2019-01-16 21:18


Irina Radu, audiată în Parlament pe tema amânării difuzării interviului acordat de premierul Dacian Cioloș

 |  11:58
Irina Radu, audiată în Parlament pe tema amânării difuzării interviului acordat de premierul Dacian Cioloș

Irina Radu, președinte-director general al TVR, va fi audiată luni, de la ora 14.00, în Comisia de cultură a Camerei Deputaţilor, pe tema amânării difuzării interviului acordat de premierul Dacian Cioloș pentru emisiunea "Viața Satului".

Televiziunea publică a anunțat, într-un comunicat de presă, că a decis să amâne difuzarea interviului acordat de premierul Dacian Cioloș emisiunii 'Viața Satului', pe motiv că este campanie electorală.

"Având în vedere perioada de campanie electorală pe care o traversăm, conducerea SRTv a decis amânarea difuzării interviului acordat de premierul Dacian Cioloș emisiunii 'Viața Satului'. Dorim evitarea oricăror interpretări care s-ar putea naște din mai multe motive. Primul motiv decurge din faptul că premierul reprezintă imaginea de campanie a unui partid, ceea ce poate crea impresia unei emisiuni de campanie — și ar fi incorect; imaginea premierului apare atât pe afișele, cât și în clipurile electorale care se difuzează pe toate posturile, inclusiv la TVR", se arată în comunicatul TVR. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-28

TAGURI: irina radu, audiata, parlament, amanare, difuzare, interviu, acordat, premier, dacian ciolos
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
28 Noi 2016

Aceasta individa a fost numita in functie de conducere de organizatia mafiota p.s.d. si lucreaza in perioada campaniei electorale pe bani publici in favoarea mafiei bolsevico -pesediste.TVRrefuza sa ae restructureze si isi permite sa faca jocuri politice fovorabile psd adica penalilor si coruptilor pe banii romanilor. S-a transformat in tv de partid pro -bolsevico -pesedist ca haznaua 3 si latrina ro.tv . Rusine . !
CROCODILUL FLAMAND
28 Noi 2016

TOTI ASTIA SUNT OFITERI DE CONTRAINFORMATII...INCA DIN DECEMBRIE 89 NUMAI ASA CEVA EXISTA ACOLO.....EXACT CUM ERA SI TATULICI-MISA-BIVOLARU SAU TURCESCU-COLONELUL..TELEVIZIUNILE SUNT DE FAPT CAMPUL TACTIC DE LUPTA IMPOTRIVA POPORULUI ROMANIEI...LUPTA DESFASURATA DE O CLICA DE TERORISTI CARE SE TOT DEGHIZEAZA IN "POLITICIENI" SI "REVOLUTIONARI KUSHER" SAU CURVE-KUSHER DE LA BIVOLARU............TOARSU KIM JONG E PROFESORUL LOR SI MENTORUL-GURU-GUPTA ILICI TERORISTUL-KUSHER...................STIMATI TOVARASI SI PRETINI......VA LAS MOSTENIRE DICTATURA SI PE TOARSU GUPTA-LICI-TERORISTUL.........HA HA HA STUPID PEOPLE....HA HA HA CE V-AM FACUT....L-AU IMPUSCAT PE CEAUSESCU EXACT TERORISTII CU EPOLETI PE SUB CAMASA.....HA HA HA CE RADE MAFIA DE LA MONACO SI DE PRIN DUBAI.....HA HA HA BEM SANGE DE FRAIER....VIOLAM PEDOFILIE TOT CE VREI.....HA HA HA TOTUL E KUSHER...HA HA HA
Random imageUltimele stiri

loading...