2019-04-25 23:03


Iohannis și-a stabilit obiectivul pentru 2019: Să CÂȘTIGE un nou mandat la Cotroceni

 |  18:06
Iohannis și-a stabilit obiectivul pentru 2019: Să CÂȘTIGE un nou mandat la Cotroceni

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat în prima ieşire publică din acest an că obiectul său personal pentru acest an este câştigarea alegerilor prezidenţiale.

"La finalul anului vom avea alegeri prezidenţiale şi voi intra în competiţie pentru un nou mandat de preşedinte. (...) Personal obiectivul meu pentru prezidenţiale este câştigarea unui al doilea mandat de preşedinte al României", a afirmat Klaus Iohannis.

Şeful statuluia  subliniat că nu îi este frică de niciun candidat şi este optimist privind şansele de victorie.

"Nu mă tem de niciun contracandidat. Alegerile sunt alegeri. Cine doreşte să obţină un mandat, trebuie să se prezinte. Eu mă voi prezenta şi sunt optimist", a precizat Iohannis.

Întrebat cum vede o posibilă candidatură a lui Liviu Dragnea, Iohannis a subliniat că important e să fie ales preşedintele pe care îl doresc românii.

"Orice cursă electorală are un parcurs pe care îl cunoaşteți, cu campanie, dar în final important este ce doresc alegătorii şi la finalul anului 2019 vom şti ce preşedinte şi-au dorit românii", a arătat Liviu Dragnea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-01-04

TAGURI: klaus iohannis, obiectiv, 2019, castigare, mandat, cotroceni
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
05 Ian 2019

PIEI SATANA, BATA-TE NOUA CRUCI
MULT SUCCES....
05 Ian 2019

.....in lupta cu mafia psd care a distrus justitia, sanatatea , invatamintul si economia romaneasca. Mafia rosie trebui eradicata iar hotii si barbarii ciumei rosii trimisi dupa gratii in frunte cu porkarul dublu condamnat penal draknea "" slutul si urâtul ''.
@ MULT SUCCES
05 Ian 2019

NUMAI BOII SUNT CONSECVENTI.....ALUPIGUS....si sterpului si mie ....
@@MULT SUCCES
05 Ian 2019

MAI BOILOR DIN OPOZITIE SLUGILE LUI HITLER MAI DOCUMENTATI-VA'' CIUMA ROSIE''au fost numiti evreii comunisti de catre Hitler iar la noi un evreu a vrut in guvern dar MENGELE I-A ZIS ''NICHT'' iar barbari au fost stramosii SASULUI STERP ei au schingiuit romanii secole intregi iar voi acum le ligeti boasele SCURSURILOR BASESCU nu era communist si har domnului o furat cat toti ceilalti la un loc el si tiitoarea lui ,UDREA AL doilea mandate l-a castigat prin frauda electorala a vandut flota.mai cretinule DRAGNEA nu e ROMANIA VOI RETARDATILOR VA DENIGRATI TARA SI FACETI RAU ROMANILOR PATRIOTI SCAPATI DE DRAGNEA CINE VA RAMANE? UN bandit mai mare o sluga docile a nemtilor si a cui o vrea ca pe animalu' de sas nici in coccis nu-l doare de noi O DVADA GRAITOARE CA E ANTI-ROMAN E FAPTUL CA A REFUZAT SA SEMNEZE ACTUL PRIN CARE AVRAM IANCU ERA DECLARAT ''EROU NATIONAL'' SI DE ASEMENEA nu a semnat actul prin care se ingradeau drepturile porcilor de austrieci de a face prapad in padurile noastre SI ce vreau sa-ti mai spun DRAGNEA CHIAR ARATA BINE FRUSTRATULEEE
ANONIM
05 Ian 2019

Zici ,,dublu condamnat''Dragnea a fost condamnat politic de stoarfele statului mafiot pe niste dosare fakeEl nu a devalizat banci si nu a vandut flotaEl nu a facut trafic cu copii si cu case
VALTER COJMAN
05 Ian 2019

Il intereseaza imunitatea pe care o are si spera sa scape de puscarie. In plus..., il mai intereseaza si multimea de vacante si concedii pe banii fraierilor in diferite paradisuri turistice.
ION
05 Ian 2019

Pai zicea PLAVANUL NAZIST ca daca va iesi president va renunta LA IMUNITATE dar uite ca si-a retras cuvantul CA CALUL P.....DE CE NU VORBITI DESPRE RETROCEDARILE ILEGALE DE MILIARDE DE EURO CATRE NAZISTII SS DIN FORUMUL GERMAN CONTINUATORUL GRUPULUI ETNIC GERMAN ORGANIZATIE HITLERISTA SCOASA IN AFARA LEGII si cum a afectat aceasta ilegalitate batrani elevi si alti romani din Sibiu si cat a pierdut statul roman
INFILATUL
05 Ian 2019

Din adancuri, ii uram insului, un nou mandat de "aducere" la procuratura !
ANONIM
06 Ian 2019

O fi obiectivul lui ASTA , sau obiectivele serviciilor .....stiam ca oamenii au dorinte ...nu obiective ....asa i se observa gândirea lui .
ANONIM
10 Ian 2019

Nu vedeti ca si elimina pe rand toti adversarii Sas dement nazist si marsav
Random imageUltimele stiri


STARBAG