2018-12-19 05:36


Klaus Iohannis: O presă liberă contribuie la consolidarea democraţiei şi la dezvoltarea unei societăţi prospere

 |  11:57
Klaus Iohannis: O presă liberă contribuie la consolidarea democraţiei şi la dezvoltarea unei societăţi prospere

Preşedintele Klaus Iohannis a precizat, duminică, într-un mesaj pe Facebook, cu ocazia Zilei Mondiale a Libertăţii Presei, că o presă liberă contribuie la consolidarea democraţiei şi la dezvoltarea unei societăţi prospere.

"O presă liberă contribuie la consolidarea democraţiei şi la dezvoltarea unei societăţi prospere. Pentru acest drept am luptat în 1989, iar rolul mass-media este esenţial în apărarea interesului public", se arată în mesajul postat duminică pe contul de Facebook al preşedintelui Klaus Iohannis.

Şeful statului a mai afirmat că "Ziua Mondială a Libertăţii Presei ne readuce aminte cât de importantă este libertatea de exprimare".

La 23 decembrie 1993, Adunarea Generală a ONU declara ziua de 3 mai ca Zi Mondială a Libertăţii Presei. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-03

TAGURI: klaus, iohannis, presa, libera, contribuie, consolidare, democratie, dezvoltare, societate, prospera
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PICIU
03 Mai 2015

Da e vorba de o presa libera care nu are ce comunica despre presedentie sau de la presedinte pt ca trebuie sa astepte PAS cu PAS.........................
ANONIM
03 Mai 2015

FELICITARI pt JOHANNIS."CORUPTIA - reprezinta acele fapte limitative reglementate de lege, precum luarea si darea de mita, primirea de foloase necuvenite, traficul de influenta etc.; constituie activitatile ilicite desfasurate in scopul obtinerii de avantaje materiale sau morale, a unor pozitii sociale sau politice inalte. Coruptia cuprinde incalcarea normelor referitoare la indatoririle functionarului public, precum si neindeplinirea obligatiilor legale de catre agentii economici, avand un grad sporit de periculozitate sociala, cu profunde consecinte negative asupra intregului sistem social. Exista mai multe tipuri de corupti, si anume: coruptie profesionala, economica sau criminalitate economico-financiara sau de afaceri, si coruptia politica, ce include diferite activitati cum ar fi finantarea ilegala a campaniilor electorale, promovarea cu precadere in functii guvernamentale a unor persoane numai pe criterii politice". UNDE-I sau care este CREZUL LUI ???????????? DAR NADEJDEA NOASTRA???????????
Random imageUltimele stiri


loading...