2018-12-15 03:05


Iohannis cheamă românii la consultări la Cotroceni

 |  15:55
Iohannis cheamă românii la consultări la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis invita ONG-uri si orice alte entitati interesate sa se implice in dezbaterea pe care urmeaza sa o lanseze privind Educatia Nationala. Aceste entitati sunt invitate sa consulte criteriile de participare la aceasta dezbatere, care sunt la randul lor puse in consultare publica.

"Administrația Prezidențială, prin Departamentul Educație și Cercetare, lansează în dezbatere publică criteriile pentru includerea evenimentelor organizate, sub egida „Dezbaterii Naţionale pentru Educaţie şi Cercetare – România educată”, de către orice entitate care dorește să se implice în reforma educației. Administrația Prezidențială propune astfel un demers flexibil și participativ, care să permită adaptarea sa permanentă la nevoile societăţii.

În anul 2016, Dezbaterea Naţională pentru Educaţie şi Cercetare, inițiată de Președintele României, domnul Klaus Iohannis, va viza principalele opțiuni strategice ale României privind sistemul național de educație și cercetare, care vor fi apoi transformate în obiective de țară și integrate într-o viziune pe termen lung (2018 – 2030).

Astfel, orice eveniment cu rezultate relevante pentru acest demers va putea fi inclus în cadrul dezbaterii publice lansată de Administrația Prezidențială, în condiţiile în care respectă un set de criterii transparente. Documentul care descrie aceste criterii este supus dezbaterii publice, fiind disponibil la adresa http://bit.ly/1PsocBh. Punctele de vedere pot fi trimise pe adresa educatie@presidency.ro, până la data de 7 februarie 2016", a transmis Administratia Prezidentiala.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-22

TAGURI: iohannis, consultari, societatea civila
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...