2019-05-25 08:08


Iohannis, despre moţiunea de cenzură: Cred că au şanse bune de reuşită

 |  16:01
Iohannis, despre moţiunea de cenzură: Cred că au şanse bune de reuşită

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că le doreşte succes celor care au depus moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă şi consideră că ”au şanse bune de reuşită”, dar precizează că principiul separaţiei puterilor în stat nu îipermite să se implice mai mult.

Klaus Iohannis a fost întrebat, miercuri, despre şansele moţiunii de cenzură şi le-a urat succes iniţiatorilor ei.

”Eu le doresc mult succes şi cred că au şanse bune de reuşită”, a spus Iohannis.

Întrebat dacă ar fi putut face mai mult pentru susţinerea acestui demers, Iohannis a spus că este strict treaba Parlamentului.

”Cred că trebuie să fim conştienţi că separarea puterilor în stat nu înseamnă să nu meargă preşedintele la Guvern, fiindcă sunt ambii din executiv. Deci, nu există separarea puterii între Guvern şi preşedinte, şi Guvernul şi preşedintele reprezintă latura executivă a puterii statului, dar Parlamentul este puterea legislativă şi în niciun caz nu este treaba preşedintelui să facă program Parlamentului. (...) Această chestiune se tranşează în Parlament prin procedurile prevăzute acolo”, a mai spus Iohannis.

Şeful statului a adăugat, însă: ”Personal, îmi permit să am o simpatie faţă de o parte şi antipatie faţă de altă parte”.

Mai mulţi reprezentanţi ai partidelor din opoziţie au depus, vineri, moţiunea de cenzură "Ajunge! Guvernul Dragnea - Dăncilă, ruşinea României!". Semnatarii documentului consideră că ”sunt oameni mult mai buni în absolut toate partidele care pot conduce ţara”.

Moţiunea a fost citită luni şi va fi votată în cursul zilei de joi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-19

TAGURI: klaus iohannis, motiunea de cenzura,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
19 Dec 2018

Asa te.a asigurat iubitul tău pahonțu ??? Sau ai băut din paharul lui orban.....paharul ala era cu pișat....hahaha
ANONIM
19 Dec 2018

Asa te.a asigurat iubitul tău pahonțu ??? Sau ai băut din paharul lui orban.....paharul ala era cu pișat....hahaha
ALO...............
19 Dec 2018

DOSARELE "REVOLUTIEI" SI MINERIADELOR DE CE NU SUNT FINALIZATE. TREBUIE JUDECATE CAT MAI URGENT DE TRIBUNALUL PENAL INTERNATIONAL DE LA HAGA, ASA CUM A FOST SOLUTIONAT CU CELERITATE SI DOSARUL Milosevici. SITUATIA PT RO ESTE DEZASTROASA DEOARECE POLITICA ESTE DOMINATA DE NULITATI UMANE SI CLASA POLITICA ESTE ALCATUITA DIN GRUPARI INFRACTIONALE DE TIP MAFIOT MAI CEVA DECAT A FOST IN ITALIA. CAND AFLAMA CATE MILIOANE DE ROMANI AU RENUNTAT DUPA 1989 LA CETATENIA DE ROMAN DIN CAUZA SCARBEI ORDINARE CREEATE DE MAFIA CARE A CAPTURAT ROMANIA DUPA 1989???
RO TARA DE KKT
19 Dec 2018

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/instanta-ii-anuleaza-un-an-de-facultate-lui-liviu-dragnea-1051452?utm_source=Sharefb&fbclid=IwAR0epVwHVSdmu8MaqhNyjQYLfZyFCJw9iw9e4U6ZvQ0a_LpK3PpcOI4_7I4
ANONIM
20 Dec 2018

LAS CA NICI IN OPOZIZIE NU-S MAI DESTEPTI SI ACOLO O GASCA DE IDIOTI SI CIOLANGII ORBAN UN UNGUR SMSCHER SI RIDICOL TZURCANA O INTRECE PE DANCILA IN PROSTIE KIKIRAU NEBUNA ISTERICA BLAGA PERECHEA LUI DRAGNEA HOT PUTRED SLUGA UNGURILOR OPOZITIA SE COMPORTA CA NISTE GOLANI DROGATI .VIN CU LOZINCUTE URLA VOCABULAR SUBURBAN PECAND CEI DE LA CONDUCERE SE COMPORTA CIVILIZAT NU CA NISTE DEBEDEI
@ALO.......
20 Dec 2018

VEZI SA NU TE LOVEASCA DAMBLAUA FRATZICULE DE LA ATATA URA SI PATOS REVOLUTIONA ROMANII AU PLECAT DINTOTDEAUNA IN TARI STRAINE MII DE ROMANI AU PLECAT IN AMERICA IMEDIAT DUPA 1900 IA DUPA REVOLUTIE CHIORU I-A INDEMNAT SA PLECE
ANONIM
20 Dec 2018

Cat de dement poti fi ca tu presedinte ,(chiar si ales de SRI )sa cauti sa destabilizezi guverne si sa produci haos in tara Haos si ura si dezbinare Ticalos dement si delirant SIKTIR SAS DEMENT!
Random imageUltimele stiri


STARBAG