2018-10-18 19:07


Iohannis, mesaj pentru campania electorală de Ziua Unirii. Ce le-a transmis politicienilor

 |  12:02
Iohannis, mesaj pentru campania electorală de Ziua Unirii. Ce le-a transmis politicienilor

Președintele Iohannis a transmis un mesaj de unitate la Iași, un mesaj ferm pentru politicienii care încep campania electorală. Iohannis a ținut un discurs pe scena amenajată la Iași de Ziua Unirii, alături de premierul Dacian Cioloș și primarul orașului Chișinău, Dorin Chirtoacă.

"Lecțiile acelui eveniment istoric: dorința românilor de a fi împreună a fost înțeleasă atunci de conducători. Și atunci politica era plină de scandaluri și divergențe, dar elitele vremii au reușit Unirea de la 1859, alegerea lui Alexandru Ioan Cuza, omul potrivit la locul potrivit prin care două state au devenit unul singur.

Ca și atunci, în acest an avem de ales, este un an electoral, acum clasa politică are șansa de a reconstrui încrederea cetățenilor, partidele au ocazia să probeze că au înțeles acest lucru prin acțiunile lor. Sper să avem un an electoral decent, cu muncă și profesionalism.

Vocea mea se va auzi anul acesta, dar nu intru în campanie, ci pentru a schimba modul în care se face politică. Avem nevoie de oameni noi, nu putem continua înșelând speranțele oamenilor. Chem toți oamenii politici responsabili să mi se alăture pe viitor în acest demers.

Suntem o națiune care poate sta cu capul sus în Europa anului 2016." a încheiat șeful statului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-24

TAGURI: iohannis, ziua unirii, campanie electorala, politicieni
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...