2019-02-17 06:37


Iohannis le-a chemat la Cotroceni pe Viorica Dăncilă şi Lia Vasilescu pe TEMA SALARIILOR

 |  17:30
Iohannis le-a chemat la Cotroceni pe Viorica Dăncilă şi Lia Vasilescu pe TEMA SALARIILOR

Preşedintele Klaus Iohannis le-a convocat la Cotroceni pe premierul Viorica Dăncilă şi ministrul Muncii Lia Vasilescu, pentru discuţii pe tema salariilor.

Preşedintele Klaus Iohannis are programată, marţi, la ora 12.00, întâlnire cu Viorica Dăncilă, prim-ministru, și cu Lia-Olguța Vasilescu, Ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale, potrivit agendei publicate de Administraţia Prezidenţială.

Tema discuţiilor va fi legea salarizării, a anunţat RomâniaTV.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-04-02

TAGURI: iohannis. cotroceni, dancila, olguta vasilescu, salarii
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
02 Apr 2018

Hai spune ceva, așează-te pe canapea, Hai bea ceva, Aprinde-ți o țigară, pune-ți o cafea! De ce nu vorbești? Hai mai aproape, Te-mpotrivești? Pentru tot ce-ai făcut sau n-ai făcut, o să-mi plătești! Stai dreapta! Unde pleci? Sunt eu, nu altu'. Ți-am mai zis: dă-te dreacu, îmi rupi inima-ți rup capu'! Nu m-atinge, nu plânge și știi ceva? Lacrimile tale nu mai au de mult efect asupra mea. Dispari din fața mea, în p*la mea, Nu mă mai strânge-n brațe, ești penală ca o t*rfă care vrea să m-agațe. O fapta bună ai facut: nu m-ai lasat să-mi iau pistol, că-l descărcam în tine, Nu ezitam să te omor! Nu vreau să-ți mai văd fața dimineața, Nu vreau, când beau, să mă mai stresezi cu telefoane c-ai toane, Și vreau s-o luăm separat, pe alte cai! Lady: Dar te iubesc! Să-mi sugi p*la, dă-te-n morții tăi! Spui cuvinte mari, pe care nu le-nțelegi, Înainte să pleci, lasă cheia sub preș, Ești doar un vis urât, care s-a-ntins pe ani grei! Ai știi și tu dacă te-ai privi prin ochii mei. Spui cuvinte mari, pe care nu le-nțelegi, Înainte să pleci, lasă cheia sub preș, Ești doar un vis urât, care s-a-ntins pe ani grei! Ai știi și tu dacă te-ai privi prin ochii mei. Întoarce clepsidra, dă timpul înapoi, http://Versuri.ro/w/qsu1 Nu voi mai sta în ploaia ta de vorbe, plin de noroi. Am pus ca prostu' punct zilelor senine Când dintr-atâtea zdrențe, eu te-am ales tocmai pe tine! Vorbele mele dor, dar ce-ai vrea? Să te-alinte? Ține-te bine, că de-acum înainte nu te mai lovesc cu cuvinte. Nu-mi place să te-aud, m-apucă spumele, Nu-mi place nici măcar să-ți mai rostesc numele. Ai întins de multe ori coarda de-a lungul timpului, Acum e rându' meu. Și-am să ți-o-ntind, da'-n juru' gâtului! Nu-ți mai mânji fața cu lacrimi de iubire, Nu-mi mai cere să te iert, știi că nu-mi stă
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
02 Apr 2018

Nu voi mai sta în ploaia ta de vorbe, plin de noroi. Am pus ca prostu' punct zilelor senine Când dintr-atâtea zdrențe, eu te-am ales tocmai pe tine! Vorbele mele dor, dar ce-ai vrea? Să te-alinte? Ține-te bine, că de-acum înainte nu te mai lovesc cu cuvinte. Nu-mi place să te-aud, m-apucă spumele, Nu-mi place nici măcar să-ți mai rostesc numele. Ai întins de multe ori coarda de-a lungul timpului, Acum e rându' meu. Și-am să ți-o-ntind, da'-n juru' gâtului! Nu-ți mai mânji fața cu lacrimi de iubire, Nu-mi mai cere să te iert, știi că nu-mi stă-n fire! Ești liberă să dispari, De ce mai stai să-mi respiri aeru'? Am crezut atâția ani în tine ca fraieru'... Nu-mi trebuie să-mi ceri să fie ca până ieri. Lady: Nu-mi faci nici-un rău, nu? De data asta te-nșeli! Spui cuvinte mari, pe care nu le-nțelegi, Înainte să pleci, lasă cheia sub preș, Ești doar un vis urât, care s-a-ntins pe ani grei! Ai știi și tu dacă te-ai privi prin ochii mei. Spui cuvinte mari, pe care nu le-nțelegi, Înainte să pleci, lasă cheia sub preș, Ești doar un vis urât, care s-a-ntins pe ani grei! Ai știi și tu dacă te-ai privi prin ochii mei.
JUSTICE
02 Apr 2018

Gie!
@CUCUVEAUA ROZ
03 Apr 2018

CE TALENTATA ESTI CUCUVITO . LOVE YOU .
FANE DE LA IMPINS VAGOANE
03 Apr 2018

SPER CA DUPA DISCUTIA ASTA , IOHANNIS SA LE ALUNGE CU SUTURI IN CUR DIN GUVERN . DACA SE JENEAZA , #REZIST E GATA SA O FACA . PREA MULTE TARANCI INCOMPETENTE INFILTRATE IN GUVERN DE BORFASUL ORDINAR DIN TELEMORMAN . JOS PSD -CIUMA ROSIE .
BOLSEVICII
03 Apr 2018

Organizatia mafiota psd-alde-udmr au atacat frontal PILONUL 2 DE PENSII DE UNDE FURA CU NERUSINARE. AU CREAT SCANDALURI IN JUSTITIE PENTRU A DISTRAGE ATENTIA OPINIEI PUBLICE CA EI SA POATA FURA DIN BANII COTIZATI LA PILONUL2.
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...