2018-12-16 22:10


Iohannis, momente amuzante alături de tinerii români din Bratislava

 |  21:40
Iohannis, momente amuzante alături de tinerii români din Bratislava

Seful statului i-a felicitat pe tinerii de succes din Bratislava pentru reusite si si-a exprimat regretul ca acestea nu au fost realizate in Romania.

"Sincer, mi-ar fi placut sa aveti aceste functii acasa, la noi, in Romania, fiindca sunteti oameni foarte bine pregatiti, foarte bine cotati pe piata muncii si cu multa energie, ca fara multa energie nu mergi intr-o tara straina sa lucrezi acolo", le-a spus presedintele, iar tinerii se pare ca i-au impartasit parerea de rau, dupa cum au exclamat intr-un glas: "si noua!".

Iohannis a tinut sa precizeze ca asta nu inseamna ca in partidele existente nu exista multi oameni de calitate si ca o clasa politica improspatata nu trebuie sa-i excluda pe "cei batrani" ca el.

"Ar fi un lucru important, daca vrem altfel de politica, trebuie sa avem si oameni noi. Asta nu inseamna ca-i trimitem acasa pe cei batrani, ca mine. Sper!", a spus razand seful statului, adaugand ca "exista oameni de toata isprava si politicieni de toata isprava in toate partidele si la toate varstele, dar reinnoirea se face si cu oamenii noi".

In final seful statului le-a urat succes tinerilor profesionisti din Bratislava: "Imi pare bine ca ne-am intalnit, va doresc in continuare succes in cariera si, daca vreti, reveniti acasa".

Klaus Iohannis se afla intr-o vizita oficiala in Slovacia. El s-a intalnit miercuri cu omologul sau slovac Andrej Kiska si cu premierul Robert Fico. Totodata, presedintele a participat la deschiderea forumului bilateral al oamenilor de afaceri romani si slovaci.

Joi, seful statului va merge la Zvolen, la Cimitirul militar al Armatei Romane.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-18

TAGURI: iohannis, bratislava, tineri
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SOCIETATEA CIV. NECIOROSSISTA
19 Noi 2015

PENTRU NECUNOASTEREA PRIORITATILOR UMANE SI SOCIALE. Pentru pasivitate si lipsa de interes dovedite fata de urmarile dezastrului de la "Clubul COLECTIV" mai precis indiferenta aratat fata de victimele acestui dezastru DECEDATE de zece zile in strainatate si lasate abandonate (nerepatriate) BLOCUL NATIONAL AL SOCIETATII CIVILE format din sindicate, asociatii, federatii, ong-uri, presa, etc. cere URGENT DEMISIA sefului statului JOHANNIS si a Guvernului CIOLOS din functiile publice si solicita totodata CERCETAREA de catre autoritatile competente ale statului roman si ale U.E. a FAPTELOR INFRACTIONALE deosebit de grave . SUNT DOVEZI CLARE ca AUTORITATILE responsabile ale statului roman au PRODUS PREJUDICII foarte GRAVE atat interesului national , PRESTIGIULUI ROMANIEI cat si rudelor acestor victime. Romania este in continuare CAPTURATA de MAFIOTI si trebuei salvata!
Random imageUltimele stiri


loading...