2018-10-17 22:05


Iohannis a PRIMIT propunerile pentru cei trei noi MINIȘTRI. Se așteaptă DECIZIA

 |  16:28
Iohannis a PRIMIT propunerile pentru cei trei noi MINIȘTRI. Se așteaptă DECIZIA

Premierul a trimis la Administraţia Prezidenţială cele trei propuneri de noi miniștri în cabinetul sau. Liderii PSD au hotărât ca înlocuitorii demisionarilor să fie Paul Stănescu la Ministerul Dezvoltării, Felix Stroe la Ministerul Transporturilor și Marius Nica la Fonduri Europene.

Propunerile au ajuns la Palatul Cotroceni, informează Administrația Prezidențială. Ceremonia  ar putea avea loc marți.  Președintele PSD, Liviu Dragnea, și președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu,  au anunţat că nu vor participa la depunerea jurământului de la Cotroceni.

Marius Nica a mai fost ministru în cabinetul Ponta. Felix Stoe este de la PSD Constanța, a fost președintele Regiei Autonome județene de de Apă, iar Paul Stănescu a fost președintele Consiliului Județean. Cei trei îi vor înlocui pe Sevil Shaideh, Rovana Plumb și Răzvan Cuc, care și-au dat demisiile săptămâna trecută.

Premierul Mihai Tudose a precizat că nu a discutat cu șeful statului despre propunerile pentru cele trei ministere și nu există un plan B în cazul în care președintele țării nu acceptă propunerile, sau una dintre ele.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-10-16

TAGURI: propuneri, ministri, cotroceni, iohannis, paul stanescu, felux stroe, marius nica
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
16 Oct 2017

TOTI CEI TREI SUNT NISTE GUNOAIE UMANE..................
EMIL
16 Oct 2017

FACI PARTE DIN GASCA LOR DE-I CUNOSTI ASA DE BINE?
@ANONIM
16 Oct 2017

Si grofugroful tau tot un gunoi este ....lui îi ARDE de chermeze la golf....in loc să muncească la cotroceni ...OARE PTR ASTA IL PLĂTIM NOI ....SA MUNCEASCĂ DE MARȚI PANA JOI ???ptr ca vineri iar blochează valea oltului sa se duca la vanzatoatea de copii si penala care a luat CASE cu acte false !!!
SEBASTIAN
17 Oct 2017

groful este GUNOIUL GUNOAIELOR incult prost.ranchiunos razbunator sovin mincinos hotz sadic(NU I-A FOST MILA DE COPILASII VANDUTZI CANADIENILOR) este exemplul etalon al sasului obraznic care este instare de orice ca sa-i mearga lui si neamului sau bine
Random imageUltimele stiri


loading...