2018-12-11 08:51


Kelemen Hunor crede că CV-urile unor miniștri sunt mai consistente decât programul de guvernare

 |  15:21
Kelemen Hunor crede că CV-urile unor miniștri sunt  mai consistente decât  programul de guvernare

CV-urile unora dintre viitorii miniștri sunt, individual, mai consistente decât tot programul de guvernare, este de părere președintele UDMR, Kelemen Hunor.

"UDMR votează pentru instalarea Guvernului Cioloș după cum am promis.   Misiunea noastră este simplă și, dacă facem o scurtă analiză a programului de guvernare, este vorba despre un program extrem de scurt, dar clar, câteva principii cu care oricine poate fi de acord, câteva priorități pentru an electoral care nu par să fie nerealizabile. Sigur, avem noroc cu CV-ul câtorva miniștri care, individual, sunt mai consistente decât tot programul de guvernare", a spus Kelemen Hunor, în plenul Parlamentului.

El a adăugat că nu știe cum se va face procedural completarea programului de guvernare, despre care premierul desemnat a spus că până pe 15 decembrie va fi dezvoltat.

"Partea dificilă a misiunii noastre începe după votul de azi. Trebuie să explicăm cu modestie, dar cu convingere fermă, că fără Parlament, fără partide și formațiuni politice nu se poate exercita democrația", a precizat Kelemen Hunor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-17

TAGURI: kelemen, hunor, udmr, program, guvernare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...