i ntre clasele politice ar fi foarte utila in a gasi solutii comune pentru a rezolva macar o parte din problemele romanilor.
MARA
27 Ian 2012

Opozitia sa caute dialogu ri constructive nu sa cea ra demisii nejustificate.
NICO
27 Ian 2012

In loc de steaguri ar pun e mana pe lopata! Nu e de vina guvernarea ca oamen ii stau cu mana intinsa i n loc sa munceasca si se lasa manipulati. Cand doa re lenea se tipa „DEMIS IA!”
UN DEMONSTRANT
28 Ian 2012

Pentru toti postacii pdli sti: Nu vedeti oameni bun i, ca majoritatea reforme lor pe care se lauda guve rnul ca le-a facut sunt c rime la adresa ROMANILOR si a acenomiei?. EX; refo rma sanatatii, reforma in vatamantului, codul fisca l ,ruinarea IMMurilor, im pozite aberante etc, etc. Daca s-ar fi facut cu ca p de oameni competenti, p e care pdlul nu-i are, in mod sigur s-ar fi vazut efectele benefice si in c asele si buzunarele ROMAN ILOR. Trezi-ti-va si desc hide-ti ochii MARI si vet i vedea si voi realitatea . Nu va mai lasati pacali t s-au platiti de catre propagandisti pdl.
ANDY65
28 Ian 2012

Liberalii s-au răzgândi t. Nu-şi dau demisia din Parlament, dar nici nu m uncesc.
YOYO
28 Ian 2012

Masurile grele luate de g uvern au fost laudate de lideri UE, dar au starnit si nemultumirea poporulu i
MIHAI
28 Ian 2012

Domnilor postaci pdlisti, veniti oameni buni in mi jlocul manifestantilor si lamuriti -i, ca poate reusiti sa-i convingeti ca poate ei nu pot intelege cum ca: se poate traii fara sala riu, ca se poate traii fa ra spitale, cu scoli cat mai putine, cu cat mai p utine locuri de munca ecs istente se va traii tot m ai ;bine;, ca indiferent de rata inflatiei nivelul de trai;creste; vazand c u ochii, ca pensionarii s e ;ghiftuiesc; intr-o ves elie si nu mai pot de; bi ne;, ca somerii ;nu vor; sa munceasca desii locuri de munca se gasesc peste tot. Explicati-le si des chide-ti-le ochii cat de ;bine; traiesc, si ei pro testatarii nu vor sa vada ce viata ;dulce ; si uso ara le -a faurit basesc u, boc, si cu tot pdleul. Nu mai stati comod pitit i in fata calculatorului si sa tot scrieti si sa t ot aduce-ti OSANALE parti dului si CONDUCATORULUI I UBIT. Treziti-va si voi o data la realitate si nu u itati ca bulgarele de zap ada odata ce a plecat, nu -l mai poate opri nimeni. Asa ca ati face bine sa va dati la o parte din ca lea lui sa nu va accident ati.
ROMAN
29 Ian 2012

SA VINA SI PARTIDUL LUI PESTE LA PUTERE NUMAI SA SCAPAM DE ASTIA ODATA. ....

Adauga un comentariu

Random image