2019-02-23 04:50


Justificarea oficială a chiulului parlamentarilor PDL: starea vremii

 |  16:07
Justificarea oficială a chiulului parlamentarilor PDL: starea vremii

ConducereaPDL pare să se fi specializat în găsirea unor explicaţii trăznite cu privire laboacănele pe care le fac parlamentarii partidului. Ultima stranie justificare pentruinsubordonarea aleşilor PDL a venit vineri de la Roberta Anastase, preşedinteleCamerei Deputaţilor. Acesta a declarat că,probabil, condiţiile meteorologice i-au determinat pe unii deputaţi şi senatoriai PDL să nu poată fi prezenţi la şedinţa Parlamentului de vineri, programatăpentru dezbaterea bugetului pe 2011, dar şi citirii moţiunii de cenzură aopoziţiei pe legea-cadru a salarizării. Pe motiv de chiul, şedinţaParlamentului a fost întreruptă până săptămâna viitoare.

Săo ascultăm pe Roberta Anastase: "Evident că, astăzi (vineri - n.r.),condiţiile meteorologice, probabil, că au determinat pe unii colegi să nu poatăsă participe, dar vom fi toţi prezenţi. Lucrurile se vor desfăşura proceduralastfel încât să îndeplinim aceste condiţii".

Declaraţiaei vine la capătul unei şedinţe convocate de premierul Emil Boc cuparlamentarii care nu au avut de suferit de pe urma condiţiilor meteo.

Înurmă cu câteva zile, preşedintele Traian Băsescu găsea o explicaţie la fel deciudată pentru votul parlamentarilor PDL în ceea ce priveşte cererileprocurorilor DNA în cazul Monica Iacob-Ridzi. “Eu pot să înţeleg, pentru cănici eu nu sunt construit din piatră sau din oţel, sunt om şi eu ca oricare,opţiunea sentimentală a colegilor. (…) A fost o abordare sentimentală",declara Traian Băsescu, justificând astfel respingerea de către Parlament acererilor DNA referitoare la fostul ministru PDL al Tineretului şi Sportului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638952-03-19
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...