2018-12-16 19:35


Iohannis s-a HOTĂRÂT: Ce se va întâmpla cu Legea Salarizării

 |  18:21
Iohannis s-a HOTĂRÂT: Ce se va întâmpla cu Legea Salarizării

Aflată încă în dezbatere în Parlament, Legea Salarizării își așteaptă apoi semnătura președintelui Klaus Iohannis. Chiar dacă ministrul muncii, Lia Olguța Vasilescu și-a exprimat de mai multe ori temerile că șeful statului va întoarce legea parlamentarilor, Iohannis a declarat că nu intenționează să modifice nimic, că răspunderea aparține în totalitate PSD-ului.

”Legea urmeaza sa intre in Camera Deputatilor. Atunci cand ajuuge la mine la promulgare probabil voi face alte declaratii mai ample.

Ea a aparut fiindca este in programul psd-ului. PSD de la inceput a spus ca vrea aceasta lege, controleaza toate majoritatea din parlament, deci este o lege pentru care raspunde integral si definitiv PSD. Cred ca este bine sa nu uitam acest aspect. Opozitia, sindicatele au avut opinii.

Asteptarea sa modific eu ceva la lege mi se pare putin deplasata. Daca cei care au initiat tin moritis sa ramana asa, asa ramane, si nu vreau sa apara impresia ca pe o lege asumata clar de PSD trebuie sa intervina altcinva, mi se pare o asteptare exagerata.” a declarat Klaus Iohannis.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-05-29

TAGURI: iohannis, legea salarizarii, olguta vasilescu, psd
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
30 Mai 2017

Datorita cauzelor si factorilor interni de ordin subiectiv, total nefavorabili, cat si a celor externi, CRIZA din ROMANIA ce se manifesta atat in plan economic, cultural, social, al dreptului persoanei si poporului roman, cat si in plan moral, nu are nici o sansa sa fi rezolvata, asa cum s-a vazut in experienta celor 27 de ani de tranzitie fara orizont si pseudodemocratie originala.CRIZA din Ro este caracterizata de, INCOMPETENTA majora dovedita prin, nevalorificarea potentialului uman inventiv si a factorilor potentiali de productivitate daruiti de forta divina Romaniei precum si de lipsa profunzimii si coeziunii politicilor publice esuate, dar si de IMORALITATEA generalizata, ce se datoreaza in mare parte si justitiei care functioneaza dupa algoritmi politici si nu in baza unor ratiuni juridice sociale general valabile pentru toti membri societatii. Formatiunile politice Parlamentare cauta sa mascheze incompetenta si imoralitatea lor si prin desfasurarea continuua de campanii electorale in care subiectele principale ale disputelor “doar a celor publice” sunt reprosurile penale sau cine fura mai mult si nici decum cele referitoare la Politici Publice.
Random imageUltimele stiri


loading...