2019-02-23 19:53


Iohannis dă SEMNALUL românilor după Brexit: ”Pentru noi arată foarte bine”

 |  18:17
Iohannis dă SEMNALUL românilor după Brexit: ”Pentru noi arată foarte bine”

Preşedintele Klaus Iohannis participă joi şi vineri la summitul UE de la Bruxelles, unde se va discuta, între altele, și despre Brexit.

„Despre Brexit o să vă spun mai multe probabil mâine (vineri - n.r.), după ce terminăm discuţia, dar aşa, în deschidere, pot să vă spun că, aşa cum stăm acum, pentru noi arată foarte bine”, le-a spus şeful statului jurnaliștilor, înainte de reuniunea Consiliului European.El a arătat că joi se va discuta despre mai multe teme „complicate”, printre care şi solicitarea Marii Britanii de a avea o poziţie comună privind Rusia.„Asta este una dintre temele pe care le vom discuta astăzi şi împreună cu ceilalţi lideri vom găsi cu siguranţă un punct de vedere comun, care pe urmă va fi comunicat. Nu este singura temă complicată astăzi, ştiţi bine că avem, bunăoară, politica de tarife la oţel şi aluminiu, care sunt în continuare în discuţie, se pare chiar că avem ceva şanse de negociere, şi în acest fel vom avea astăzi foarte târziu discuţia, poate se mai mişcă ceva. Avem, de asemenea, discuţii pe relaţia Uniunii cu Turcia, în pregătirea unui summit care este planificat luna viitoare, avem mâine discuţii pe Brexit. Iată o agendă extrem de bogată şi destul de complicată astăzi şi mâine”, a menţionat şeful statului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-22

TAGURI: iohannis, semnal, romani, marea britanie, brexit, summit ue
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ABAB
22 Mar 2018

Do you need a loan? If yes! Contact FIFO Capitals and Mortgages Limited ® for small and large loans amount. We give out loan at 2% interest rate. Contact us today via E-mail at,,,((FIFOCapitals@gmail.com)),,, We also give out from. £5 thousand Pounds to 100 million Pounds for individuals and companies, the credit is open to all regardless of nationality....
ALEX
22 Mar 2018

FMM DE RAHAT CE DRACU VEZI CA E BINE SASE CASE ?
LEVST.
22 Mar 2018

Meraviglia ! Meraviglia! Il muto parla! Daca iar s-a trezit din amoc, iohan-balenu si voroveste, inseamna ca iar o sa bata vantul cu lapte praf si o sa curga miere de pioneze, ultima data a fost de cuisoare!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
22 Mar 2018

si noi ce ar trebui sa facem acum....sa strigam HEIL MERKEL...HEil MERKEL....PUie MoNTA...HUIE MiTLER
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
22 Mar 2018

adica mai exact Johannis ar trebui sa stie ca MERKEL este o persoana care nu mai are viitor...nici macar in Germania daramite in Europa//sau probabil ca stie si el dar nu-i vine sa creada Americanii nu vor sa mai auda de ea
LILIAN NIKKY
24 Mar 2018

Numele meu este lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele, din cauza ajutorului pe care Dr. Saguru mi-a oferit-o ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu magia și dragostea lui. am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și ajută la stabilirea relației. și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. i-am explicat situatia mea si apoi caut ajutor, dar spre cea mai mare surpriza mea mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbator acum pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea mereu să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr.saguru este cu adevarat o adevarata vrajitoare. VĂ RUGĂM SĂ VĂ RUGĂM AJUTAȚI DOCTOR SAGURU ACUM ACUM VIAȚI EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și vă face să vă simțiți fericiți în relația voastră. 1 LOVE SPELL 2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX 3 FRUCTE DE FEMEI 4 PROMOȚIE SPELL 5 SPELL DE PROTECȚIE 6 SPELL BUSINESS 7 SPELL GOOD JOB 8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...