2019-02-23 10:56


Kelemen Hunor: “Ori cu PSD-ALDE, ori cu nimeni, pentru că în cealaltă parte nu ai cu cine”

 |  13:55
Kelemen Hunor: “Ori cu PSD-ALDE, ori cu nimeni, pentru că în cealaltă parte nu ai cu cine”

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat că formaţiunea pe care o reprezintă a ajuns să fie criticată intens deoarece a ajuns la o înţelegere cu coaliţia PSD-ALDE, dar a subliniat că doar aceste partide au fost dispuse la dialog, spre deosebire de cele din opoziţie.

"Am spus că în Parlament există o colaborare cu PSD-ALDE fiindcă ei au fost dispuşi şi sunt dispuşi la o colaborare şi la dialog. Nu ne înţelegem în toate proiectele, nici noi nu susţinem toate proiectele lor, nici ei nu susţin toate proiectele noastre, dar există un dialog şi sunt dispuşi la a căuta soluţii împreună. Acestea sunt opţiunile, ori cu PSD-ALDE, ori cu nimeni, pentru că în cealaltă parte nu ai cu cine. Eu aş fi vrut să avem un dialog şi cu opoziţia, dar în afară de USR, cu care în anumite chestiuni am reuşit să dialogăm şi văd o deschidere, cu celelalte partide din opoziţie nu există această posibilitate. PNL a devenit un partid ultranaţionalist, antimaghiar, parcă altceva nici nu îi interesează, atacă la CCR înfiinţarea unei şcoli, nu este împotriva UDMR, este împotriva comunităţii maghiare, şcoala nu este a UDMR. Dar, din acest punct de vedere, este decizia lor. Oricum, abordările de genul 'lasă că trece supărarea UDMR' cred că fac o greşeală şi mai mare. PMP - despre Băsescu eu nu mai pot să mai supun nimic", a declarat sâmbătă Kelemen Hunor, în cadrul Consiliului Reprezentanţilor Unionali (CRU) de la Târgu Mureş.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-03

TAGURI: kelemen hunor, alinta, psd alde, nimeni
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
03 Mar 2018

de acord.....deocamdata nu ai cu cine....dar o sa apara niste partide noi.....si noi ne-am saturat de PORCII ASTIA de aia nimeni n-a venit la vot la ultimele alegeri parlamentare
@ HUNOR
04 Mar 2018

CAUTA-TI IN MORTII MATII UN PARTID IN UNGARIA CARE SA-TI DEA MAI MULT BAI REACTIONARULE .
CARDAN
04 Mar 2018

FOARTE INTERESANT DE STIUT DESPRE POLITICIANUL ROMAN kILIPIR HUNOR CE AVERE ARE IN UNGARIA SI DIN CE PARTID FACE PARTE .
ANONIM
04 Mar 2018

DA…. „Problema maghiară nu este rezolvată în ROMÂNIA!” EA se bazeaza pe ceea ce se poate vedea in acest documentar https://vimeo.com/16275866
ANONIM
04 Mar 2018

Aprecierea domnului Hunor pentru învățăturile transmise de domnul Ion Iliescu, psd-iștilor, de ai urma exemplul, considerați că este de menționat ?
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...