2019-05-19 09:59


Iohannis, ATAC la DĂNCILĂ: "Avem un guvern iraţional". Preşedintele a devoalat conversaţia telefonică cu premierul

 |  12:44
Iohannis, ATAC la DĂNCILĂ: "Avem un guvern iraţional". Preşedintele a devoalat conversaţia telefonică cu premierul

Preşedintele Klaus Iohannis a vorbit sâmbătă, la Consiliul Naţional al PNL, despre discuţia telefonică pe care a avut-o vineri cu premierul Viorica Dăncilă legată de concediul acesteia şi sesizarea CCR.

Președintele Klaus Iohannis a declarat, referitor la discuția de vineri cu Viorica Dăncilă, că aceasta i-a spus că nu știa că s-a publicat în Monitorul Oficial decizia de a delega atribuțiile pe perioada concediului său, telefonul venind după ce șeful statului a sesizat CCR.

"Am ajuns să avem un guvern iraţional. Ieri am avut o discuţie care m-a făcut să cred că avem un guvern ireal. Dacă nu ar fi trist, ar fi de râs", a spus preşedintele Klaus Iohannis, legat de sesizarea CCR privind suplinitorul Vioricăi Dăncilă în timpul concediului acesteia.

Şeful statului a şi relatat ceea ce l-a determinat să aibă această opinie, precizând că a fost publicată în Monitorul Oficial o decizie prin care "doamna prim-ministru instala un premier interimar".

"Surpriză, am crezut că e atributul meu şi am contestat la CCR acest demers. După ce am înaintat la CCR, doamna prim-ministru m-a sunat să-mi spună că pleacă în concediu şi că toate sunt bune. Asta după ce în paranteză publicase acel draft de rectificare bugetară care e o catastrofă. I-am atras atenţia că nu e bine ce a făcut şi că e motiv de conflict constituţional. Ştiţi ce mi-a spus? Nu a ştiut că se publicase. Mai ireal decât aşa nu cred că se poate", a spus preşedintele.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-04

TAGURI: klaus iohannis, viorica dancila, guvern, conversatie telefonica,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANALFABETII PSD
04 Aug 2018

Dancila nu stie alfabetul , cum poate sa cunoasca Constitutia Romaniei. Si-a luat TRICOAIELE de vara si a plecat in concediu. A si mentionat ca nu merge la Venetia ca acolo tot timpul sunt INUNDATII.
ANONIM
04 Aug 2018

Asta este președinte sau JIGODIE....ce caută la partide politice ...mie sila si scârbă de un astfel de comportament...surpriza cică...un nesimțit si persiflant . .vine el 2019...BLESTEMAT BLACK FIE CEL CE MAI PUNE STAMPILA PTR UN ASA PRWSEDINTE ...CE BLESTEMATI SA FIE SI MANIPULATORII
PRESEDINTE NEO-NAZIST
04 Aug 2018

Cauta galceava ,cauta sa mentina stari conflictuale la nivel de institutii statale Mai iohannusule ,dar ce cauti tu la pnl din moment ce esti apolitic mai nazi ? Vad ca ai iar nervi de om nebun Du te la spital !
SCARBE DROGATE
05 Aug 2018

Asta sunteti Niste gunoaie naziste
@ANONIM
05 Aug 2018

CACATUL PROST ANONIM ARE MEREU CEVA DE COMENTAT , INTOTDEAUNA STUPIZENII PRODUSE DE MINTEA LUI BOLNAVA , AFECTATA DE DROGURI . INCEARCA O CURA DE DEZINTOXICARE IDIOTULE .
ANONIM
05 Aug 2018

IRATIONAL SI PENIBIL ESTI TU NAZISTULE ACELA E DISCURSULUNUI PRESEDINTE DE TARA? UNTRACTORIST DE LA CAP VORBEA MAI ELEVAT BOULE.........MUIE IOHANIS TIE SI LA TOT NEAMUL TAU
ANONIM
05 Aug 2018

MULTA MUY BIEN KWJ....ar fi bine inainte de a intra in biserica, sterpule !!!....Am scăpat de un chior si ne.a băgat pe gât ( serviciile) o JIGODIE
@@ANONIM
05 Aug 2018

MAI PULIBRICI DE DEPENDENTA DE DROGURI POTI SCAPA DE RETARD MINTAL SI IMDECILITATE MOSTENITE GENETIC NEIN
@@@ ANONIM
05 Aug 2018

Bai , sa ma pui in cur pe nespălate, cand am diaree...tu si toti susținători ca tine ai aceste javre sperp......asta nu este capabil să lase ceva in urma lui ...de aceea dumnezeu a avut grija de el si de susținătorii lui ....BLESTEMAT FIE CEL CE VA PUNE STAMPILA PE ASA JAVRA SI CEI CE VOR UNELTI PTR A OBTINE VOTURI FALSIFICATE ...AMIN
ANONIM
05 Aug 2018

Dacă javra asta zice ca avem un guvern irațional...si eu zic ca cel ce sta pe scaunul de la cotroceni( atunci cand nu se plimba) ESTE IRESPONSABIL .....
ROCCO
05 Aug 2018

Cum scot serviciile si cei de dreapta numai indivizi penibili precum Basescu, Werner, Ciolos. Plavanul e cel mai penibil cred ca la alegeri o ia in figura (sau in muie cum spun colegii lui elevati).
ANONIM
05 Aug 2018

ASA ESTE< AVETI PERFECTA DREPTATE!!!! ---CUM DE VA PERMITE ADMINISTRATORUL ACESTUI SIT SA BLESTEMATI< SA JIGNITI NU!!!!!!VA PIZMUIESTE IN TACERE ASA CUM FACETI VOI IN SCRIS >RUSINE!!!!!!!!!
ANONIM
05 Aug 2018

PRESEDINTELE A LASAT IN ERMA LUI UN ORAS CULTURAL DAR DESPRE CARE VOI NU AVETI HABAR SI SE VEDE CA NICI ZIARUL PUTEREA NU ACCEPTA LAUDE PENTRU FAPTELE MARETE ALE D_LUI KLAUS_ DE CE????? APRECIATI JIGODISMUL SI MANIPULATOIRII????ACESTEA VA PLAC?????
ANONIM
05 Aug 2018

DE CE TAIATI PARTEA BUNA A COMENTARIILOR SI NU TAIATI "":::MIZERIILE SCRISE DE UNIII SI ACEEASI ????UNDE AJUNGE TARA CU asa comportament????ziaristi va numuti????
ANONIM
05 Aug 2018

ASA ESTE< AVETI PERFECTA DREPTATE!!!! ---CUM DE VA PERMITE ADMINISTRATORUL ACESTUI SIT SA BLESTEMATI< SA JIGNITI NU!!!!!!VA PIZMUIESTE IN TACERE ASA CUM FACETI VOI IN SCRIS >RUSINE!!!!!!!!!
ANONIM
05 Aug 2018

rusine___ziarului___puterea ptr>ca taie din com entarii expresiile curate si lasa altele cu mizerii fara sa fie sterse
PESEDISTILOR
05 Aug 2018

vi se da la muy ca sa va calmati
Random imageUltimele stiri


STARBAG