2019-03-23 03:15


Kelemen Hunor, un nou mesaj de REVOLTĂ împotriva PSD: ”AURUL e treaba BNR”

 |  21:35
Kelemen Hunor, un nou mesaj de REVOLTĂ împotriva PSD: ”AURUL e treaba BNR”

Un nou mesaj contradictoriu cu ideile lansate de alianța de guvernare vine dinspre liderul UDMR, Kelemen Hunor. În privinţa aurului, trebuie lăsată Banca Naţională să decidă cum e mai bine, a declarat la Digi24 liderul UDMR, Kelemen Hunor.

„Revenirea aurului e treaba Băncii Naţionale, nu neapărat a Parlamentului. Dacă BNR crede că e bine să facă această mişcare, poate să facă.

Nu trebuie să dai o lege în Parlament, trebuie să laşi BNR să decidă cum e mai bine. Ei folosesc acest instrument în perioade mai grele, şi din punct de vedere al securităţii investiţiilor, o garanţie, când trebuie să plăteşti datoria externă şi trebuie să umbli acolo, indiferent că e aur sau valută.

Aurul e treaba BNR.

Independenţa, autonomia Băncii Naţionale trebuie păstrate. A funcţionat bine în aceşti 20 – 30 de ani, acolo permanent au fost profesionişti, au făcut un balet extrem de dificil şi elegant în perioade de criză, au reuşit să menţină şi cursul în limite acceptabile. Politic, şi tehnic, BNR ştie ce are de făcut. Nu văd care ar fi problema dacă aurul stă în banca Angliei”, a spus Kelemen Hunor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-03-12

TAGURI: kelemen hunor, udmr, psd, aur, bnr
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
13 Mar 2019

Dar care e treaba ta ,te intreb din moment ce tu cu ai tai nici nu stii limba romana De ce te bagi si te amesteci din moment ce sapi non stop la temelia tarii noastre Bozgor urat rau si nesimtit Bai frate nu mai poti de boaitele astea imputite
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...