2019-05-22 18:02


Iohannis: Memoria martirilor este întinată de încercările unor infractori, în frunte cu Dragnea, de a impune amnistia și graţierea

 |  14:16
Iohannis: Memoria martirilor este întinată de încercările unor infractori, în frunte cu Dragnea, de a impune amnistia și graţierea

Klaus Iohannis transmite pe Facebook un mesaj în care aminteşte de începutul Revoluţiei acum 29 de ani şi afirmă că memoria martirilor şi a sacrificiilor lor este "întinată" de infractori "în frunte cu Liviu Dragnea", care vor să impună amnistia şi graţierea.

"În urmă cu 29 de ani, românii apărau cu propria viață libertatea și democrația. Idealurile Revoluției din Decembrie 1989 stau la baza Constituției noastre, care este garanția supremă că sacrificiul pentru drepturi și libertăți fundamentale nu a fost în zadar. Astăzi, memoria acestor martiri este întinată de încercările disperate ale unor infractori, în frunte cu Liviu Dragnea, de a impune amnistia și grațierea. România nu se va întoarce la epoca de neagră amintire a partidului-stat", a scris Klaus Iohannis pe Facebook.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-17

TAGURI: iohannis, dragnea,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
17 Dec 2018

MEMORIA TINERILOR DE LA COLECTIV ????.....U C I G A Ș U L E
ANONIM
17 Dec 2018

Acum cca 27 de ani tu erai soferul Georgetei, răvășitoarea , care vindea copii altora .. ptr ca ea nu a fost in stare sa faca .... ...uni zic ca nu se fac pe cale bucală!!!!
ANONIM
17 Dec 2018

alogen gretos, ce ai tu in comun,penal ce nu te recunosti cat esti de mincinos si neavenit, creatie securistica de pripas cu martirii neamului roman?
Random imageUltimele stiri


STARBAG