2019-05-25 19:10


IOHANNIS, invitat de onoare la Conferința „The State of The Union”, de la FLORENȚA

 |  16:21
IOHANNIS, invitat de onoare la Conferința „The State of The Union”, de la FLORENȚA

Preşedintele Klaus Iohannis va participa, vineri, în calitate de invitat de onoare, la Conferinţa „The State of The Union”, organizată de Institutul Universitar European de la Florenţa şi va avea o întrevedere cu premierul italian Giuseppe Conte.

Aflată la cea de-a IX-a ediţie, conferinţa are ca temă principală democraţia în secolul XXI în Europa, cu accent pe contextul electoral european. Lideri politici europeni, jurnalişti, membri ai corpului academic şi reprezentanţi ai societăţii civile vor dezbate o serie de teme de actualitate care privesc atât provocările cu care se confruntă Uniunea Europeană, cât şi perspectiva unei Uniuni mai puternice, adaptate şi pregătite pentru aspiraţiile generaţiilor viitoare.

Conferinţa „The State of The Union” este un eveniment de prestigiu în sfera afacerilor europene devenit un forum de referinţă pe agenda factorilor de decizie europeni, la care participă, în mod regulat, şefi de stat şi de guvern, lideri ai instituţiilor UE, precum şi personalităţi academice şi culturale, precizează Administraţia Prezidenţială.

În marja participării la conferinţă, preşedintele României, Klaus Iohannis, va avea o întrevedere cu preşedintele Consiliului de Miniştri al Republicii Italiene, Giuseppe Conte.

Institutul Universitar European din Florenţa este o instituţie academică europeană consacrată, contribuind de-a lungul timpului la dezvoltarea procesului de integrare europeană, prin activităţi de cercetare academică şi programe educaţionale la cel mai înalt nivel.

Participarea preşedintelui Klaus Iohannis la Conferinţa „The State of The Union” are loc în contextul deţinerii de către România a Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene, găzduirii Summit-ului de la Sibiu, precum şi cu prilejul aniversării unui deceniu de la aderarea României la Convenţia privind înfiinţarea Institutului Universitar European de la Florenţa.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-04-30

TAGURI: iohannis, florenta, conte
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MâNDRU.
30 Apr 2019

Mandri ca suntem romani. Prestatia impecabila a presedintelui Iohannis in politica externa NE FACE SA FIM MINDRI CA SUNTEM ROMÂNI. DIN pacate in plan intern Romania sufera din cauza acapararii institutiilor de catre un GRUP INFRACTIONAL psd-alde condus de doua lichele bolșevice cu obiective precise. HOTIA DIN BANI PUBLICI SI SALVAREA DE PUSCARIE. SFÂRȘITUL ACESTOR DOUA MIZERII (draknea, tariceanu ) ESTE TOT MAI APROAPE.
ANONIM
30 Apr 2019

Mândru nu poate fi decât un avorton...unul fără creier....aceasta excursie...ptr ca este O excursie ptr răvășitoarea georgeta...este plătită de noi toti...inclusiv si de avortonul mândru...de prostia lui .. eu ii urez vorba lui dragă si acceptată de STERP...MUIE MULTĂ
'' O EXCURSIE ''......
01 Mai 2019

.......este si cea din Polonia a '' STERPEI'' ANALFABETE CARE SE VA CREDE LA PRIȘTINA.
PLAVANUS IDIOTIS!
01 Mai 2019

Va lasa desigur plavanul scaunul gol cum a mai facut si se va duce sa viziteze niste ruine anticeMandri ca suntem romaniMandri mai ales ca avem ca presedinte un impostor pus de statul paralel ,un homalau care habar nu are cu ce se mananca ,,presedintia tarii''un excursionist care lucreaza 3 zile pe saptamana si cand ,,lucreaza ''se ocupa cu PSD ul Alta grija nu are !Nu a facut absolut nimic pentru tara ca presedinte dar a luat niste decizii balbaite si gandite cate o luna inainte de a le comunica Face referendum dar are niste intrebari prostesti cu tinta PSDul Acest individ este obsedat de Dragnea (cred ca l iubeste ca pe POHONTU)si de PSD ul acesta care vrea sa faca ceva in tara asta si a facut dar bruiat si impiedicat de fiinta asta bolnava SIKTIR!
@ PLAVANUS
01 Mai 2019

Mai dobitocule iata ce a facut mafia psd-alde pentru tara :: INFLATIA 5,6% MAXIM EUROPEAN , ROBOR 3,7% MAXIM ISTORIC , TOATE TAXELE LOCALE MARITE , DE DOI ANI SI JUMATATE PENSIILE NU AU FOST INDEXATE CU RATA INFLATIEI CUM PREVEDE LEGEA , SPITALELE CONDUSE DE MANAGERI NUMITI DE PSD SUNT FOCARE DE INFECTIE , ELEVII NU AU PRIMIT MANUALE LA INCEPUT DE AN SCOLAR , NICI UN METRU DE AUTOSTRADA , , NICI UN SPITAL REGIONAL INCEPUT , DATORIA EXTERNA DUSA DE MAFIA PSD-ALDE LA 136 MILIARDE EURO , IMPRUMUTURI PE 30 DE ANI , POVARA PENTRU GENERATIILE VIITOARE , DEFICITUL BALANTEI COMERCIALE DUS LA 1,9 MILIARDE EURO LUNAR , MAFIA PSD A DISTRUS PILONUL 2 DE PENSII , ECONOMIA DISTRUSA (OUG 114 ) JUSTITIA DISTRUSA SI FACUT LEGI PENTRU HOTUL HOTILOR , BORFAȘUL BORFAȘILOR draKnea , NERESPECTAREA TRATATULUI DE ADERARD LA U.E. , NICI UN EURO DIN BANI EUROPENI , IZOLAREA ROMANIEI IN PLAN EXTERN , CRESTEREA CRIMINALITATII SI NESIGURANTEI CETATEANULUI PRIN ELIBERAREA 16000 DE DETINUTI. LEGI PENTRU MAFIE SI ACOLITII EI , INCHIDEREA A 36000 PFAuri (OUG 114) , 119 PARLAMENTARI PSD AU VOTAT IMPOTRIVA CRESTERII ALOCATIILOR , PSD URAȘTE SI COPII. MINERIADA DIN 10 AUGUST PUSA IN SCENA DE '' BORFAȘUL NATIONAL '' draKnea , NICI UN METRU DE CALE FERATAUNDE TRENURILE DERAIAZA ZILNIC , MAFIA PSD A INCERCAT DISTRUGEREA ARMATEI ( vezi procesul câstigat de presedinte in instantza ). INTREGUL GUVERN ESTE ANALFABET CU IQ. SUB MEDIE. ACESTE '' realizari '' sunt doar câteva din sarabanda distrugerii Romaniei in ultimii doi ani de guvernare mafiota si analfabeta psd-alde-udmr-minoritati. Huuu.... gunoaie bolsevice.
@@PLAVANUS
01 Mai 2019

Dobitoci esti tu ...un avorton notoriu...datorita acestor "bolsevici", mata si tactu au pensiile dublate...numai un exemplu avortonule ...mai bine mata făcea un cacat decat sa te faca Pe tine ....SICTIR...ALUPIGUS...MUIE MULTĂ
Random imageUltimele stiri


STARBAG