2018-12-14 14:23


Jurnalistă, numită consilier de stat al premierului Victor Ponta

 |  07:15
Jurnalistă, numită consilier de stat al premierului Victor Ponta

Jurnalista Laura Chiriac a fost numită consilier de stat al premierului Victor Ponta, cu atribuţii în domeniul politicilor sociale, potrivit unei decizii semnate de prim-ministrul României.

"Primul-ministru Victor Ponta a semnat decizia privind acordarea calităţii de Consilier de Stat al Primului-ministru doamnei Laura Corina Basoc (Chiriac), cu atribuţii în domeniul politicilor sociale. Laura Chiriac are o vastă experienţă în mass-media din România, lucrând pentru Radio France International, AFP, Realitatea TV sau România TV", a precizat Biroul de Presă al Guvernului, într-un comunicat de presă.

"Consider această numire o onoare şi o oportunitate de a face ceva pentru societatea în care trăim. Am adus întotdeauna în atenţia publică lucrurile care nu funcţioneaza aşa cum ar trebui, iar acum m-am hotărât să mă implic activ şi direct pentru a le schimba", a afirmat la rândul ei, Laura Chiriac, potrivit comunicatului.

Decizia premierului Victor Ponta intră în vigoare odată cu publicarea în Monitorul Oficial.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-27

TAGURI: jurnalista, numeste, consilier, stat, premier, victor ponta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


BIBICU
27 Aug 2015

CHILOTAREASA E LA FEL DE DESTEAPTA in politica CA SI BIZDARUL NIMFOMAN TARICEANU. De unde sa vada aceasta FEMEIE de revista fara experienta in domeniul social POLITICI SOCIALE . A fost numita tot consilier de stat al premierului ca si TEODOR MELESCANU probabil ca sa-i tina ACESTUIA de urat. Avem destule dovezi ca STATUL ROMAN este intr-un proces de disolutie totala, datorita MAFIOTIZARII si PROSTITUARII sale care se produce de 25 de ani in numele tranzitiei si democratizarii.
SOCRATE
27 Aug 2015

Pana a fi numit PONTA VV premier mai exista un soi de TRANSPARENTA GUVERNAMENTALA in sensul ca atat la GUVERN cat si la ministere erau expusi pe site-ul fiecarei institutii, consilierii premierului, ai ministrilor, secretarilor de stat , etc. Dupa venirea lui PINOKIO la guvernare aceste liste au disparut si nu mai exita accesul public la ele.DE CE OARE???? Raspunsul e unul singur, pt accentuarea MAFIOTIZARII statului. TOT pana a fi numit PONTA VV premier mai exista TRANSPARENTA GUVERNAMENTALA in elaborarea actelor normative (ordine ministeriale, H.G.-uri, O.U.G.-uri, O.G.-uri, LEGI organice) in sensul ca se mai simula o dezbatere publica. Acest act public (necesar unei NORMALITATI publice sa nu-i mai spunem DEMOCRATIE care s-a demonstrat a fi tot utopie ca si COMUNISMUL) a disparut si el. SOCIAL DEMOCRATIA din Ro este infatisata de SARACIE LUCIE, INCULTURA, LIPSA DE OMENIE, BARONI locali care detin peste 50% din avutia nationala a Ro, CAPITALISTI de Cumetrie, de Carton, de MAFIOTI imobiliari, bancari, etc. in timp ce nr emigrantilor cu minti luminate creste.
NIC.
27 Aug 2015

Daca a lucrat la Romania TV.este clar ce politic face in inalta functie care de pe langa cel mai mincinos premier.
CROCODILUL FLAMAND
27 Aug 2015

LAURA CHILOTZARIAC......ACOPERITA MIGREAZA DUPA MIROSUL DE KKT....DIN CHILOTZII LUI VON PONTA-HAUSEN...BARONUL ROSU
MARMACIA CATENA
27 Aug 2015

totul se trateaza....avem si pentru ea niste XANAX....LITHIUM...RUDOTEL...ORGASME ANALE...
X FILES STUDIO
27 Aug 2015

http://www.euroeducatie.ro/
Random imageUltimele stiri


loading...