2019-02-22 16:34


IOHANNIS intervine în SCANDALUL momentului! Ce crede Președintele despre impozitarea BISERICII

 |  13:52
IOHANNIS intervine în SCANDALUL momentului! Ce crede Președintele despre impozitarea BISERICII

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, sâmbătă, că a vorbi în acest moment despre impozitarea Bisericii i se pare "un fel de aventură fiscală", fiind nevoie de o discuţine aprofundată, cu toţi factorii implicaţi, informează News.ro.

"La acest moment, să vorbim despre impozitarea bisericilor mi se pare un fel de aventură fiscală", a declarat Iohannis, întrebat despre ideea lansată de fostul consilier onorific al premierului Tudose, Eugen Teodorovici.

Şeful statului a spus că este nevoie de o discuţie "aprofundată", cu cei vizaţi, astfel încât să se poată veni cu un concept, însă lucrurile nu trebuie grăbite.

Consilierul premierului Mihai Tudose, Eugen Teodorovici, a declarat, joi seara, la Digi 24, referindu-se la impozitarea Bisericii, că aceasta trebuie să înţeleagă că este nevoie de bani. „Biserica trebuie să înţeleagă şi să aleagă. Trăim în secolul XXI. Este nevoie de bani", a subliniat Teodorovici, fost ministru de Finanţe.

El a spus că va iniţia discuţia cu reprezentanţii Bisericii pe acest subiect.

"Fie să retrocedăm ce au de retrocedat şi atunci găsim o cale de impozitare", este o variantă enunţată de consilierul premierului.

Ulterior acestor afirmaţii, Teodorovici a fost demis de premierul Tudose.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-15

TAGURI: iohannis, impozitarea bisericii, scandal, aventura, fiscal, presedinte, teodorovici
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DRACULA PARK
15 Iul 2017

taxa la biserici sa fie CONFISCAREA AVERILOR TUTUROR POPILOR-fARiSEI CARE INCALCA REGULILE..CINE E POPONAR,PEDOFIL,ESCROC SA DISPARA....cum dracu vine aia..vii la biserica si saruti mana unui pedofil...bleahhh piei SATANA
ANA
16 Iul 2017

sigur iohanis mai vrea retocedari ca nu a dat jumatate tara bisericii lui nemtesti si fostilor SS-isti din Grupul Etnic German organizatie nazista (1940-1944)interzisa de rege dar al carui conducator se declara prin Forumul German actuala organizatie a sasilor rPana si cladiri din Bucuresti au fost ''retrocedate;;cu acte false si locatarii romani aruncati pe drumuri.DAR ASTA NU O VAD POSTACII IOHANISTO -SOROSISTI
ANONIMUS
17 Iul 2017

Biserica in conditiile in care are afaceri si firme ar trebui sa plateasca impozite. Macar la valoare minimala. Unii preoti marunti dar si mari in functii nu isi pot justifica averile facute in ultimii 25 de ani. Moralitatea si verticalitatea biserii lasa mult de dorit. Legea sponsorizarii si a donatiilor ar trebui schimbata pentru ca in alte tari civilizate si nu fanariote ca la noi, lacasele, de cult traiesc din aceste sume.
LEVST.
23 Iul 2017

Asa ca eu ma intreb cine este adevaratul Klaus Iohannis?(IE Dogiou-Ziare.com) Pentru un autentic aparator al statului de drept, pentru un om cu principii ferme, cedarile acestea mi se par inexplicabile...(...)2-Denisa Manelista, la un spital vienez..._______-------------_______Actiunile lui sunt foarte explicabile, individul este ginere de securist cu grad inalt, situatie de care a profitat si el, permanent, si sub mantia "lucrului bine facut", distruge incet dar temeinic, tara...Pentru ca el este cel care "iubeste tzarul(Kaiserul) si averile si neamul" (sau cel sasesc), sub diverse forme el este din cei care trimit romanii in occident, fie la furat, fie la cersit , fie la prostitutzie, fie -ca Denisa- sa fie DECIMATI si medical (la preturi uriase), pentru ca auastriecii vor neaparat refacerea imperiului, si cu cat omoara mai muti romani, cu atat le va fi mai usor sa umpla golurile, cu un nou val de milogi, sasi si secui, pe care malai mare ii asteapta sa le predea stafeta...Tocmai pentru acest motiv el s-a facut frate cu dracu(cu bisericile, inclusiv islamice) , pentru -numai impreuna cu acestea-poate secera cat mai adanc in populatia romaneasca, el nu poate sa e "refugieze" in Germania sau Austria, pana nu-si va indeplini misunea, adica 7-8 milioane romani goniti din tara, distrugerea completa a economiei si instrainarea a macar 75% din pamantul tarii, iar economic-total, chiar peste 90%...Asta este scopul sau si -din pacate- il va atinge, chiar fara prea mult effort...
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...