2018-09-24 14:52


IOHANNIS s-a decis pe cine susține în conflictul dintre DRAGNEA și TUDOSE: "Dacă şi acest Guvern ar cădea…”

 |  12:47
IOHANNIS s-a decis pe cine susține în conflictul dintre DRAGNEA și TUDOSE: "Dacă şi acest Guvern ar cădea…”

"Am discutat cu premierul şi mi-a prezentat opţiunile domniei sale, dar aceste lucururi nu le voi anunţa eu, este treaba altora să facă acest anunţ. (...) Cred că premierul este de bună credinţă şi doreşte să aibă o echipă performantă", a afirmat Iohannis, potrivit News.ro.

”Dacă este nevoie de o remaniere, remaniere să fie", a precizat şeful statului.

Klaus Iohannis a menţionat că  orice criză politică are rezultate negative şi că se vede foarte limpede că în economie a apărut o nelinişte profuncă, au fost anunţate în ritm alert noi măsuri în domeniul fiscal şi că este cazul să se reintre "într-o zonă de predictiilitate şi stabilitate".

Întrebat dacă el consideră că premierul ar trebui să rămână, preşedintele a spus: "Nu văd nicio piedică, dacă se doreşte".

La insistenţele reporterilor legat de variante de soluţionare a actualei situaţii, preşedintele a afirmat: "Dacă şi acest Guvern ar cădea, ar trebui să îmi pun întrebarea la modul extrem serios dacă PSD ar mai avea capacitatea să guverneze".

"Nu mă interesează dacă primesc DEMISII sau demiteri!”

Cu privire la miniştrii cu probleme în justiţie, Klaus Iohannis a declarat: "Nu mă interesează dacă primesc demisii sau demiteri, important e să existe o echipă guvernamentală care nu are probleme de integritate, dispusă să meargă înainte şi să îşi facă treaba".

El a argumentat că persoanele cu probleme penale nu au ce căuta în funcţii în stat şi că prezumția de nevinovăţie funcţionează în faţa justiţiei, în timp ce, pentru un politician care vine în faţa poporului, situația este alta.

"Cum să creadă românii într-un guvern dacă acolo sunt persoane suspecte? Un guvern trebuie să fie format din oameni curaţi, care nu au niciun fel de probleme, care sunt integri", a conchis preşedintele.

El a precizat că nu a vorbit cu Liviu Dragnea sau cu Călin Popescu Tăriceanu de la izbucnirea scandalului legat de remanierea Guvernului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-10-12

TAGURI: tudose, iohannis, remaniere, dragnea, tariceanu, premier, guvern, demisii
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


IOHANNIS!!!!
12 Oct 2017

Tu vorbesti de cinste si ca trebuie sa fii curat in politica ? dar orban de ce nu si da demisia?Pentru voi nu este valabil acest aspect asa i? Voi puteti sa furati si sa faceti trafic de orice fel ca nu vi se aplica Doar la altii e valabil Cat de jigodie esti domnule!!!
UN ROMAN CARE A VOTAT
12 Oct 2017

Inclin sa cred ca, premierul TUDOSE a fost impus actualei de catre K.IOHANNIS. Domnul DRAGNEA se da mare dar presedintele face ce vrea in tara asta...Suntem in Romania si asta ne ocupa tot timpul...Votezi pe cine vrei si iese cine trebuie...
ANONIM
12 Oct 2017

M.TUDOSE ESTE OMUL LUI SOROS, A FOST PROPUS DE IOHANNIS SI ACCEPTAT DE DRAGNEA. IOHANIS FACE CE I SPUNE DE PUTEREA MONDIALA SI DE MERKEL IAR DRAGNEA ESTE FOLOSIT PENTRU CA SE STIE CU PROBLEME .
MARCEL
12 Oct 2017

"Hotul striga hotul". TUDOSE nu va spune niciodata ca e omul lui SOROS si al lui IOHANNIS. Dragnea a fost nevoit sa il propuna.Acuma isi primeste rasplata...Nu trebuia sa il propuna pe TUDOSE premier.
Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...