2019-03-24 02:58


IOHANNIS, prima reacţie după revocarea şefei DNA: Primul om în stat este primul care respectă statul de drept

 |  14:43
IOHANNIS, prima reacţie după revocarea şefei DNA: Primul om în stat este primul care respectă statul de drept

Preşedintele Klaus Iohannis a avut prima reacţie după revocarea şefei DNA, Laura Kovesi. El spune că nu a avut nicio clipă intenţia de a nu respecta decizia Curţii Constituţionale şi a avertizat că lupta anticorupţie va continua cu şi mai multă energie.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, la Bruxelles, că nu a avut nicio clipă intenţia să nu respecte decizia Curţii Constituţionale de a o revoca din funcţie pe şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi.

"Respect statul de drept, doresc o întărire a statului de drept. Primul om în stat este primul care respectă statul de drept, de aceea am pus în aplicare decizia Curţii. Niciun moment nu a fost pentru mine o opţiune să nu respect Constituţia. Eu imi doresc să fie înţeles ca şi un pas pentru respectul suprem pentru Constituţie", a declarat preşedintele Iohannis.

El a avertizat că plecarea Laurei Kovesi de la DNA nu înseamnă încetinirea sau stoparea luptei anticorupţie, din contră.

"Dacă cineva acum se bucură că lupta anticorupţie se opreşte, nici vorbă. Lupta anticorupţie trebuie să meargă înainte şi va merge înainte. DNA va merge înainte cu toată forţa. Nu mi-am schimbat părerea despre activitatea DNA şi a dnei Kovesi. Voi sprijini în continuare lupta anticorupţie", a mai spus şeful statului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-11

TAGURI: iohannis, reactie, sefa dna, revocare, ccr,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CCE
11 Iul 2018

kkatul iohannis pe mana cu talharii tarii sluga preaumila infractorului dragnea.ccr este mafia.ce respecti ba tu ratatule mafia?de ce ai pus-o pe dancila bai lasule.ce ai facut pentru cei care te-au votat oamenii cinstiti ai acestei tari?nimic.romania condusa de mafie protejata de germanul impotent iohannis.exista alte resurse in tara asta sa scape de talhari.vei ramane in istorie ca si calaul lui kovesi alaturi de toader dragnea dorneanu.prostulle lenesule nici sa indraznesti sa mai participi pentru un al doilea mandat.s-a psat mafia pe voi pe procurori pe judecatori si pe tine carpa de sters pe jos.plimba-te ca boul ce treaba ai.esti inutil .esti util mafiei.
BAU , BAU .
12 Iul 2018

VECHI IUBIRE DIN TINERETE , ZIMBESTE
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...