2017-01-25 01:25


Jigniri reciproce între Becali şi Preda

 |  16:47

Cei doi europarlamentari, Cristian Preda şi Gigi Becali, nu contenesc să lanseze de câteva zile jigniri unul către celălalt. Cristian Preda a postat pe blogul său un material în care care spune că „guralivii” ca Gigi Becali sau Dan Diaconescu, nu au ce să caute în Mişcarea Populară pe care o va înfiinţa PDL.

”O alianţă politică de succes - indiferent că se va numi Mişcarea Populară sau altfel - nu va putea include guralivi de tipul Becali, Dan Diaconescu şi alţii, care nu au nicio idee despre guvernarea contemporană; cei capabili să spună azi un lucru şi mâine exact contrariul”, scrie Preda. La rândul său, Gigi Becali a declarat că cei care nu doresc alierea cu PNG şi PP DD, sunt “oameni care nu au făcut nimic în viaţă şi în politică”, făcând referire la Cristian Preda şi Theodor Paleologu.

Mai mult, Becali a precizat, după ce a anunţat alierea PNG cu PDL pentru alegerile locale din Bucureşti că a avut condiţia de a nu îi avea alături pe Preda sau Theodor Paleologu: “Nu merg la drum cu perdanţi.Hai să zicem că domnul Preda ar face 2%, iar domnul domnul Paleologu poate face un 5% că ştie să citească şi vorbească la televizor”, a conchis Becali. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-08-03

TAGURI: PNG, PDL, Gigi_Becali, Cristian_Preda, jigniriComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LAURA
27 Feb 2012

Nu stiu de unde atat de multa rautate.nu inteleg atitudinea romanilor.cand ne-a fost bine am fost alaturi de pdl, acum cand romania traverseaza o perioada mai putin buna din punct de vedere financiar aruncam cu pietre.trebuie sa ne gandim ca toata europa este in criza economica.de ce nu vrem sa intelegem ca noua chiar ne este foarte bine in comparatie cu altii? mai nou liderii aliantei usl se cearta intre ei. daca vor veni ei la putere ce vom face? am vazut recent un filmulet pe youtube cu noul apartament pe care crin antonescu l-a cumparat. observ ca in greva nu este chiar atat de rau.rusine crin antonescu. rusine!!!!!
DARIA
27 Feb 2012

de ce denigrati toti imaginea doamnei elena udrea.din toti cei care va spuneti ideile si va impartasiti prostia aveti idee cate lucruri frumoase si benefice a facut elena udrea pentru romania.chiar si cei din alianta usl si-au dat seama ca liderul pnl, crin antonescu, doarme pe banii statului.de ce sa platesc pe acest mic ursulet care niciodata nu cred ca se va trezi din hibernare?de ce sa il aleg sa imi reprezinte interesele pe plan international, cand el nu face nimic nici acum.!
Random image