2018-12-17 21:24


Ioan Oltean, şocat de eşecul lui Gheorghe Flutur

 |  20:09
Ioan Oltean, şocat de eşecul lui Gheorghe Flutur

Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat luni, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la Bistriţa, că este absolut şocat de faptul că Gheorghe Flutur a pierdut în urma alegerilor locale funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava.

Oltean consideră că cel mai mare eşec al PDL este piederea şefiei Consililului Judeţean Suceava, deţinută de Flutur: “La nivel naţional, sigur, rămân absolut şocat de pierderea Consiliului Judeţean de către Gheorghe Flutur. Este cel mai dezastruos rezultat pe care l-am avut, cel mai mare şoc pe care mi l-au produs alegerile acestea. Este, cred, nedrept ca Gheorghe Flutur să piardă alegerile judeţene după ce patru ani a gestionat judeţul în mod impecabil, a avut peste 60% dintre primari, inclusiv Primăria municipiului Suceava. Este totalmente o enigmă cum a putut Gheorghe Flutur să piardă Consiliul Judeţean”, a spus Oltean.

În ceea ce priveşte municipiul Cluj-Napoca, Ioan Oltean consideră importantă victoria lui Emil Boc prin prisma faptului că acesta este un municipiu-simbol pentru zona Ardealului, iar menţinerea lui în portofoliul de municipii ale PDL este un lucru extrem de pozitiv şi de încurajator pentru partid. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639566-10-15

TAGURI: ioan oltean, gheorghe flutur
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PISSY
11 Iun 2012

enigma totala, un soc din care nu va mai putea iesi dlOltenush...deh..ce sa'i faci, se mai intampla si d'astea in politica; si noi cetatenii (prostii de rand) am fost la fel de socati cand am constatat ca Anastase nu stie nici matematica de gradinita , dar s'au luat masuri cu dansa (sa fie oare din pricina faptului ca si la dvs 1+1= 3?)
Random imageUltimele stiri


loading...