2019-04-24 21:11


Iohannis a fost externat vineri după ce a fost OPERAT la umăr

 |  10:35
Iohannis a fost externat vineri după ce a fost OPERAT la umăr

Klaus Iohannis a fost externat vineri după ce joi a suferit o intervenţie minim invazivă artroscopică la umărul stâng, la Spitalul de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”.

Preşedintele Klaus Iohannis a suferit, joi, o intervenţie minim invazivă artroscopică la umărul stâng, iar operaţia a decurs fără probleme, au anunţat, joi seară, reprezentanţii Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”. Şeful statului urmează tratament antialgic, antiinflamator şi antibioterapie cu spectru larg, începând procedurile de recuperare fizică.

"Preşedintele României, domnul Klaus Werner Iohannis, a fost internat în Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila” (SUUMC), în vederea efectuării unei intervenţii minim invazive artroscopice la umărul stâng. Intervenţia a decurs fără probleme. Pacientul urmează tratament antialgic, antiinflamator şi antibioterapie cu spectru larg, începând, încă din această seară, în post-operator, procedurile de recuperare fizică, conform protocolului aplicat în cazul unui astfel de tratament chirurgical”, au transmis reprezentanţii unităţii medicale.

Potrivit acestora, anterior, preşedintele a fost supus aceleaşi proceduri minim invazive artroscopice şi pentru tratamentul afecţiunilor suferite la nivelul articulaţiei umărului drept.

Președintele României este apt medical pentru îndeplinirea atribuţiilor funcţiei, starea sa de sănătate fiind optimă, a anunţat Administraţia prezidenţială.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-10-26

TAGURI: Klaus Iohannis, operatie, umar, externat,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ZICE LEVST
26 Oct 2018

Penalului nr. 1 i s-a implantat un cip de catre mafia PSD-ALDE, pentru a putea fi manipulat si urmarit permanent si non stop in vacantele petrecute in tara si peste hotare.
Random imageUltimele stiri


STARBAG