2018-10-22 08:39


IOHANNIS, de partea sindicatelor din administrația publică: „Au dreptate să fie ÎNGRIJORAȚI privind Legea Salarizării!”. Câți oameni vor protesta săptămâna viitoare în toată țara

 |  17:34
 IOHANNIS, de partea sindicatelor din administrația publică: „Au dreptate să fie ÎNGRIJORAȚI privind Legea Salarizării!”. Câți oameni vor protesta săptămâna viitoare în toată țara

Președintele Klaus Iohannis a declarat luni, la Brașov, că îngrijorarea sindicatelor din administrația publică cu privire la Legea salarizării este îndreptățită și și-a exprimat speranța că Parlamentul și Guvernul vor lua în considerare doleanțele acestora și vor corecta proiectul legislativ.

„Abordarea pe care am văzut-o în Parlament cred că necesită încă niște îmbunătățiri. Nu poți să lași salarizarea oamenilor, în special a funcționarilor din administrația publică locală, așa undeva în aer. Este vorba despre funcția publică care trebuie să fie tratată sustenabil, serios la nivel național. Și aici sindicaliștii au dreptate dacă sunt îngrijorați. Eu cred că se va înțelege această îngrijorare și se va corecta proiectul legii, altfel nu se poate să aibă foarte mare valoare pentru administrația publică locală (...) Legea salarizării este elaborată de Parlament și Guvern și dumnealor poartă și răspunderea, dar au și oportunitatea să facă un lucru bun și le doresc să facă un lucru bun”, a declarat președintele Klaus Iohannis, potrivit Agerpres.

Sindicatele din administrația publică au anunțat pentru săptămâna viitoare mitinguri de protest în Capitală și în întreaga țară, principala solicitare fiind o grilă de salarizare pentru angajați cu respectarea principiilor legii.

"Miercuri, săptămâna viitoare, în București va fi organizat un miting la Palatul Parlamentului unde vor participa circa 10.000 de angajați din administrația publică locală. Aceștia solicită o grilă de salarizare pentru angajați cu respectarea principiilor legii", a declarat luni, într-o conferință de presă, Sebastian Oprescu, președintele Sindicatului Național al Funcționarilor Publici (SNFP).

Potrivit acestuia, la nivelul întregii țări sunt așteptați să protesteze 120.000 de oameni.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-05-22

TAGURI: iohannis, sindicate, administratia publica, legea salarizarii, protest
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CETATEANUL
22 Mai 2017

In tarile civilizate alesii locali si parlamentari sunt platiti de la locurile de munca unde sunt angajati cu salariile avute in acele institutii sau firme . EI VOR SA FIE ALESI CA SA AJUTE SOCIETATEA CU DARUIREA si TALENTUL LOR. In Ro daca ALESII nu au profesii atunci vor sa ajunga in functii publice pentru a fura si a se imbogati din avutia societatii LEGEA SALRIZARII elaborata de HOTI pentru BANDITI LE OFERA acestora PRILEJUL POLITRUCILOR SI IMPOSTORILOR DE A FURA LEGAL din banii publici. Ro tara fara rost. STAT MAFIOT NU DE DREPT.
F-B-I
22 Mai 2017

se maresc salarile la SINECURILE MAFIOTE numite "munca la stat" fara niciun criteriu de performanta..DEOARECE POSTURILE SUNT DATE PE NEPOTISM SECURISM CAPITALISM DE CUMETRIE.............TOTUL E O FARSA MAFIOTA..clica din STATUL ROMaN E UN GRUP MAFIOT PARAZIT de 27de ani care CAPUSEAZA RESURSELE NATURALE si FURA MILIaRDE DE EURO
Random imageUltimele stiri


loading...