2018-12-14 20:03


Iohannis. Banca Mondială optimistă

 |  17:28
Iohannis. Banca Mondială optimistă

Președintele Iohannis s-a întâlnit miercuri cu reprezentanții Băncii Mondiale care s-au arătat optimiști în privința performanțelor economice ale României, subliniind că nu trebuie neglijate anumite riscuri și vulnerabilități potențiale, și au exprimat interesul BM de a sprijini în continuare reformele economice și instituționale pentru dezvoltarea pe termen lung, se precizează în comunicat.

Reprezentanții BM au menționat anumite direcții de reformă care vizează în principal sectorul întreprinderilor de stat și îmbunătățirea guvernanței corporatiste, rezolvarea problemei cadastrului, dar și necesitatea dezvoltării și modernizării unor sectoare cheie, precum cel al transporturilor, unde România are foarte multe de recuperat. Iohannis a susținut nevoia ca proiectele și programele aflate în derulare să fie duse la bun sfârșit cu succes, astfel încât calitatea guvernării să se amelioreze și să se reflecte consistent în prosperitate economică și îmbunătățirea nivelului de trai.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-13

TAGURI: klaus iohannis, banca mondiala, optimist
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MARIANA
13 Ian 2016

Lucreaza de acasa! Esti o persoana care vrea sa castige bani online? Nu ai loc de munca? Ai datorii si nu mai stii cum sa scapi de ele? Sau vrei doar niste bani in plus, pe care sa-i castigi in timpul tau liber? Aici este ceea ce cauti! Simplu, rapid, clar si eficient! Totul e pregatit pentru tine! Trebuie doar sa ne cauti la adresa de email: mariana.mitru@gmail.com
BIBICU
13 Ian 2016

S-a ajuns dupa 26 de ani de ,,democratie originala‘‘ ca mediul politic (societatea politica) din România sa aiba un grad maxim de autointoxicare si autopoluare. Datorita nerespectarii si nepromovarii principiilor moralitatii si competentei sistemul politic nu mai poate sa dezvolte activitati si programe(proiecte) laborioase de interes public general, acesta s-a mafiotizat si transformat in gupari infractionale de crima organizata, transformand ilegalul in legal pentru a se evita sanctionarea incalcarii legii. Comisiile de specialitate ale Parlamentului ca de alfel si majoritatea structurilor Guvernamentale NU au in componenta experti din vreun domeniu (ba din contra), dar nici nu consulta oameni de stiinta sau cu experienta (consilierii fiind recrutati pe alte criterii neortodoxe decat cele de competenta si integritate morala) din aceasta cauza legislatia romaneasca elaborata in ultimii 26 de ani este dezlanata, in unele situatii fiind aberanta si inaplicabila. S - a dovedit in cele mai multe situatii ca legiuitorii au ca tinta sau obiect de reglementare interese de grup sau individuale nelegitime ori imorale.
Random imageUltimele stiri


loading...