2016-10-25 20:35

POLITICA


Kim Jong-il, omagiat de „soldatul-gigant”

 |  17:15
Kim Jong-il, omagiat de „soldatul-gigant”

Mai multe fotografii ale agenţiei oficiale nord-coreene KCNA din timpul ceremoniilor organizate pentru omagierea fostului lider al Coreei de Nord, Kim Jong-il, relevă prezenţa unui soldat care măsoară aproximativ 2,3 metri, relatează „Daily Telegraph”.

Imaginile imortalizate îl prezintă pe ineditul „soldat-gigant” aflat în rândul unei mulţimi care-l comemorează pe fostul preşedinte, în timpul ceremoniei funerare desfăşurate în apropiere de Mausoleul Kumsusan, din capitala Phenian. Chiar dacă în urmă cu o zi s-a dovedit că agenţia KCNA a editat o fotografie în care o echipă de televiziune care nu corespundea în peisajul ceremoniilor a fost eliminată, de această dată au fost furnizate imagini din mai multe unghiuri, fapt care ar face editarea mult mai dificilă.

Apariţia fotografiei a alimentat un val de speculaţii cu privire la identitatea soldatului, anumiţi comentatori sugerând că acesta ar putea fi baschetbalistul nord-coreean Ri Myung Hun, care are o înălţime apropiată şi a deţinut cândva titlul de cel mai înalt om din lume.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-07-06

Mai multe imagini:
Kim Jong-il, omagiat de „soldatul-gigant”
zoom
Kim Jong-il, omagiat de „soldatul-gigant”
zoom
Kim Jong-il, omagiat de „soldatul-gigant”
zoom


TAGURI: soldat gigant, ceremonii kim jong-il, manifestatii Phenian, deces Kim Jong-ilComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Explozie cu maşină-capcană în Turcia. Șapte soldați au murit, mai multe persoane, rănite O maşină-capcană a explodat duminică, în apropierea unei secții de poliție într-o regiune... 09 Oct 2016 | (0)
Un adolescent de 15 ani a murit din cauza rujeolei Un adolescent în vârstă de 15 ani din județul Arad, bolnav de rujeolă, a murit în Spitalul... 20 Oct 2016 | (0)