2019-05-19 15:45


Iohannis s-a HOTĂRÂT: Când lansează în dezbatere proiectul ”România EDUCATĂ”

 |  17:19
Iohannis s-a HOTĂRÂT: Când lansează în dezbatere proiectul ”România EDUCATĂ”

Miercuri, 5 decembrie a.c., ora 17:00, la Palatul Cotroceni, va avea loc lansarea în dezbatere publică a rezultatelor proiectului „România Educată”, inițiat de Președintele României, domnul Klaus Iohannis, anunţă Administraţia prezidenţială, într-un comunicat de presă.

"Proiectul „România Educată” reprezintă cea mai amplă și de durată consultare publică desfășurată până acum în domeniul politicilor publice din educație. La dezbatere au participat peste 10.000 de persoane, iar la elaborarea documentelor lansate cu această ocazie au contribuit peste 60 de instituții publice, organizații neguvernamentale și reprezentanți ai actorilor din domeniu", se arată în comunicatul transmis de Preşedinţie.

De asemenea, mai arată sursa citată, în cadrul evenimentului de la Palatul Cotroceni va fi lansat și site-ul proiectului, unde rezultatele vor fi disponibile pentru consultare și unde toți cei interesați sunt invitați să transmită opinii și sugestii.

"Pare că şcoala nu e cea mai importantă pentru succes, pare că nu întotdeauna competenţa şi aprecierea duc la prosperitate. Mesajul pe care doresc să vi-l dau astăzi, este că educaţia este calea spre succes şi trebuie să fie calea spre succes în România noastră, nu corupţia, nepotismul, șmecherismul, ci educaţia, munca, determinarea şi onestitatea. (...) Toţi avem o responsabilitate pentru a transforma această idee în realitate. Ca preşedinte asta mi-am propus pentru România - o societate bazată pe valori. Cu acest gând am lansat proiectul România Educată, e adaptată nevoilor din societate şi dă şansa unui viitor mai bun pentru ai noştri. România educată este despre valori şi viziunea din care vor rezulta şi soluţii", declara şeful statului în 2016, la deschiderea anului şcolar. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-03

TAGURI: iohannis, dezbatere, romania educata, administratia prezidentiala
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
03 Dec 2018

Corect ...educația de a șmenui este de bază ....trebui sa fii educat sa "pocnesti" din călcâie ....sa faci evaziune din meditații....sa obții foloase necuvenite din case obținute fraudulos( si ptr care exista SENTINTA DEFINITIVA DE RESTITUIE...sa minții cu nerusinare si sa conlucreze lângă servicii( ca o ADEVARATA SLUGA) impotriva tarii unde te comporti ca un grof( sunt sigur ca acum monta nu il mai considera grof!) ....imi este sila de asa specimen de om P.s .....nu am spus că a vândut copii....el a fost doar SOFER SI GHID...HAHAHA
ANONIM
03 Dec 2018

Credeam ca dupa 1 dec va avea alt discurs Da de unde ?delirul e delir, boala e boala ,dementa e dementa
REPETENTU
04 Dec 2018

Cate locuri de munca sunt pentru absolventi ?
Random imageUltimele stiri


STARBAG