2017-01-24 11:04


Ioan Oltean (PDL), party cu 200 de persoane

 |  13:07
Ioan Oltean (PDL), party cu 200 de persoane

Petrecere mare sâmbătă în Bistriţa. Ioan Oltean, secretarul general al PDL, şi-a serbat ziua de nume, el invitînd peste 200 de colegi de partid, la singurul hotel de cinci stele din localitate. “Astăzi este o sărbătoare mare, se încheie şirul sărbătorilor de iarnă. Este aproape o sărbătoare naţională, este Sfântul Ioan Botezătorul.

România are peste 1,7 milioane de oameni ce poartă acest frumos nume cărora eu prin dumneavoastră mă adresez urându-le 'La mulţi ani', sănătate, bucurii şi un an mai bun pentru toţi cei ce poartă acest frumos nume. La mulţi ani, Ioane!', a fost urarea transmisă de liderul PDL. Oltean a explicat că petrecerea a fost una exlusivistă, doar activul de partid fiind invitat. “Ne întâlnim, ciocnim un pahar de şampanie împreună, mâncăm ceva ce ne-au pregătit acolo, pe urmă ne ducem acasă”, a spun Oltean, sâmbătă, înainte de petrecere.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-11-06

TAGURI: oltean party, party PDL, PDL, onomastica, ioan olteanComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SOCRATES
08 Ian 2012

Sa va traiasca mustata domnu parlamentar, sa traiti ca ne trebuiti ca rar am vazut asa om, frumos, mindru,inteligent si...cu broasca-n git ! :)))))
Random image