2019-04-22 15:22


Iranul a executat un bărbat considerat a fi spion al Israelului

 |  13:28
Iranul a executat un bărbat considerat a fi spion al Israelului

Iranula executat prin spânzurare un bărbat condamnat ca fiind spion al Israelului,precum şi un alt bărbat, membru al unui grup de opoziţie. Spionajul sepedepseşte cu moartea în conformitate cu legislaţia iraniană.

Ali-AkbarSiadat a fost condamnat la moarte pentru că ar fi acţionat ca spion alIsraelului. Presa iraniană a spus că acesta a recunoscut că a transmisinformaţii Israelului timp de mai mulţi ani, în schimbul a 60.000 de dolari.

Ela fost arestat în 2008, când încerca să plece din Iran împreună cu soţia sa.Siadat a fost acuzat că a furnizatdetalii despre baze militare, avioane de vânătoare, zboruri de instruire şirachete. Nu este foarte clar din raportul oficialilor iranieni dacă el a fostun angajat al guvernului sau cum a obţinut informaţiile. Siadat s-ar fiîntâlnit cu contactele sale din serviciul de informaţii israeliene în timpulcălătoriilor în Turcia, Thailanda şi Ţările de Jos.

Al doilea bărbat a fost spânzurat "pentru că aluptat împotriva sistemului sacru al Republicii islamice Iran şi a lansatpropagandă".

Aparut in:

Ultima modificare in data de :638952-07-24
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


STARBAG