2019-02-20 05:57


Kelemen, întrebat dacă Dăncilă poate face faţă preşedinţiei Consiliului UE: Bănuiesc că de foarte puţine ori va avea ea ocazia

 |  14:41
Kelemen, întrebat dacă Dăncilă poate face faţă preşedinţiei Consiliului UE: Bănuiesc că de foarte puţine ori va avea ea ocazia

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a fost întrebat, marţi, la Adevărul Live, dacă în opinia sa premierul Viorica Dăncilă poate face faţă provocării privind preşedinţia României a Consiliului UE, el răspunzând că bănuieşte că de foarte puţine ori va avea ea ocazia şi a repetat că speră că vom face faţă.

Întrebat despre provocările preşedinţiei Consiliului UE, liderul UDMR a declarat că vom deţine preşedinţia Consiliului UE în perioada campaniei pentru alegerile europarlamentare, în plus se va produce Brexitul în aceeaşi perioadă, apoi se încheie şi mandatul Comisiei Europene.

”Va fi o preşedinţie foarte, foarte atipică. Ar fi fost bine să fim după alegerile europarlamentare, fiindcă aveai o altă marjă de mişcare. Aşa, va fi o chestiune foarte tehnică, nu vor fi decizii politice majore”, a adăugat Kelemen.

Întrebat dacă o vede pe Viorica Dăncilă în stare să facă faţă acestei provocări, Kelemen Hunor a răspuns: ”Bănuiesc că de foarte puţine ori va avea ea ocazia, pentru că sunt miniştrii, sunt pe căprării, deci nu premierul este atotputernicul care rezolvă problemele. Va fi o perioadă extrem de tehnică din acest punct de vedere. Sper! Sper că vom face faţă.”


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-09-18

TAGURI: kelemn hunor, udmr, viorica dancila,
loading...





Comenteaza pe facebook




Comenteaza pe site


ANONIM
18 Sep 2018

Vai ,vau,vai!raspuns incredibil ,presa incredibil de proasta ziaristii PUTEREAincredibili de naivi
Random image



Ultimele stiri



STARBAG




loading...