2018-11-14 08:58


IOHANNIS, mesaj pentru DRAGNEA de la Göteborg: Cercetații penal nu trebuie să fie în conducerea statului

 |  11:24
IOHANNIS, mesaj pentru DRAGNEA de la Göteborg: Cercetații penal nu trebuie să fie în conducerea statului

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj ferm, vineri, la Göteborg, spunând că „persoanele condamnate penal sau cercetate penal nu trebuie să fie în conducerea statului”. Este prima reacție a președintelui la noul dosar penal deschis de DNA împotriva lui Liviu Dragnea.

„Eu m-am exprimat de foarte multă vreme. Din capul locului, persoanele, care au fost condamnate penal sau care sunt cercetate penal, nu trebuie să fie în conducerea statului. Punct”, a spus Klaus Iohannis.

DNA a anunţat, luni, că a început urmărirea penală a liderului PSD, Liviu Dragnea, sub acuzaţiile de constituire a unui grup infracţional organizat, folosire sau prezentare cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete şi abuz în serviciu cu obţinere de foloase, într-un dosar în care sunt urmărite penal alte opt persoane, între care reprezentanţi ai firmei Tel Drum.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-11-17

TAGURI: iohannis, dragnea, goteburg, persoane cercetate penal, conducerea statului
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


JUDE
17 Noi 2017

Oare "fals si uz de fals" nu este condamnabil, tataie ??? Punct si sa mai faci un pas ca racu' ...
LOTREANU CORNELIA
17 Noi 2017

Ce individ !!Minte fara sa clipeasca Alogen de 2 bani
KALANCEA
17 Noi 2017

Adevar graita i! hotii sa se abtina de la a fi in fruntea tarii Hot este DRAGNEA dumneata iOHANNIS Orban Crezi ca daca ai blocat cercetarea in cazul falsurilor dumitale esti mai curat ca alti hoti?
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
18 Noi 2017

incepand cu 22decembrie1989 in Romania conduc cei care au impuscat peste 1000de oameni si au jefuit peste 300de miliarde de dolari/euro/marci.............adica clica terorista FSN-iliescu-Brucan-Gelu Voican-Petre Roman plus complicii curvele si slugile
Random imageUltimele stiri


loading...