2018-11-16 22:22


IRONII ISTORICE ÎNTRE RELU ŞI VICTOR. Fenechiu: Am primit cadou un câine şi l-am botezat Ponta! VIDEO

 |  17:27
IRONII ISTORICE ÎNTRE RELU ŞI VICTOR. Fenechiu: Am primit cadou un câine şi l-am botezat Ponta! VIDEO

Pe vremea când era deputat de Iaşi, în 2007, Relu Fenechiu a declarat într-un interviu acordat postului Acasă TV că a primit un câine cadou de la prieteni pe care l-a botezat Ponta. Între Victor Ponta şi fostul ministru al Transporturilor exista o rivalitate încă din perioada aceea, premierul declarând pe un ton violent, tot în 2007, într-o emisiune televizata, ca “nimic din ce face domnul Fenechiu nu este corect”, că are “oameni de casă pe care îi pune miniştri când vrea să-şi rezolve o problemă” şi că nu-şi doreşte să fie “coleg de dosare” cu acesta.

“Căţeluşul ăsta l-am primit cadou de la nişte buni prieteni acum vreo două săptămâni şi am decis să îi punem numele Ponta”, a spus Relu Fenechiu (minutul 1:50), în cadrul unei filmări Acasă TV, de pe proprietatea personală din apropiere de Iaşi, între enumerarea tabieturilor conjugale şi laudarea soţiei pentru vrednicia în bucătărie.

O rivalitate intre Victor Ponta şi Relu Fenechiu este însemnată în analele televiziunilor încă din 2007, când actualul premier a răbufnit într-o emisiune TV la adresa fostului ministru al Transporturilor.

“Domnule Fenechiu, vorbiţi în numele dumneavoastră. Ba vorbiţi în numele lui Mircea Geoană, ba... Nu sunt nici partener de afaceri, nici de dosar cu dumneavoastră. Cu domnul Fenechiu am o problemă, nimic din ce face nu e corect. (…) Eu n-am ce să discut cu Fenechiu şi cu oamenii de casă pe care îi pune el miniştri când vrea să-şi rezolve o problemă”, a spus Ponta.

Relu Fenechiu a reacţionat pe un ton nedemn de un politician:

“Nu pot să-i permit acestui individ să facă afirmaţiile astea, tu nu reprezinţi nimic, băi băiatule. Nu e corect să vină Ponta să arunce cu noroi în dreapta şi stânga!”.

Între timp, Relu Fenechiu, a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare şi trei ani de interzicere a drepturilor civile, în dosarul „Transformatorul”, în care este acuzat de complicitate la abuz în serviciu în formă calificată şi continuată. Decizia dată vineri de Înaltă Curte de Casaţie şi Justiţie nu este definitivă, ea putând fi atacată cu recurs.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-17

GALERIE MEDIA


TAGURI: relu, fenechiu, victor, ponta, 2007, interviu, acasa, tv, caine, botezat, rivalitate, emisiune, deputat, iasi, video
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...