2019-01-17 13:58


Kelemen Hunor: UDMR protestează faţă de hărţuirea primarului şi viceprimarului din Miercurea Ciuc

 |  14:15
Kelemen Hunor: UDMR protestează faţă de hărţuirea primarului şi viceprimarului din Miercurea Ciuc

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, că își exprimă solidaritatea cu primarul şi viceprimarul din Miercurea Ciuc, arestaţi la domiciliu într-un dosar de corupţie. Kelemen Hunor a ţinut să precizeze că Uniunea protestează faţă de "hărțuirii" celor doi și își exprimă încrederea în nevinovăția lor.

"Uniunea Democrată Maghiară din România își exprimă solidaritatea cu liderii administrației publice locale ai municipiului Miercurea Ciuc, Raduly Robert și Szoke Domokos, ambii fiind oameni foarte devotați și dedicați activității pe care o desfășoară în interesul comunității locale", a precizat Kelemen Hunor, într-un comunicat de presă al UDMR.

Liderul Uniunii a mai afirmat că UDMR protestează împotriva hărțuirii colegilor lor și își exprimă încrederea în nevinovăția lor.

"Protestăm împotriva hărțuirii colegilor noștri, avem încredere în nevinovăția lor, respectiv în faptul că Parchetul va încheia cât mai curând procedura demarată împotriva lor. Contrar zvonurilor apărute în mass-media, Direcția Națională Anticorupție nu îi suspectează pe Raduly Robert și Szoke Domokos de luare de mită, de aceea UDMR așteaptă cât mai curând posibil clarificări în acest sens, respectiv consideră că prezumția de nevinovăție este aplicabilă și în cazul colegilor noștri", a afirmat Kelemen Hunor. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-01

TAGURI: kelemen, hunor, udmr, protesteaza, hartuire, primar, viceprimar, miercurea, ciuc, arestat, domiciliu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


APLICA LEGEA
01 Mai 2015

Ba neghiobule ; Am oprit sa coboare copilul din masina la un magazin , sa ia apa si am mers mai departe 100 metri sa pot parca . Fugea un politist de gifiia si fluera , sa opresc . Am oprit si tinea copilul ostatic sa vin sa il iau , sa i-mi dea amenda , pentru ca am oprit sa coboare . Iar copilul plingea disperat , avea 7-8 ani . Mi-a facut proces verbal disperat ca eram din alt judet , asa este legea la noi . Pe politist i-l chema Moldoveanu . In alta parte din judet , nu se aprindea un bec pe frina dreapta spate si nu am scapat de el . A verificat toate actele instalatia iluminare semnalizare si mi-a dat amenda pentru defectiuni la instalatia electrica . Cu toate ca l-am miscat si a functionat . La voi zice bosgori ; Dai dracu pe aia din Bucuresti , noi facem legea ai si facem ce vrem .
PETER ROMANO
01 Mai 2015

ROMAN JOBAGO, YDHYOT, PUTOARRE, BEȚIVAN, LAȘ, CIORDITOARE, SLUGA. O KUKYO FENEM JEGLETY. SKYRBA.
VOTANTUL
01 Mai 2015

Toti hotii vostri sunt persecutati politic !Sa va fie rusine !
ANONIM
01 Mai 2015

Mecanismele politice de alcatuire a Puterii Publice sunt mai mult decat antidemocratice, nu respecta principiul legalitatii referitoare la infiintarea organizrea si functionarea partidelor politice. A se vedea statutul UDMR – un ONG constituit pe criterii etnice ce apra doar interese de grup (infractional) si nu ale maghiarilor din Ro– este folosit ilegal (fara respectarea legii partidelor) pe post de bolovan politic, la inclinarea balantei, pentru alcatuirea majoritatii necesare guvernarii ceea ce a oferit societatii romanesti permanent indicii ca noua oranduire sociala functioneaza doar pe baza santajului politic. Acelasi ONG a mai avut misiunea de a aprinde fara just temei disputele nationaliste. Situatia participarii in mod separat a UDMR-ca ONG etnic, la alcatuirea Puterii Publice in Romania este unica in lume sau poate specifica unei democratii tribale.
UDMR-UL ESTE FRUNTEA ?
01 Mai 2015

Halal Consiliu de Administratie la CFR Calatori sau mari directori la stat ,recomandati si garantati de privati? Director in Ministerul Transporturilor si membru in CA la CFR Calatori, Claudiu Dumitrescu sub Control Judiciar pentru presupuse fapte de coruptie… Mai trebuie subliniat ca Alexandrina Gatej a condus CA de la CFR Calatori inca de pe vremea lui Ovidiu Silaghi si ea in calitate de presedinte al bordului administrative a aprobat “performantele manageriale de execeptie”, cercetate acum de DNA, regizate de catre fostii directori Valentin Dorobantu(ANGAJAT LA OPERATORUL PRIVAT DE TRANSPORT DE CALATORI-REGIOTRANS,CONCURENTUL CFR CALATORI) si Vasile Secara(SUB CONTROL JUDICIAR). In plus, Ioan Rus a mentinut-o in CA de la CFR Calatori pe Dana Galbeni Rachila, cea despre care Curtea de Conturi a Romaniei a precizat ca este vinovata pentru acordare de indemnizatii ilegale de peste 1.300.000 de euro la companiile de sub tutela Ministerului Transporturilor. Tot Dana Galbeni Rachila este cea care in anii trecuti a avut afaceri impreuna cu “regina” achizitiilor de la CFR Calatori, Carmen Maria Popescu. Practic, prin aceste numiri, ministrul Ioan Rus a continuat campania de promovarea a oamenilor garantati de Ovidiu Silaghi si Relu Fenechiu, finalizand practic opera de garare pe linie moarta a CFR Calatori. Totodata, ministrul Ioan Rus precizeaza „că la începutul lunii martie, Adunarea Generală a Acționarilor (AGA) a CFR Călători SA a aprobat numirea a trei noi membri în CA al companiei: Iosif Szentes, Ionela Adriana Atanasiu și Dan Iulius Plaveti” si ca „in aceeași hotărâre AGA au fost reconfirmați următorii membri ai CA: Alexandrina Corina Gătej – Președinte, Dana Rachila Galben și Alexandru Petrescu. Numirea lui Iosif Szentes este practic bomboana de pe coliva falimentarii companiei de stat CFR Calatori, intrucat acesta este cunoscut in randul ceferistilor ca un sustinator infocat al operatorilor de transport ferovia
ILEANA
03 Mai 2015

Măi, Peter Romano,citeşte istorie şi vezi că şi voi ,,secuii" români maghiarizaţi aţi fost iobagi nu numai românii. Important e că iobagii sunt oamenii locului iar stăpânii VENETICI.Duceţi-vă învârtindu-vă de unde aţi venit din stepa Rusă iar alţii din Asia !
Random imageUltimele stiri

loading...