2016-12-10 01:27

POLITICA


Jumătate din banii pentru primării doar pentru PDL

 |  13:45
Jumătate din banii pentru primării doar pentru PDL

Emil Boc a declarat luni seară că va cere primăriilor care primesc ajutor bănesc din Fondul de rezerva al Guvernului, să declare şi sumele primite de la consiliile judeţene. Totodată, premierul a menţionat că primăriile PDL din ţară nu primesc suficienţi bani de la consiliile judeţene deţinute de PSD sau PNL, motiv pentru care sunt ajutate de Guvern. “Primarii PDL, după aceea vin şi spun: mi se închide primăria, nu am bani de lumină, de cheltuieli de întreţinere”, a declarat Boc.

Prin intermediul unei hotărâri de guvern din 12 octombrie 2011, Guvernul a alocat 66,5 milioane de lei pentru 1035 de primării din ţară. Din această sumă, mai mult de jumătate, 36, 5 milioane de lei, au fost alocate primăriilor PDL. Cum era de aşteptat, primăriile deţinute de către Opoziţie au primit mai puţini bani. PSD 11,5 milioane de lei, în timp PNL a primit 7,6 milioane de lei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-12-21

TAGURI: PDL, Emil_Boc, primării, fond rezervăComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Ţeapa PSD-istă intră în coaste Minivacanţa de Ziua Naţională şi intrarea în luna sărbătorilor de iarnă au adus puţine... 03 Dec 2016 | (2)
Firea promite bugete pentru programe after-school în toate școlile Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat joi ca in bugetele primariei pe care o conduce si in... 24 Noi 2016 | (2)