2019-02-19 03:03


Iohannis, SEMNAL DE ALARMĂ pentru români: ”PSD amanetează viitorul țării”

 |  20:00
Iohannis, SEMNAL DE ALARMĂ pentru români: ”PSD amanetează viitorul țării”

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, că PSD "amanetează viitorul ţării" şi este incapabil să ţină ordine în finanţele publice.

"După deja aproape un an şi jumătate de guvernare PSD (...) nu vedem nici drumuri, nici şcoli, nici spitale, nimic. Pe de altă parte, lumea se întreabă totuşi de unde vin aceşti bani pentru anumite creşteri care s-au realizat şi, dacă ne uităm cu atenţie, PSD, în fapt, amanetează viitorul ţării, creşte salarii şi pensii şi neglijează investiţii", a afirmat Iohannis, la Palatul Cotroceni, conform Agerpres.El a adăugat că PSD este incapabil să ţină ordine în finanţele publice. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-05-07
Citeste si:
Iohannis îi cere din nou DEMISIA premierului Dăncilă
Dragnea îl IRONIZEAZĂ pe Iohannis: ”Poate e supărat pe treaba asta cu micii”

TAGURI: klaus iohannis, psd, finante publice
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


NUMAI EI?!
07 Mai 2018

PE BUNE?! DAR DIN 90 CE DRACU AȚI FĂCUT?! VOI CU ORDINARUL ĂLA DE LA BNR!!!!! NE-AȚI ÎNDATORAT PÂNĂ LA A ȚÂȘPEA GENERAȚIE FMI-ULUI, BĂNCII MONDIALE, UE, NATO, ETC, ECT.ȘAMD, ȘAMD....IPOCRITULE! M U C L E S!
IOHANNIS SI VIITORUL
07 Mai 2018

El cu Ciolosul sau au alocat zeci de miliarde de euro pe arme si echipament second hand fara stirea nimanui ,doar ei doi ca niste japite viclene apoi celalalt ,tot dea l lor psihopatul chior a imprumutat de la FMI30 miliarde de euro tot asa pe ultima suta de metri al guvernarii sale de rahat Deci in total copii nostri vor avea de platit inca 40 miliarde de euro datorii facute de bunul domn Iohannis Ciolos si Basescu dECI CINE A AMANETAT VIITORUL DOMNULE iOHANNIS ? AUD ???UNDE SUNT BANII IMPRUMUTATI DE BASESCU ? AUD ???
COPIII ”NOȘTRI”,
07 Mai 2018

VOR FI (dacă nu deja sunt...) AI CELOR DE PESTE HOTARE! IAR PĂRINȚII CARE-AU BĂGAT ÎN EI BANI PT.EDUCAȚIE, ȘCOALĂ, FACULTATE, MASTERAT, LIMBI STRĂINE, ÎI PUN PE TRAMBULINA MULTI-NAȚIONALELOR DIRECT ÎN AFARĂ DE ROMÂNIA! Iar părinții vor rămâne cu buza umflată...săraci și vai de lume, cel mult cu o sumă mică trimisă în țară, și AIA SUPER-IMPOZITATĂ! NEAM DE UCIGAȘI-SINUCIGAȘI...ĂȘTIA SUNTEM! BEM OTRAVĂ DE 28 DE ANI ȘI DORMIM ÎN CRĂCI!
@IOHANNIS ȘI VIITORUL...
07 Mai 2018

Nu mă mai miră ABSOLUT nimic! Mă intrigă DOAR...cât mai rabdă românii! Probabil că se suferă de Sindromul Stockholm...s-au atașat de TORȚIONARI și s-au alipit ca lipitorile de ei, din 4-n 4 ani! Unii/unele se pun în genunchi în fața ”aleșilor”, alții/altele CHIAR le sărută mâna spurcată....E de NOAPTEA MINȚII, A CRETINISMULUI TOTAL!
IOHANNIS NAZISTUL HOT
07 Mai 2018

Nu se pune nimeni in genunchi vreau doar sa fac o diferentiere intre cei care muncesc si japitele care nu i lasa si pun bete in roate Dl iohannis vrea sa schimbe iarasi primul ministru ca e de la psd si are el un,, Ciolos ''pregatit cu care sa faca el guvenul
ANONIM
07 Mai 2018

TORTIONAR A FOST ciolos care nu a accesat din fondurile UEdecat zero euro ,Tortionara a fost individa aia PRUNA care a spus ca drepturile romanilor sunt un luxTortionar este Iohannis care a cumparat arme second hand de 4 miliarde de euro luand de la gura copiilor nostri ca sa dea la americani pe niste jafuri acestia si inca multi ca ei sunt tortionari Sicamandolina cel care ataca femeile el fiind efeminat si impotent etc etc
ROMA
08 Mai 2018

tara este distrusa de aceasta haita psd alde .pensiile speciale hotia de la cnair mafia din ministere cresterea preturilor supraaciza la benzina (pretul la benzina a crescut de la 4,67 ron/l la 5,45 ro /l) distrug tara.salariile imense din agentii gen anre asf care sunt protectoarele mafiei.slugi ale haitei care distrug tara prin hotia si incompetenta lor.psd alde este mort.nici o realizare.pana si cei din corea de nord fac ceva bun pentru tara lor.acesti mutanti genetici din romania sunt cei mai ordinari politicieni din lume.numai hotie streseaza populatia in fiecare zi ,rautate ,incompetenta.
ANONIM
08 Mai 2018

https://www.g4media.ro/psd-pune-piedici-celei-mai-mari-investitii-private-din-istoria-romaniei-iulian-iancu-si-liviu-dragnea-amana-pana-in-toamna-decizia-cruciala-pentru-gazele-din-marea-neagra.html
@ROMA
09 Mai 2018

DU TE LA SPITAL CA AI CEVA INFECT LA CREER
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...