2018-12-16 10:17


Iohannis: Le recomand PSD-iștilor, cu foarte multă căldură, să meargă acasă

 |  12:27
Iohannis: Le recomand PSD-iștilor, cu foarte multă căldură, să meargă acasă

Președintele Klaus Iohannis a avut parte de o ieșire extrem de dură la adresa coaliției de guvernare. El le-a recomandat ”cu foarte multă căldură” celor de la PSD să meargă acasă, să studieze programul de guvernare și când știu ce vor să revină.

”Dacă se introduc în discuția publică de către o coaliție care are majoritate în Parlament noțiuni noi, care într-o zi sunt promovate, a doua zi retrase, aceasta este o eroare politică gravă fiindcă această majoritate are capacitatea parlamentară să promoveze schimbări legislative, iar economia, investitorii și antreprenorii reacționează la așa ceva.

Eu le-aș recomanda PSD-iștilor, cu foarte multă căldură, să meargă acasă, să judece un pic propriul program și când știu ce vor să vină în fața nației și să spună”, a declarat Klaus Iohannis, potrivit stiripesurse.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-18

TAGURI: iohannis, psd, program de guvernare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SPARTAN
18 Iul 2017

go home motherfuckers !
ZORRO
18 Iul 2017

Parlamentul trebuie dizolvat. Dupa validare (folosindu-e norme si reguli africane ori specifice lumii a treia, antidemocratice ) parlamentarii si-au vota drepturi de nababi si reducerea obligatiilor si responsabilitatilor apoi au plecat in vacanta, dovedind astfel ca toate partidele parlamentare sunt grupari infractionale de crima organizata.DE 27 de ani se dovedeste ca RO este un stat de sinucigasi ACUM ESTE UN MOMENT DE RASCRUCE pentru ISTORIA ROMANIEI daca nu va fi valorificat vom ajunge ca NATIUNE la groapa de gunoi a istoriei si a lumii.
@ZORRO
18 Iul 2017

O NOUA REVOLUTIE ESTE SINGURA SOLUTIE .Au trecut 27 de ani… Increderea in Statul Roman e spre zero ! Increderea in clasa politica e spre zero ! Increderea in Serviciile Secrete e spre zero ! Increderea in Justitie e spre zero ! Increderea in ONG-urile sorosiste sau mafioate e zero absolut ! Increderea in presa cu epoleti sau presa vinduta e zero barat !
MIKIDUTZA
18 Iul 2017

cum ar fi sa mergi tu invartindu-te de unde ti-au venit scursurile de stramosi in carute ca tziganii Hoarde de criminali fara rusine si fara frica de D-zeu Nu sunt psd-ist dar sasii au fost niste jigodii sovine Am fost batjocoriti de ei secole cum suntem si acum de sterpaciunea asta Vorbesc in cunostinta de cauza am copilarit si am trait intr-un sat sasesc din Ardeal Intr-adevar numai o revolutie ar mai rezolva ceva
LEVST.
18 Iul 2017

la casele de vacanta, se refera-fara indoiala- precum si el, prin Florida, altii prin Brazilia, Franta, etc.Ce nu inteleg multi romani, este faptul ca acest malai-mare este putin mai retinut in declaratii, insa -altfel- este mana in mana cu toti marii banditi ai tarii, indifferent de optiunea politica...Nu intamplator s-a dus in secuime in aceste zile, tocmai pentru a abate atentia de la eliberarea lui voiculescu, care -suta la suta- a cotizat si la contul bancar al lui malai-mare, astfel el ar fi trebuit sa fie primul care trebuia sa ia pozitie impotriva acestei abuzive si rusinoase eliberari, insa tace (singura sa calitate) pentru ca aceasta elibarare nu s-a facut fara acceptul sau...
IDEOLOGUL
19 Iul 2017

Pentru diminuarea MARII CORUPTII din RO printre altele sunt necesar cateva masuri administrative printre care; sa se desfiinteze urgent CONSILIILE JUDETENE (structuri pur mafiotice si inexistente in alte state civilizate) care BARONIZEAZA Romania SARACIND populatia, dar si a JUDETULUI ILFOV - cea mai mare zona ciminogena din Ro CARE INCONJOARA CAPITALA in mod CIRCULAR ca o caracatita si unde se intinde ca o CIUMA - tot aici este si principala pepiniera a MAFIOTILOR si BANDITILOR autohtoni si straini . Aceste ANOMALII sau GROZAVII facute in numele democratiei sau descentralizarii aduc prejudicii enorme, grave, bunului mers al societatii romanesti.
@IDEOLOGUL
19 Iul 2017

Pentru administrarea judetelor sunt suficiente PREFECTURILE , PRIMARIILE si CONSILIILE LOCALE, este adevarat ca, CONSILIILE JUDETENE sunt structuri POLITICO-MAFIOTE ce intretin si dezvolta MAREA CORUPTIE din Ro.In consiliile judetene se regasesc GUNOAIE UMANE, SEMIDOCTI, BANDITI, TICALOSI, ETC. Jud IF este intr-adevar o structura administrativa UICA in LUME cu un teritoriu distribuit circular in jurul capitaleI unde se cultiva si se dezvolta FAUNA MAFIOTA SI CEA CRIMINALA in detrimentul dezvoltarii normale a ZONEI METROPOLITANE.
K.R.GARDNER
19 Iul 2017

I doubt there would be another full revolution as proposed above, but, if the P.S.D and Dl Dragnea and his Alde coalition, keep pushing the citizens, with their under hand methods plus their present kind of Governmental Democracy,.I can foresee the people invading and closing Parliament., My opinion, of course!
Random imageUltimele stiri


loading...