2018-11-18 20:48


Kelemen Hunor, anunț de ULTIMĂ ORĂ: UDMR nu susține moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Tudose

 |  10:23
Kelemen Hunor, anunț de ULTIMĂ ORĂ: UDMR nu susține moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Tudose

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a anunțat marți că partidul din care face parte nu susține moțiunea de cenzură inițiată de PNL împotriva Guvernului Tudose.

„Oferta celor care au inițiat moțiunea de cenzură, dacă propun ceva în locul guvernului actual, în locul programului de guvernare, și am constat că nu există la concluzii altceva decât deficit de 3%. Chiar e necesar să nu avem deficit mai mare de 3%. Transparență. Este nevoie de transparență. Și reducerea birocrației. Dar nu nume de premier, nu direcția în care vor să ducă țara, nu politici publice în sectoarele cele mai importante. În aceste condiții, este foarte greu să susții o moțiunea de cenzură. E aproape imposibil.”, a spus Kelemen Hunor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-11-21

TAGURI: udmr, kelemen hunor, motiune de cenzura, guvern tudose, pnl
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
21 Noi 2017

NU MAI AVEM PATRIOTI. POLITICIENII FAC ORICE CA SA OBTINA VOTURI. UDMR CERE IAR PSD ACCEPTA ORICE. IN NICI O TARA NU S-AU ACORDAT ATATEA DREPTURI PENTRU MINORITATI. UNGARIA ACORDA ACELEASI DREPTURI MINORITATILOR CA si NOI?
NENEA BRANCOVEAU
22 Noi 2017

Unirea face puterea .! Atentie mare domnilor ! Piramida mondiala "globalizarea" ofera loc natiunilor dupa cum lideriia acestora vor fi in stare sa negocieze uniti conditiile stabiite de liderii mondiali....!!!!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
22 Noi 2017

cand ajunge la puscarie jigodia fugara de morko-porko care a jefuit padurile/? aplicati mandatul de arestare european pentru toti porcii astia
ANONIM
22 Noi 2017

Un partid care isi vede doar INTERESELE. FACE DOAR CE SPUNE UNGARIA. PACAT NU MAI AVEM PATRIOTI . IN Grecia , Rusia, Ungaria etc. NU EXISTA MINORITATI. TREBUIE SA TE INTEGREZI. NU AI DREPTURI SPECIALE..NU TI SE ACORDA ALTE DREPTURI DECAT POPULATIEI DIN CARE APARII..LA noi se dau prea multe drepturi....Suntem niste P.......Fara alte comentarii..Politicienii nostii asa vor...
Random imageUltimele stiri


loading...