2019-05-25 12:44


Kelemen Hunor SURPRINDE din nou: ”Sunt de acord cu întrebările formulate de Iohannis”

 |  23:36
Kelemen Hunor SURPRINDE din nou: ”Sunt de acord cu întrebările formulate de Iohannis”

Kelemen Hunor a declarat că UDMR este de acord cu întrebările formulate de președintele Klaus Iohannis pentru referendumul din 26 mai și că își va îndemna electoratul să răspundă afirmativ.

”Suntem de acord cum sunt formulate întrebările. Sunt simple, clare, pot fi explicate eventual celor care nu au înţeles şi vreau să spun că răspunsul nostru este afirmativ la ambele întrebări. Deci, da, suntem de acord şi acest lucru îl vom recomanda şi simpatizanţilor noştri, să meargă la vot şi să voteze cu ‘da’ la ambele întrebări şi, sigur, şi la europarlamentare”, a declarat Kelemen Hunor, pentru Agerpres.

Acesta a adăugat că UDMR vrea eliminarea cu totul a Ordonanțelor de Urgență din Constituție: ”E nevoie de revizuirea Constituţiei şi acolo, la revizuire, noi vrem să mergem un pic mai departe decât propunerea preşedintelui şi vom propune eliminarea Ordonanţelor de Urgenţă din Constituţie, să rămână doar pentru caz de război, sper să nu fie cazul niciodată, şi pentru calamităţi naturale, catastrofe”.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, prin intermediul purtătorul de cuvânt Mădălina Dobrovolschi, întrebările de la referendumul pe Justiție, ce va avea loc pe 26 mai, în aceeași zi cu desfășurarea alegerilor europarlamentare. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-04-25

TAGURI: udmr, kelemen hunor, iohannis, referendum
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
25 Apr 2019

SA-I DAM MUIE LUI MOGHIOROS DE MATA
GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
26 Apr 2019

suntem de acord dar ciordim cu Dragnea de mana si votam anti-justitie.....perversi si mincinosi
NEGRO
26 Apr 2019

Porcule, dupa ce ai semnat impreuna cu slugoii de partid legile infractorilor, sa mai vii cu tamieri desarte e o blasfemie. Mergi inainte cu Viktor Orban, suge-i organul, ia-l si pe cel al Samsarului Romaniei, Dragnea, destul de robust, daca domnisoara neprihanita nu-i da de socoteala, si mai crede ca Pardon, ca cei ce te-au votat vor persista in eroare. Desigur, fata de confratii damboviteni aveti o alura, nu sunteti chiar atat de zevzeci, dAr nici foarte departe! Sa le tot bagati sula in coaste pentru o enclavizare secuiasca in plan european chiar ca e o gaselnita de baietei de gradinita. Si din nefericire tine la urmasii slugoilor otomani , obisnuiti din stramosi cu spinarea cocosata. Dar, stimati secui, care din ratiuni superioare ati renuntat la propria limba, cultura, identitate etnica, nu veti reusi ca pe noi, urmasi ai batranului Traian sa ne determinati sa ne supunem unui blestem bulgaresc de Teleorman cu scopul de a accede la barbaria asiatica de care dumneavoastra nu sunteti absolut de loc straini! Sa va aduc aminte de nebuna Republica Sovietica Ungara, instaurata de Bela Kuhn, pusa la punct pana la urma cu arme si sange romanesc. Asa ca domnule Hunor, impreuna cu ciracii, nu ne mai deranjati cu tamaieri democratice post festum, caci stim ce va poate pielea rea si rapanoasa. Sa auzim de bine si sa fim atenti la urne: romani, maghiari si alte nationalitati. Romania e gradina domnului, a noastra, a tuturor. Dar numai daca ne-o respectam si ne-o dorim. Iar daca talharii de orice etnie vor s-o supuna vointei lor despotice, sa bage de seama ca nu vor avea spor. Asa sa ne ajute mintea noastra, a tuturor, cea de pe urma! Singura izbavitoare!
Random imageUltimele stiri


STARBAG