2019-01-24 10:45


Kelemen Hunor: Liviu Dragnea e un om sensibil dacă eu am reuşit să îi stric feng shui-ul

 |  09:19
Kelemen Hunor: Liviu Dragnea e un om sensibil dacă eu am reuşit să îi stric feng shui-ul

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat marţi, într-un interviu acordat News.ro, că Liviu Dragnea este un om sensibil, dacă el, printr-un discurs politic, poate să îi strice feng shui-ul.

Acesta a ţinut să precizeze că UDMR nu va discuta cu alte partide despre constituirea unei coaliţii de guvernare înainte de alegeri.

”Nu am avut discuţii în perioada preelectorală şi în precampanie electorală. Nu e o perioadă în care se discută chestiuni postelectorale. Nu avem alianţe. Nu vom face până la alegeri, nu discutăm nici cu PNL, nici cu PSD (...) E subiectul despre care putem discuta din 12 decembrie”, a afirmat Kelemen Hunor.

Chestionat cum comentează afirmaţia lui Liviu Dragnea, potrivit căreia PSD nu va guverna după alegeri cu UDMR, ci doar cu ALDE, preşedintele Uniunii a spus: ”I-am stricat feng shui-ul. Să fie sănătos domnul Dragnea şi mai vedem după 12 decembrie cine face guvernare. Nu vreau să comentez. Dorinţele nu se comentează. Nici ale mele, nici dorinţele lui Dragnea. Am auzit că i-am stricat un pic feng shui-ul. O să mai zic lucruri prin care stric feng shui-ul încă o dată, dar asta e viaţa. Nu am ce să fac. E un om sensibil domnul Dragnea, dacă eu printr-un discurs politic pot să îi stric feng shui-ul. Nu vreau să comentez, mai ales dacă el a spus că niciodată, şanse zero. Ce să mai discut? Să mă rog: «ia-mă şi pe mine»?


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-09

TAGURI: kelemen hunor, liviu dragnea, om, sensibil, reuseste, strica, feng, shui
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...