2018-12-19 06:14


Klaus Iohannis a depus o coroană de flori la restaurantul din Paris unde au murit doi români

 |  07:09
Klaus Iohannis a depus o coroană de flori la restaurantul din Paris unde au murit doi români

Preşedintele Klaus Iohannis a depus, duminică seara, o coroană de flori la restaurantul "La Belle Équipe" din Paris, unde doi cetăţeni români au murit în urma atacurilor teroriste din 13 noiembrie. Şeful statului şi-a exprimat speranţa că terorismul şi extremismul va fi combătute.

Klaus Iohannis a ajuns, duminică, la Paris, unde va participa la cea de-a XXI-a Conferinţă a Părţilor la Convenţia-cadru a Organizaţiei Naţiunilor Unite asupra schimbărilor climatice.

Şeful statului a fost şi la restaurantul „La Belle Équipe” din Paris, unde a depus o jerbă "în semn de omagiu pentru victimele atacurilor sângeroase din 13 noiembrie".

"În această seară am depus o jerbă la restaurantul „La Belle Équipe” din Paris, în semn de omagiu pentru victimele atacurilor sângeroase din 13 noiembrie. Este locul în care oameni nevinovați, printre care și doi cetățeni români, și-au pierdut viața. Dincolo de durerea și emoția care emană din acest loc, sentimentul care domină este cel de revoltă și speranță totodată. Revoltă că o mână de fanatici au produs atâta suferință, și speranță că doar unindu-ne forțele vom combate terorismul și violența extremistă, pentru a ne apăra valorile și libertățile greu câștigate.", a scris preşedintele Klaus Iohannis, pe pagina sa de Facebook.

Cel puţin 130 de persoane au fost ucise şi alte 350 rănite în urma atacurilor teroriste comise în 13 noiembrie în mai multe zone din Paris.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-30
Citeste si:
UE cumpără de la Turcia timp în criza migranților cu trei miliarde de euro

TAGURI: klaus iohannis, depune, coroana, flori, restaurant, paris, murit, moare, romani
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...