2019-03-24 02:58


Ion Cristoiu: Să te ferească Dumnezeu de un IOHANNIS scos din sărite de o slugă

 |  20:52
Ion Cristoiu: Să te ferească Dumnezeu de un IOHANNIS scos din sărite de o slugă

Jurnalistul Ion Cristoiu emite o ipoteză interesantă privind planul suspendării preşedintelui, decizia de revocare a Laurei Codruţa Kovesi şi implicarea partenerilor strategici în întreaga situaţie. Acesta vorbeşte, pentru MEDIAFAX, şi despre mesajul transmis, prin absenţă, de Klaus Iohannis.

Ion Cristoiu a declarat, într-un interviu pentru MEDIAFAX, că preşedintele Iohannis, „cu sau fără ştiinţa lui, a profitat de spaima occidentalilor faţă de o criză politică declanşată de o posibilă suspendare şi a ales răul cel mai mic”. Jurnalistul vorbeşte despre un moment din 2012 şi dă detalii, necunoscute până acum, despre implicarea unui oficial american în medierea dintre părţi, cu ocazia referendumului de suspendare a preşedintelui de la acea vreme, Traian Băsescu.

„Trebuie să purcedem de urgenţă la o analiză obiectivă a aberaţiei prin care în România a ajuns ca un simplu procuror adjunct al Parchetului General să devină stat în stat şi să fie mai greu de demis decât Nicolae Ceauşescu”, spune Ion Cristoiu.

Acesta comentează şi anunţul privind revocarea, făcut de purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei în locul lui Klaus Iohannis, considerând că în acest fel şeful statului a vrut să transmită un mesaj: „Faptul că nu a demisionat (n.r.: Laura Codruţa Kovesi), l-a scos din sărite pe Iohannis şi să te ferească Dumnezeu de un Iohannis scos din sărite de o slugă, eu aşa interpretez gestul”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-09

TAGURI: ion cristoiu, iohannis, sluga
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
10 Iul 2018

Dta ai judecat aiurea tot timpul Vrei sa pari ceea ce nu esti Nu esti un ziarist obiectiv La i lins in fund pe jigodia aia de basescu (cred ca te a platit gras),n e ai inebunit cu ""jurnalul lui Udrea " Emiti tot felul de aberatii I ti place sa ti se spuna ""maestre" desi nu meriti nici un pic!!Te stim decand erai ''ardei umplut''A cum esti un cepeleag batran si aiurit
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...