2018-10-17 07:07


Klaus Iohannis a promulgat LEGEA! Măsuri pentru prevenirea şi combaterea antisemitismului

 |  14:15
Klaus Iohannis a promulgat LEGEA! Măsuri pentru prevenirea şi combaterea antisemitismului

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru promulgarea Legii privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea antisemitismului.

Potrivit legii, "prin antisemitism se înţelege atât percepţia referitoare la evrei, exprimată ca ură împotriva acestora, cât şi manifestările verbale sau fizice, motivate de ură împotriva evreilor, îndreptate împotriva evreilor sau ne-evreilor ori a proprietăţilor acestora, împotriva instituţiilor comunităţilor evreieşti sau lăcaşurilor de cult".

Actul normativ prevede pedepsirea cu închisoare de la 3 la 10 ani a unor fapte precum constituirea unei organizaţii cu caracter antisemit, dar şi aderarea sau sprijinirea, sub orice formă, a unei astfel de organizaţii.

De asemenea, se precizează că fapta persoanei de a promova în public, în orice mod, idei, concepţii sau doctrine antisemite constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani şi interzicerea unor drepturi.

"Distribuirea sau punerea la dispoziţia publicului, prin orice mijloace, de materiale antisemite constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 1 la 5 ani şi interzicerea unor drepturi. Confecţionarea, vânzarea, răspândirea şi deţinerea în vederea răspândirii de simboluri antisemite se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 3 ani şi interzicerea unor drepturi. Cu aceeaşi pedeapsă se sancţionează şi utilizarea în public a simbolurilor antisemite. Aceste fapte nu sunt considerate infracţiuni dacă sunt săvârşite în interesul artei sau ştiinţei, cercetării ori educaţiei sau în scopul dezbaterii unor aspecte de interes public", se arată în actul normativ.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-02

TAGURI: Klaus Iohannis, lege promulgată, antisemitism
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
02 Iul 2018

unde o fi cotzofarloaiea cu pete roz(in ochi- de turbare!) cand vede ca tocmai obiectul linsului sau semneaza un asa decret, numai pe aceasta pagina se pot gasi mii de atacuri la adresa eveilor, inclusiv sub " semnatura" oficiala, a pasarii care este -din ce in ce mai mult- jumulita...E adevarat ca el face spume impotriva la tot ce simte ca-i este superior...
ROBOCOP, CAP PăTRAT
02 Iul 2018

A votat ce i s-a băgat pe sub nas, CA DE OBICEI! Ei...io-te-așa vine vremea ca fiecare să se arate cât de credincios este ( mă refer la ortodocși) , cât de mult vor fi susținuți de preoți în vederea modificării mizeriei de legi care este neconstituțională în primul rând, dacă epișcoții iar mai apoi Patriarhul românilor va lua taurul de coarne, sau va prefera să rămână așa cum îl cataloghează unii pe drept cuvânt - Prea Nefericit!
DILIULUI DE LEVST!
02 Iul 2018

Cucuveaua cu pete roz, e în adormire! Ziua doarme, noapte apare ! Nici atâta lucru n-ai învățat la școală? Iar dacă nu-ți mai răspunde, și-a dat seama câte parale faci; poate îți va cucuvăi înainte să pui mâinile pe piept și Menora aprinsă la augusta-ți căpățână! Dar ești și prost pe deasupra! Se pare că ești de-un neam cu el...nu te-ai PRINS?
LEVST.
02 Iul 2018

m-am prins de la inceput ca voi sunteti facuti din acelasi ...aluat!Nu mai faptul ca vrei sa ma insulti, dovedeste cat esti de jalnic...Ha, ha si hu, hu!
ACUMA, DESPRE ”EVREII”
02 Iul 2018

OFUSCAȚI din Parlamentul rușinii care-au fătat Legea asta. Știați că, imediat după 89 când au fost băgate minoritățile în parlament, inclusiv curvele UDMR-ste (care nici măcar nu-s partid, ci organizație...) , au fost întrebați evreii dacă vor să se constituie sub sigla unui partid evreiesc...știți ce-au făcut? S-au rușinat de numărul mare REPREZENTATIV și au dat-o cu viclenie, ca să nu fie deconspirați....așa cum sunt ei obișnuiți - au zis PAS! cică din ”modestie”! Și cum JIDANUL suprem de la acea vreme - ILIESCU &COMP nu și-a dat acordul, a căzut inițiativa! Nici nu le-ar fi căzut bine, pentru că lumea nu i-ar mai fi votat, mai ales din pricina numărului lor MARE! Uite-așa, toți președinții României sunt jidani, am avut și un prim-sinistru, Brucan care l-a-mpușcat pe Ceaușescu era jidan, șamd...ei sunt băgați peste tot...chiar și-n MEDIA! Problema nu e că SUNT, DAR DE CE SE RUȘINEAZĂ CU ETNIA/CETĂȚENIA LOR? DE CE ȘI-AU MODIFICAT NUMELE CA SĂ SUNE ROMÂNEȘTE? NU DIN VICLENIE?
LEVST.
02 Iul 2018

Iar dădură dracii în mine! Mai tot timpu-s constipat! Deci înțelegeți sensul aruncării onomatopeicele mele din când în când, da? Chiar dacă-s de nație ”aleasă”, buda, din păcate...e turcească! N-are nimic, îmi solidifică bucile ”sfinte” prin genuflexiunile-astea...deci, nu contează-aluatul sau structura...partea finisată contează - atât cea care te susține (buda, după zicerea lui Nicolicea) ca să nu te eliberezi pe tine, ori în natură...să te vadă toată lumea, cât și produsul mațelor mele ”sfinte” ce nu vor să iasă prin elogioasele mele sfinctere așa ușor! Așa că, trăiască și-nflorească MULTICULTURALITATEA-ALEASĂ și de-o parte (materială), dar și spirituală!
LEVST.
02 Iul 2018

Gata cu gluma! Mi-a murit regina! Cum care? REPTILIANCA din U.K.! Madamma DURACELL! Ce mă fac? Mi-a fost știrbită o parte din Monarhie!
LEVST.
02 Iul 2018

pentru ultmele 2 postari sub sceen name fals, intelegem ca s-a inchis clabucetu, dar-totusi- mai usor cu spumele, face rau la sticla...
LEVST.
02 Iul 2018

Vorbesc uneori imitându-l pe Șerbănică...el le ”are” cu spumele și cu valurile! Acum sunt nițel sub val - mi-a murit Regina! Mă duc să-i pup sigiliul și s-o văd în cine s-a transfigurat și intrat....apoi, văd eu ce mai fac! Oricum o să-mi simtă disperarea!
LEVST.
02 Iul 2018

Cat de decazut poate fi cineva, sa nu mai aiba minimul de demnitate ( macar biologica nu vorbim de umana!) incat scrie sub screen-name-ul altora, aici sub al meu, pentru ca si postarea de mai sus-imediata-(cu sigiliu, etc.) este un fals....
șTII CE?
02 Iul 2018

mai du-te-n dragostea mea!
LEVST.
02 Iul 2018

daca cineva a citit pana la capat( nu i s-a facut scarba, etc.) polologhia de la celalalt articol (cu "Incredibil, iordache...") poate sa rezume in cel mult 3 cuvinte despre ce reptilieni mai este vorba acum, pentru ca amarasteanul asa face, cand primeste furca in rat, incepe sa alerge pe la diverse articole si sa se cufureasca si sa debordeze, creazand ca lumea il considera vre'un geniu needescoperit...(asa este cand ai locuinta sub balega, nu prea te descopera nimeni!)
LEVST.
02 Iul 2018

iar "despre evrei", in Romania, nu sunt mai multi de 20 mii, niciodata nu au fost nici1/2 milion, cei care au distrus si distrug Ro. sunt romani get-begeti( nepoti ai cioclilor de la Ciuma lui Caragea) si cateva duzini de marlani care sunt platiti( pe fondul nativ de imbecilitate posedata) sa urle ca "evreii, tiganii, ungurii, rusii sau americanii sunt de vina" si nu ei, romanii care au condus si care sunt la conducerea tarii...(bovina de Sibiu trebuie exonerata cumva, el este atat de tampit incat nici nu stie ce este cu el acolo, probabil ca o comisie serioasa de psihologi chiar l-ar scoate basma curata , pentru imensele deservicii aduse si romanilor si sasilor, pe care i-a tarat -din ceva frunte- pe fundul mocirlei...)
LEVST.
03 Iul 2018

Aveați voi habar ce creatură parșivă-s eu, mănânc MARO de nu-mi ajunge gura, ca pentru tot neamul...mai trag pe nară niște liniuțe, omițând în mod pervers ceea ce istorici sau intelectuali ROMÂNI au afirmat ce le-au făcut jidanii românilor? Sunt cărți de valoare care circulă on-line, nu numai tipărite...dar eu, JEG UMAN, mă dau după cireș, ca și cum românii înșiși sunt de vină întotdeauna , nu țiganii, ungurii sau noi, jidanii (nu toți...dar suficient de reprezentativi) și vicleni, mereu disprețuitori și violenți (în limbaj, comportament și atitudine), d-aia ne schimbăm numele ADES, ca să nu se prindă proștii de români! Iar românii get -beget, dacă nu ascultă, îi constrângem noi cumva....de nu, le facem FELUL! Eu sunt „dumnezeul” vostru, dacă nu v-ați prins...sunt mereu prezent, dimineața, la amiază, pe-nserate și în noapte! Fac pe prostu și pe milostivul, ca și cum mi-ar păsa.. dar de fapt, VISCERAL urăsc românii! Sunt trufaș, al dracului...dacă mă-nțelegeți! Am boală pe tot ce mișcă sau miroase românesc...se vede din postări, mă fac doar că îmi pasă! SUNT BOLNAV DE URĂ și vreau să înstăpânesc o monarhie care e străină, dar...ce-mi pasă? Mă fac că plouă în privința noastră = românii nu ȘTIE câți dintre evrei au cumpărat și cumpără case, apartamente, pământ românesc, după 90 încoace! Dar deh...pe asta mizăm noi – pe credulitate, pe bunătate, ignoranță, toleranță...altfel ne-am fi luat șuturi în cur DE LA DISTANȚĂ! N-am fi reușit să punem vârf de picior la voi în țară și v-ați fi bălegat cu toții-n capul nostru!
LEVST.
03 Iul 2018

scursura umanitatii( care iar semenaza-mai sus- cu screen-name-ul meu) isi face numarul lui, pentru care este platit, adica atacul si defaimarea diversor altor etnii conlocuitoare in Romania( si permanent oprimate si marginalizate de "romanii verzi" , "get-beget", vorba aluia " Noi suntem romani, noi suntem , aici, stapani"-macar de ar mai fi valabil!)...In fine , pentru un asa jeg al regnului animal, prea multe cuvinte, chiar si pe virtual, sunt doar risipa...
LEVST.
03 Iul 2018

nu numai că sunt psihopat....sunt un real EREV RAV! Sunt sigur că numai plătit se vb pe net! CE INFECT SUNT!
LEVST.
03 Iul 2018

Iar faptul că fac mișto de cântecul românilor că n-ar mai fi de veci stăpâni, mă deconspiră că-s o LEPRĂ, O RĂPCIUGĂ, UN ONEROS, mereu BELICOS....ASTFEL RECUNOSC CĂ URĂSC ROMÂNII! Și nu numai asta - vreau CA ALȚII să le fie/devină în veci STĂPÂNI! Ăștia care fu..sunt prea mulți și amestecați!
LEVST.
03 Iul 2018

scursura regnului animal, iar a dat in turbare( grefata pe jigodie!), iar " semneaza" cu screen-name-le, meu, ceace dovedeste un alt lucru , ca este si total lipsit de imaginatie ( lucru comun la idiotii si cretinii ,complet), este precum "...There's nothing where he used to lie,/ MY CONVERSATION HAS RUN DRY,/ That's what is goin' on,/ Nothin's right..."( Natalie Imbruglia, Torn)
LEVST.
03 Iul 2018

SCURSURA REGNULUI ANIMAL , ARE-INTR-ADEVAR- MINTE PUTINA, EXTREM DE PUTINA, INSA CUM SE ZBATE IN CUSCA PROPRIEI "MINTI", ESTE POSIBIL CA LA UNII CREAZA SI MILA, INSA CEI MAI MUTI RAD DE SE PRAPADESC... Hai siktir, scursura a umanitattii, excrement triplu fermentat, s.a.m.d.
LEVST.
03 Iul 2018

iATĂ! În loc să combat judicios, iese iar răpciuga de pe mine ca să nu mă port frumos! Pe lângă că sunt dement, sunt înveninat și de-atâta ură, MĂ DISOCIEZ, am dublă personalitate, ca-n Dr.Jack și Dr.Hyde! Rar sunt bun, mai mult NEBUN! Iertare!
LEVST.
03 Iul 2018

Chiar acum, pentru că iese fiara din mine, o arăt clar, prin folosirea de majuscule! Asta înseamnă că-s pus pe zbierat, printre pixeli, ca prin niște gratii de oțel!
LEVST.
03 Iul 2018

Hai siktir, scursura a umanitatii , excrement triplu fermentat, s.a.m.d., , daca ai avea un minim minimorum de bun simt, ti-ai asuma si tu un nume, din zecile sub care scrii, semn clar de ceva, insa nu o spun, te-as scuza...ramai un gunoi vicios si imputzit...
LEVST.
03 Iul 2018

Acum, pe-nserat, mă duc să citesc niște TRATATE de psihiatrie! Îl las pe celălatl dement din mine....Dr.Hyde să se exprime! Fără asta, ar înnebuni de tot! Parol!
LEVST.
03 Iul 2018

Comptet cretin, el crede ca daca s-a inserat in mintea sa( de fapt supra inserat!), peste tot e la fel, acum 23 de minute( cand scria el) pe aici abea este 2 pm, nici macar nu ma pregatesc pentru al doilea "green tea" al zile, ca vine pe la five o'clock...
LEVST.
03 Iul 2018

si apropos de "Dr. Jekyll and Mr. Hyde "( dobitocul nici macar numele nu le stie!) dupa numele multiple folosite zilnic( inclusiv al meu!) si renuntatul la cel de baza( cotzofarloaia cu pete roz in ochi, de turbare!)trebuie sa fie de sute de ori cu "dubla personalitte"...Practic, este imposibil sa aflam cat de groaznica trebuie sa fie aceasta zbatere...
LEVST.
05 Iul 2018

Sunt total cretin! Că era Jekyll sau Hyde, tot doctor era! Deci, nu e greșit! Ziua era doctor pe bune, noaptea era hăcuitor!
LEVST.
05 Iul 2018

tu esti doar un amarat de Jackass...
LEVST.
06 Iul 2018

Așa vorbești tu, despre sine?Că ești un amărât? Adevărat spui! Arunci cu zoaie în memoria românilor care au luat partea evreilor și chiar i-au salvat, mergând pe aceeași linie tembelă că românii ar fi haustologi și că țiganii, ungurii ori iudeo-masonii n-ar fi condus și conduc România spre Balamucul central, din 90 încoace! Cât de NENOROCIT trebuie să fii la minte și la inimă...
LEVST.
06 Iul 2018

cel putin recunosti ca scrii sub numele meu, cea mai josnica-dar realista- manifestare a incapacitatii de a purta o converstie, incerci sa convingi auditoriul de ceva ce este imposibil, iar aceasta pentru ca cine este pornit pe drumul tau-al minciunii, delatiuni si insultei gratuite si ineffective -nu rezista prea mult...Deci, "hai siktir , scursura a umanitatii, excrement triplu fermentat, s.a.m.d., nici nu se merita sa-ti raspund la aberatiile de mai sus, devenite norma...
LEVST.
06 Iul 2018

Iar a vorbit eu-l meu jegos. Si ca sa demonstrez ca-s acelasi cu cel de mai dinainte, spun lumii adevarul...exact ce mai sus, am negat ca un spurcat si-anume ca, tiganii (de la varful tarii) ne-au tradat:”Numai după titlu...cu naiba să fie sedusă și abandonată, cânt șefi si Statului, au fost țigani?! ”NU VREAU SA FIU GRESIT INTELES. SUNT PRIETENUL TIGANILOR. DIN CAUZA EDUCATIEI SAU MAI PRECIS LIPSEI DE EDUCATIE. AM ABSOLVIT DOUA FACULTATI DE ARTA ....CU DIPLOMA. SI O SCOALA DE CORECTIE FARA ! AICI I-AM CUNOSCUT CU BUNE SI RELE. MI-AM FACUT PRIETENI DE O VIATA. AM FACUT UN FILM PENTRU BBC DESPRE TIGANII AMERICANI. Ion Iliescu – mama sa originala, Maria Cioaba, l-a parasit de mic, a fost crescut de o romanca din Rozavlea. Maria Cioaba a fost bucatareasa lui Ana Pauker, iar Ion Iliescu prin mama-sa este var de-al doilea cu fostul Imparat al tiganilor Cioaba al III lea.;mama tovarasului Iliescu Adrian Nastase – fost ministru de externe, fost premier, bunica sa din Tartasesti este tuciurie – in fapt jumatate din comuna este tiganeasca./Silviu Predoiu Sef al Serviciului Extern/Florin Georgescu, fost ministru de finante./Vacaroiu – fost premier, tigan din Ismail, sudul Basarabiei, actualmente in Ucraina./Adrian Severin, fost ministru de externe – tigan /Andrei Plesu – fost ministru al Culturii, al Externelor, consilier prezidential – tigan din Braila./Marian Vanghelie, sef PSD Bucuresti – tigan/Petre Roman, premier, ministru de externe – evreu tiganizat./Madalin Voicu parlamentar PSD./Mihail Popescu, fost sef de Stat Major, general PSD, tigan evreu./Nita, Voicu, fost sef al Politiei – tigan./Adrian Sarbu, fost sef de cabinet al lui Petre Roman – sef al PRO TV, tigan evreu./Dan Ioan Popescu – fost ministru al Industriilor, PSD, PC tigan./Berceanu, ministru al Industriilor, ministru al Transporturilor, tigan evreu./Dan Voiculescu, Crscent, Grivco, Antene, parlamentar – tigan./Mircea Dinescu, fost sef al Uniunii Scriitori
MIRCEA DINESCU,
06 Iul 2018

fost sef al Uniunii Scriitorilor, multimilionar, tigan./Sorin Ovidiu Vintu, tigan, mama florareasa, tatal necunoscut./Dinu Patriciu (numele real Dan Costache) – tigan cu nume de impumut, si tot asa…”Robert Horvath
CE SPUNE ISTORIA
06 Iul 2018

în Noiembrie 1917, Regele Angliei a trimis o scrisoare denumită ”DECLARAȚIA DE LA BALFOUR” către Lordul Rotschild, cel mai renumit evreu. ENIGMELE ISTORIEI/DOUĂ DOCUMENTE CARE EXPLICĂ MULTE Declarația Balfour din 2 noiembrie 1917 a fost o declarație oficială de politică externă a guvernului Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei. Declarația a fost scrisă de secretarul pentru afacerile externe Arthur James Balfour şi adresată lui Lionel Walter Rothschild, unul dintre liderii comunității evreiești britanice. Declaraţia urma să fie transmisă „Federaţiei Sioniste a Marii Britanii şi a Irlandei”, organizaţie sionistă britanică. Declarația reflecta poziția cabinetului britanic, stabilită în şedinţa guvernului din 31 octombrie 1917. Biroul de Externe 2 Noembrie 1917 Dragul meu Lord Rothschild, Am deosebita plăcere de a-ţi înmâna, în numele Guvernului Majestăţii Sale următoarea declaraţie de simpatie cu aspiraţiile evreilor sionişti, care a fost supusă şi aprobată de Cabinet: „Guvernul Majestatii Sale priveşte cu favoare stabilirea în Palestina a unui Cămin naţional pentru poporul evreu şi-i va folosi bunele oficii pentru a facilita atingerea acestui obiectiv; este de înțeles că nu se va face nimic care ar putea prejudicia drepturile civile şi religioase ale comunităţilor ne-evreieşti existente în Palestina sau drepturile şi status-ul politic obţinut de evrei în alte ţări.” Îţi voi fi recunoscător dacă vei aduce această declaraţie la cunostinţă Federaţiei Sioniste. Al dumneavoastră, A.W. James Balfour Mai mult, pe https://www.comisarul.ro/politic/enigmele-istoriei/doua-documente-care-explica-mult_374700.html
LEVST.
06 Iul 2018

scursura regnului animal bate campii, tigani( sa zicem) sunt toti cei ce se declara tigani, s.a.m.d., in Romania traiesc cetateni romani, care in particular pot fi ce vor ei, daca nu aduc daune( de orice fel) atat statului cat si conationalilor, inclusiv co-etnicilor...Legea trebuie sa fie deasupra si egala pentru toti...
LEVST.
06 Iul 2018

uita-te in continuare si citeste: http://www.puterea.ro/special/ingerul-celor-50000-de-evrei-romani-constantin-karadja-diplomatul-care-i-a-pacalit-pe-nazisti-in-timpul-holocaustului-103635.html
LEVST.
06 Iul 2018

ce bou sunt! Romanii sunt intr-adevar toti, dar de etnie tiganeasca, armeana, rusa, etc...pentru exactitate si conformitate, asa ar trebui scris in actul de identitate. LEVST NEBUNU CARE TRAGE CU TUNU, ESTE ROMAN DE ETNIE...cu dunga rosie pe buletin, samd...iar in alta ordine de idei, toti cei mentionati mai sus, au adus daune poporului roman, prin faptele si actiunile lor, romanii fiind discriminati la ei, in tara lor!
LEVST.
06 Iul 2018

Mai spune Col(r)Vasile Zărnescu:eliminați din vocabulat cuvîntul „evrei”, cu derivatele sale: „evreiesc”, „evreime” etc. Cuvîntul „evreu„ este o subversiuine introdusă de jidani, ca să își facă un pedigri istoric fățos, în România. Nu a existat un popor numit „evreu”; nu a existat limba evreiască sau, cum zic jidanii ca să-și fățuiască originea, limba „ebraică”. Pentru detalii, citiți studiul de aici:http://www.altermedia.info/romania/2015/01/05/bomboana-pe-coliva-jidanilor/. În limba română, singurul cuvînt corect de folosit ca apleativ este exclusiv cel de „jidan”. Cuvîntul „jidan” provine din germanicul „Juden”, care înseamnă chiar aceasta: „jidani”. Iar cuvîntul german „Juden” provine direct din latinul „Judaeus/Judaei”, care înseamnă iudeu/iudei. Fiindcă britanicii nu puteau să pronunțe sunetul „j” din latinescul „judaeus”, l-au transformat în „jew/jews”, pronunțat „giuuu/giuus”, iar francezii în „juif/juivs”. Cu excepția limbii italiene, în care se folosește mai frecvent cuvîntul „evreu”, în NICI O LIMBĂ DIN LUME nu se utilizează cuvîntul evreu. Atît în limba și literatura engleză, cît și în cea franceză se folosește foarte rar cuvîntul „hebreu” – doar de către autorii care nu cunosc prea bine problema istorică și etimologică a cuvîntului „judaeus”. Așa cum face, mai sus, cel care postează cu nick-name-ul „Aromânul”: „… nu existau evrei khazari, erau numai evrei…” E absolut FALS” Pe vremea lui Iisus, nu existau „evrei”: în toată literatura contemporană cu Iisus, precum și după El, erau numiți „iudei”. Citiți și aici: http://www.altermedia.info/romania/2015/04/07/perfidia-propagandei-holocaustice/.
LEVST.
06 Iul 2018

Evreii de azi, khazarii de ieri: Adevărul despre apariţia evreilor pe pământurile românilor a fost totuşi scris de adevăraţii cercetători, mulţi dintre ei chiar evrei. Este vorba despre autorii istoriei “Imperiului Khazar”, numit şi “Regatul Evreiesc”, sau cele “Nouă Tărâmuri” ale khazarilor – popor barbar răspândit în Caucaz, pe Volga şi pe Don, convertit la mozaism în anul 740, integrat mai apoi ca “evreu” în Ucraina şi Polonia, după care împins cu ură de către aceste gazde spre românii din Moldova, ulterior anului 1600. În limba română a fost publicată traducerea remarcabilului studiu al lui Arthur Koestler, “Al treisprezecelea trib, Khazarii” (în 1987 la Roma, de către editura Nagard, anagramare a numelui Drăgan, al finanţatorului Iosif Constantin Drăgan). O listă foarte mare de studii israeliene (în limba ebraică), dar şi din întreaga lume, folosite ca surse de către evreul Koestler, conduc la o concluzie cutremurătoare: cetăţenii actualului stat Israel nu au nici o legătură genetică şi rasială cu evreii de acum două mii de ani (semiţi), autori ai textelor biblice, deşi au complotat şi revendicat teritoriul Palestinei pentru a înfiinţa Israelul, în baza dreptului lor natural asupra vechiului lor stat. Aceşti israelieni îşi trag originea din sălbaticii khazari (numiţi şi aşkenazi), băutorii de sânge uman, popor fără cultură scrisă, care împreună cu rudele lor aliate, hunii, au îngrozit două continente acum 1.000 de ani, prin sadism şi plăcerea de a ucide.
UNUL DINTRE PIONIERII
06 Iul 2018

cercetărilor privind obârşia khazară a evreimii de astăzi este Abraham N. Poliak, profesor de istorie medievală a evreilor la Universitatea din Tel Aviv, subminând astfel legenda “poporului ales”, afirmă A. Koestler, prin cele două studii ale sale în limba ebraică: Convertirea khazarilor la iudaism (1941 editura Zion, Ierusalim) şiKhazaria – istorja unui regat evreieşti în Europa (1951 editura Mossad Bialik, Tel Aviv). În introducerea lucrării sale, A. Poliak scrie că “Realităţile impun un nou mod de abordare, atât a problemei relaţiilor dintre evreimea khazară şi celelalte colectivităţi evreieşti, cât şi a întrebării cât de departe putem merge în considerarea acestei evreimi khazare drept nucleu al marii comunităţi evreieşti din Europa orientală [cu principal debuşeu România - n.n.]. Descendenţii acesteia – cei care au rămas pe loc, cei care au emigrat în Statele Unite şi în alte ţări, precum şi cei care s-au dus în Israel – formează astăzi marea majoritate a evreimii mondiale.” La rândul său Koestler adaugă: “Marea majoritate a evreilor care au supravieţuit în lumea contemporană sunt de origine est-europeană, şi deci, probabil, mai ales khazară…, strămoşii lor veneau nu de pe malurile Iordanului, ci de pe ale Volgăi, nu din Canaan, ci din Caucaz. Deci din punct de vedere genetic, ei se înrudesc mai de aproape cu triburile hunilor, ungurilor şi maghiarilor decât cu seminţiile lui Abraham, Isaac şi Iacob.”
LEVST.
06 Iul 2018

HA,ha,ha! si IAR Ha , ha, Ha!- gunoiul ihoros, a dat din nou in superfermentatie,... Urata "boala", adica "boala" de a fi supervicios, scursura a regnului animal...HA si iar Ha!
ÎNAINTE DE A ARăTA
06 Iul 2018

pe scurt istoria acestor barbari travestiţi în popor biblic, khazarii, vom arăta temerile autorilor evrei, privind propriile lor dezvăluiri, acelea că “evreii nu sunt evrei”. “Sunt conştient de primejdia ca lucrarea mea să fie interpretată – scrie A. Koestler, de origine evreu khazar – ca o negare a dreptului la existenţă a statului Israel. Dar acest drept nu se bazează pe originile ipotetice ale poporului evreu şi nici pe legământul mitologic al lui Abraham (şi al lui Iacob) cu Dumnezeu; el se întemeiază pe dreptul internaţional, adică pe hotărârea luată de Naţiunile Unite în 1947″. Îl înţelegem pe Koestler, că trebuie să se apere în faţa conaţionalilor săi, dar noi trebuie să ne amintim că hotărârea luată de Naţiunile Unite se bazează pe şantajul baronului bancher evreu Rothschild asupra Marii Britanii, ca “evreii să îşi primească patria înapoi”, adică pământurile Palestinei.
NEEXISTâND, îNSă,
06 Iul 2018

nici o justificare a prezenţei actualei rase de evrei (khazari) pe teritoriul de astăzi al Israelului, Koestler insistă cu justificări fabricate la întâmplare şi noroc: “Oricare ar fi originile rasiale ale cetăţenilor Israelului [adică cele khazare - n.n.] şi oricare ar fi iluziile nutrite de ei în aceasta privinţă [că ar fi urmaşi ai poporului biblic - n.n.], statul lor există de jure şi de facto [?]… împărţirea Palestinei a fost rezultatul unui secol de imigraţie paşnică şi eforturi de pionierat ale evreilor, ceea ce oferă justificarea etică pentru existenţa legală a statului Israel. Dacă cromozomii populaţiei sale conţine gene de origine khazară… e un lucru irelevant şi nu poate afecta dreptul Israelului la existenţă”. Noi credem că dimpotrivă, nu numai că NU justifică dreptul la existenţa modernă a unui stat evreu, dar astfel de studii, cu reală bază ştiinţifică, dărâmă chiar şi orice pretenţie (a la Teşu Solomovici) de ascendenţă a evreilor de azi asupra teritoriilor româneşti.
ACTUALII EVREI,
06 Iul 2018

URMAȘII UNUI POPOR SĂLBATIC. “Paradoxul” descoperit de aceste cercetări ştiinţifice, este acela că nu urmaşii vechilor evrei semiţi (ai celor 12 triburi biblice) sunt cei pe care astăzi, sub identitate evreiască, îi regăsim ca cei mai mari conspiratori la adresa tuturor celorlalte popoare, ci un popor asiatic războinic, violent şi rapace, înrudit cu hunii (şi, într-o mai mică măsură, chiar cu turcii), anume khazarii sau aşkenazii, care în anul 740 după Hristos au trecut la religia evreiască, mozaismul, deoarece le satisfăcea instinctele primitive, criminale şi de jaf. Evreii khazari sau aşkenazi, turcomani din stepele Asiei, sunt astăzi proprietarii marilor afaceri din întreaga lume, a marilor finanţe, ei conduc organismele mondialiste şi oligarhice ale lumii occidentale, sub identitate evreiască. La apogeul puterii lor medievale, khazarii aveau sub control circa treizeci de naţiuni şi triburi diferite, stabilite pe teritorii întinse între Munţii Caucaz, Marea Aral, Munţii Ural şi stepele ucrainene. Îi aveau supuşi pe bulgari, burtaşi, ghuzi, maghiari, coloniile gotice şi greceşti din Crimeea, triburile slave de la nord-vest, iar armatele khazare făceau expediţii de jaf în Gruzia, în Armenia şi în Califatul Arab. Până în secolul IX khazarii nu aveau rivali în regiunile de la nord de Marea Neagră şi Marea Caspică (denumită în epocă Marea Khazară), fiind stăpânii supremi vreme de peste un secol şi jumătate şi astupând poarta Uralo-Caspică de trecere din Asia în Europa.
UN CRONICAR
06 Iul 2018

arab îi descrie ca având feţele albe, cu părul mai ales roşu, fluturându-le în vânt, iar trupurile le erau mărunte şi firea rece. În schimb, o cronică georgiană îi identifică pe khazari cu armatele lui Gog şi Magog, sălbatici, cu feţe hidoase şi deprinderi de fiare sălbatice, “care beau sânge de om”. Privitor la semnificaţia denumirii de “khazar”, cercetătorii amintesc despre unele presupuse derivate moderne ale cuvântului: cuvântul rusesc “cazac”; cuvântul maghiar “huzar” (ambele desemnând un călăreţ cu înfăţişare războinică); sau cuvântul german “ketzer”, însemnând eretic, adică evreu. (Nu trebuie făcută totuşi confuzia etnică între khazari şi cazaci, chiar dacă este posibilă o apropiere istorică între aceştia.) Cronica lui Priscus afirmă apariţia khazarilor pe scena europeană pe la mijlocul secolului al V-lea ca popor dominat de huni. Totodată, împreună cu maghiarii şi alte triburi, khazarii pot fi socotiţi un vlăstar târziu al hoardei hune a lui Atila. Khazarii s-au aflat, într-adevăr, sub tutela hunilor, apoi sub cea a turcilor. După declinul turcilor la mijlocul veacului al VII-lea le-a venit lor rândul să stăpânească “Regatul de miazănoapte”, cum îl numeau persanii şi bizantinii.
LA ANUL 627
06 Iul 2018

Statul Persan a fost definitiv învins de către împăratul bizantin Heracliu, aflat în alianţă cu hoarda khazarilor condusă de regele lor, Ziebel, care a contribuit la campanie cu peste 40.000 de călăreţi. Pentru a obţine această alianţă, fiica împăratului Heracliu, Evdochia, i-a fost făgăduită de soţie regelui khazar. Un nou triunghi al puterii se născuse în Asia: Califatul Arab (de religie islamică sau mahomedană), Imperiul Roman de Răsărit (sau Bizantin, de religie creştin-ortodoxă) şi Regatul Khazar (care era în căutarea unei identităţi religioase personale), în primii douăzeci de ani de la fuga profetului Mahomed la Medina în anul 622, musulmanii arabi izbutiseră deja să cucerească Persia, Siria, Mesopotamia, Egiptul şi să încercuiască centrul Imperiului Roman de Răsărit (Turcia de astăzi). Pentru înconjurarea Imperiului Bizantin, Caucazul khazar reprezenta însă o piedică. Ca urmare a avut loc serie de bătălii interminabile între arabi şi khazari, din care victorioşi ieşeau de regulă khazarii care, la un moment dat, în anul 730 au cotropit Gruzia şi Armenia şi au înaintat până dincolo de jumătatea drumului spre Damasc, capitala Califatului Arab. O armată musulmană proaspăt ridicată a stăvilit însă hoarda khazară şi a alungat-o înapoi, peste munţi, spre casă.
DECIZIA KHAZARILOR
06 Iul 2018

de a se converti la religia evreiască, mozaismul, a avut un caracter politic, scopul principal fiind acela al unei identităţi religioase diferite de cea a romanilor creştini şi a arabilor musulmani, principalii lor concurenţi, cărora le era astfel stopată capacitatea de asimilare cultuală şi apoi culturală. În altă ordine de idei, mozaismul, promiţând adepţilor săi stăpânirea tuturor popoarelor lumii, convenea de minune unui neam războinic şi sângeros precum khazarii. O cronică arabă nota: “Regele khazarilor se făcuse evreu încă sub Califatul lui Harun al Raşid (anii 786-809)”. Aproape concomitent cu convertirea lor, khazarii au adoptat şi alfabetul ebraic. Peste 300 de ani însă, statul khazar a început să decadă, decăderea sa fiind marcată de repetatele izbucniri ale unui sionism mesianic, cu falşi mesia, precum David El-Roy, eroul unui roman de Benjamin Disraeli, ce au condus campanii donchihoteşti pentru “recucerirea Ierusalimului”. În anul 1141 un evreu khazar sionist, pe nume Iehuda Halevi, în celebra sa carte, KUZARII, susţinea ideea că “naţiunea evreiască” este singurul mediator între Dumnezeu şi restul omenirii, dar că la sfârşitul istoriei toate popoarele vor fi supuse iudaismului.
APARIţIA VIKINGILOR RHUşI
06 Iul 2018

(strămoşii ruşilor) pe scena istoriei a cauzat decăderea finală a khazarilor. Rhuşii efectuau campanii violente de pradă, ceea ce i-a obligat pe khazari să se apropie mai mult de supuşii lor maghiari, pe care i-au aşezat strategic peste malul apusean al Donului, ca tampon la năvălirile rhuşilor. Schema a funcţionat vreme de aproape un secol, timp în care relaţiile dintre maghiari şi khazari s-au strâns tot mai mult, culminând cu două evenimente ce au influenţat profund naţiunea maghiară. A fost înfiinţată prima dinastie maghiară, khazarii instalându-l ca rege pe Arpad, peste cele 7 hoarde maghiare, iar mai multe triburi khazare s-au contopit cu maghiarii, modificând astfel caracterul etnic al acestora. Pentru că s-au dovedit “mai vrednici în războaie” maghiarii le-au încredinţat conducerea militară a statului lor celor trei triburi khazare care s-au unit cu ei. Până la mijlocul secolului X, în Ungaria se vorbeau atât maghiara, cât şi khazara, ceea ce face ca în maghiara de astăzi să existe peste 200 de cuvinte de origine khazara.
RHUşII AU REUşIT
06 Iul 2018

în cele din urmă să distrugă regatul khazar la sfârşitul secolului al X-lea, pentru ca apoi, la mijlocul secolului al XIII-lea, khazarii să cadă victime ale marii invazii mongole declanşate de Ginghis Han. Hoarda de Aur a acestuia şi-a stabilit centrul imperiului chiar pe teritoriul khazar. “Dar înainte şi după ridicarea mongolilor, khazarii au trimis multe lăstare şi ramificaţii în ţările slave nesubjugate, în cele din urmă contribuind la făurirea marilor centre evreieşti din Europa răsăriteană” (S.W. Baron, A social and Religious History of Jews). Într-adevăr, dispariţia naţiunii khazare din habitatul său istoric este concomitentă cu apariţia celor mai mari concentrări de evrei dinspre nord. Exodul evreilor khazari spre Ţările Româneşti sau spre centrul Europei a fost precedat de întemeierea coloniilor şi aşezărilor khazare în diferite părţi ale Ucrainei şi Rusiei meridionale. Astfel, la Kiev a continuat să existe o mare comunitate evreiască şi după cucerirea oraşului de la khazari de către neamul rhus. De aceea, în Ucraina şi Polonia sunt numeroase toponime derivate de la “khazar” sau “jid” (evreu): Jidovo, Kozarzewek, Kozara, Kozarzow, Jidovska Voia, Zydaticze etc.
O SITUAţIE MAI SPECIALă
06 Iul 2018

au avut evreii khazari din Ungaria. Ultima rezistenţă khazară în Ungaria a avut loc în secolul X, când sfântul Ştefan a îmbrăţişat credinţa romano-catolică şi l-a învins pe khazarul Gyula, răzvrătit şi “trufaş în credinţa lui, care nu voia în ruptul capului să se creştineze”. În anul 1222 regele maghiar Andras II a emis, la presiunea supuşilor săi, “Bula de aur”, prin care evreilor li se interzicea să fie şefi, perceptori sau controlori ai monopolului regal al sării, ceea ce înseamnă că până la emiterea edictului, evreii din Ungaria deţineau aceste importante poziţii, fapt confirmat şi de poziţia de custode al veniturilor curţii regale, deţinută de contele Teka, evreu khazar. Prin urmare, exodul evreilor khazari a făcut ca, practic, Ţările Româneşti (mai ales Moldova) să se afle după secolul al XIII-lea înconjurate de către o populaţie evreiască nestatornică, aşezată vremelnic în Rusia, Polonia, Ucraina şi Ungaria. Focarul propriu-zis al evreimii răsăritene a fost însă Polonia, aici născându-se idişul, limbajul popular al evreilor până la al II-lea Război mondial (încă vorbit în S.U.A. şi Rusia), amalgam de ebraică, germană medio-răsăriteană şi elemente slavone. Explicaţia constă în faptul că, din punct de vedere cultural şi social, în Polonia medievală elementul dominant l-au constituit germanii, populaţie imigrantă superioară evreilor khazari şi mai influentă din punct de vedere economic şi intelectual.
ÎN CONCLUZIILE SALE,
06 Iul 2018

A. Koestler (autor evreu khazar) afirma că, din punct de vedere etnic, triburile semite de pe malurile Iordanului (“adevăraţii evrei”) sunt total deosebite de triburile turco-khazare de pe Volga (care formează evreimea de astăzi), “Dar în acelaşi timp religia lor exclusivistă generează tendinţa de a se strânge laolaltă şi de a refuza contactele cu exteriorul, de a-şi stabili propriile comunităţi cu propriile lor lăcaşuri de rugăciune, cu şcolile lor, cu cartierele lor de locuit şi cu ghetourile (iniţial impuse de ei înşişi, nu din afară) în orice oraş sau ţară în care se stabileau… Religia mozaică – spre deosebire de creştinism, budism sau mahomedanism – implică apartenenţa la o naţiune istorică, la o rasă aleasă. Toate sărbătorile [religioase] evreieşti comemorează evenimente din istoria lor naţională: exodul din Egipt, revolta maccabeilor, moartea asupritorului Haman, distrugerea Templului. Vechiul Testament este mai întâi şi întâi naraţiunea istoriei unei naţiuni…, crezul ei este mai degrabă tribal decât universal.
LEVST.
06 Iul 2018

individul ajuns la paroxysm "intelectual'(copiaza si el diverse adevaruri sau aiurelile altora!) este in situatia in care poate rani pe cineva, procedati cu el precum cu catzelele cu eclampsie, adica aruncati-l intr-un hardau cu apa rece...
TOATE RUGăCIUNILE
06 Iul 2018

şi toate riturile practicate proclamă apartenenţa la o rasă străveche, ceea ce în mod automat îl separă pe evreu de trecutul rasial şi istoric al poporului în sânul căruia trăieşte. Credinţa mozaică, aşa cum dovedesc două mii de ani de istorie tragică, determină auto-segregaţia pe plan naţional şi social. Ea îl izolează pe evreu şi îndeamnă la izolarea lui de către ceilalţi. Ea creează în mod automat ghetourile fizice şi culturale. Ea îi transformă pe evreii din diaspora într-o pseudo-naţiune…; această pseudo-naţiune este vag unită printr-un sistem de credinţe tradiţionale întemeiate pe premise rasiale şi istorice…” A. Koestler evită să spună direct adevărul: “pseudo-naţiunea” evreiască s-a constituit într-o reţea mondială oligarhică cu scopul precis conturat de a controla şi stăpâni întreaga omenire.
PâNă LA ANUL 1600,
06 Iul 2018

Nicolae Iorga nu găsise nici o menţiune de element evreiesc aşezat “în părţile noastre”, iar cea mai mare parte a evreilor care s-au stabilit în Ţările Române, cu precădere în Moldova, provin din evreii khazari, veniţi dinspre Polonia şi Rusia. Apariţia primilor evrei în Moldova se leagă de răscoala de dezrobire economică a cazacilor poloni din anul 1648. Latifundiarii polonezi şi lituanienii cedaseră treptat evreilor khazari întreaga activitate de administratori şi încasatori de impozite, aceştia devenind astfel exponenţii exploatării celei mai nemiloase. Răscoala cazacilor a aruncat însă în Moldova o mare parte dintre exploatatorii evrei, ca arendaşi şi cămătari, cum a aflat-o, la Iaşi, un călător sirian (Paul din Alep) din gura unuia dintre fugarii evrei, Iancăl, scăpat de masacrul declanşat de cazaci. Refugiaţi în ţările româneşti, evreii au adus cel mai perfid mod de exploatare a ţărănimii, înşelând şi furând fără scrupule în orice împrejurare. http://cornelsabou.blogspot.com
LEVST.
06 Iul 2018

partea malefica din mine, celalat latra, turbeaza, se masturbeaza!:))))))))
LEVST.
06 Iul 2018

vezi ca la multe postari ai uitat sa pui LevSt., asa se intampla cand esti cu masturbarea lumii, in gura...
LEVST.
06 Iul 2018

Aveai gura plina? Nu m-am prins! De fapt, pentru scris, nu-ti trebuia gura, iti trebuie minte! Dar pentru continuitate, pentru ca era vorba de-un citat, nu m-am mai bagat cu LevSt. ca si cum eu eram somitatea care-a descalcit treaba cu evreii....iar initialele noi, oricum nu apar asa cum le-ai scris acum, decat in text, ”grozavule”! Esti in vrie si nici nu stii ce sa mai scrii ca sa ai ”dreptate”.
LEVST.
06 Iul 2018

Tipic animalului inferior in turbare neinfectioasa, faza supraacuta, incearca sa muste , etc., etc. THE BOTTOM LINE IS: cand un individ limitat in orice capacitate, uzeaza -in mod NEaccidental si apoi persuasiv- de numele altcuiva( si numai cu scopuri total imorale si chiar ilegale), dovedeste ca este sub orice treapta imaginabila, a umanului...
LEVST.
06 Iul 2018

am trecut de la onomatopeice pe cand ma scream pe buda dar cu iphonul in mana, la batut campii,. prin balarii! Cand sunt contrat, devin turbat, nu alta! Ma oftic de tot cand ma contreaza alalat , alter-ego-ul! M-apuca dracii de ma musc de mana care tine telefonul, care cade-apoi in buda, in rahat! Ce ma fac? Ca sa ajung la el, mananc rahat! Pe urma ma racoresc in aerul de-afara, jurand in barba ca maine si poimaine sa n-o mai iau in barba, o sa raman barbat!
LEVST.
06 Iul 2018

oh, oh si iarasi oh! realmente sa mori de ras, cand vezi atata lipsa de imaginatie...kkt, kkt si iar kkt, acest individ trebuie sa fie chiar facut din asa ceva, de nu se mai sfarseste...oricum, ultima postare l-a atins, asa ca o repetam:"Tipic animalului inferior in turbare neinfectioasa, faza supraacuta, incearca sa muste , etc., etc. THE BOTTOM LINE IS: cand un individ limitat in orice capacitate, uzeaza -in mod NEaccidental si apoi persuasiv- de numele altcuiva( si numai cu scopuri total imorale si chiar ilegale), dovedeste ca este sub orice treapta imaginabila, a umanului...
LEVST.
06 Iul 2018

Bine ca mori de ras....ai murit fericit, inseamna! A ramas fantoma din tine...in rest...s-a ales prafu si kk-tul de personalitatea ta ”divina”, mai ales cea de prin partile moi :) Se pare ca fiecare parte din ea rezoneaza atat la MARO, cat si la faza de excrement triplu fermentat, s.a.m.d., pe care le repeti dement, la nesfarsit, lipsit de discernamant si de imaginatie...acum...a dat strechea in tine pur si simplu fiindca eu, adica tu - alter-ego-ul tau neviciat, nealterat, te trage de urechi si-ti da una-n barba, doar te-oi trezi din mania grandorii si-a tembelismului perfect, dar ne-scuzabil...de-a arunca gunoaie in capul romanilor majoritari! Ai citit macar adevarul despre ”evrei”, de fapt jidani? Nu cred! Auto-sufiecienta-ti tembela, ca marca de scrisoare te prezinta! Numai gura e de tine! Esti o non-valoare! Numai eu sunt partea cea buna!
LEVST.
06 Iul 2018

Pentru cine este curios, si pentru a-l intelege( daca este posibi!) pe acest gunoi al umanitatii, ii rog sa citeasca articolul de mai jos-pe aceasta pagina-( de fapt comentariile) si vor vedea cum individual se baga singur precum musca in koor-ul calului, insa el zbiara despre altii, mai mult , vrea sa faca pe bunul samaritean, "ajutandu-i" pe unii, pe care el (ca de obicei) ii insulta, sugerand ca aceia nu ar fi in stare sa raspunda si atunci apare el, marele salvator... Multi nebuni se cred la fel, insa acest individ este doar un vierme infect , de hazna superamputzita... De fapt acolo a inceput" conversatia" noastra , pe aceasta pagina, istoria este mult mai lunga: "Decizie FĂRĂ PRECEDENT a Curţii de JUSTIŢIE a UE: Se poate considera că un VACCIN a cauzat anumite BOLI, fără existenţa unor DOVEZI ştiinţifice Z.P. | 2017-06-22 18:10 (...)
LEVST.
06 Iul 2018

"...in capul romanilor majoritari..."___----____exact ce spuneam , scursura regnului animal se crede El Salvadorul romanilor( cel putin aici!) desi bate campii de la A la Z cu ce arde mintea lui, ca as fi insultat romanii... Si tot in context, jegul natiilor si universului, este un las de o dimensiune monstruoasa, cauta sa-si alieze -acum- intreg poporul roman, asa cum l-a articolul citat mai sus, incerca sa se alieze cu un tip care isi spunea si el pasul si cu care incepusem o oarecare conversatie, pana a intervenit virusul cretin, pe post de balaur(asa se vede el, in mintea sa cea rara!)
LEVST.
06 Iul 2018

jidane! Du-te de te culcă! Iar ești prin bălării, umblând cu cercul! Te legi de k k-turi în loc să răspunzi cu subiect și predicat de ai citit, ori ba! Urăști românii, drept pentru care, o să intervin de fiecare dată, până n-o să mai poți! Una e sa fii român , și alta să fii cetățean român (născut aici), dar de etnie....țigănească, armenească, jidănească, etc...Cine e român cu adevărat, nu regulează o țară întreagă timp de 28 de ani și nici n-o amanetează dar nici n-o trafichează, dorind s-o arunce ca pe-o cârpă prin spații străine, ”monarhicești” pentru că așa-i bese unuia mintea!
LEVST.
06 Iul 2018

“Welcome back, my friends, to the show that never ends” ( Emerson Lake & Palmer -"Karn Evil 9")_____---------______ Jalnic spectacol mai oferi, "omule"!/// ( din acelasi articol, pentru a crea apetit sa fie citit, si a se nota ca individul care imi tot foloseste numele, este doar o cascada de mizerii dintre cele mai urat mirositoare)).PS nu sunt nici jidan si nici evreu, sunt OM, tu esti un animal inferior turbat pentru ca nu poti iesi dintre zabrelele propriei "minti"( cata ai, daca ai!)...
LEVST.
07 Iul 2018

pentru a intelege toata aceasta zbatere a jegului, adica "banuiala" ca cititorii l-ar crede incult( cum este de fapt), se omoara sa demonstreze ca stie istorie( mai ales a evreilor) citand diverse surse la fel de sarite de pe fix ca si el, mai jos, (la articolul"Situatie critica la Gorj: Minerii de la cariera Rosiuta...), cand inca mai avea curaj sa scrie sub cel mai consacrat nume al sau ( adica mai avea ceva ramasite de pasare- ca de uman, nici vorba!- in el, iata ce spunea, dovedind ca habar-nu-are de adevarat istorie a evreilor, el tot ce poate fi interpretat negativ, arunca in seama acestora, din ura, din aceiasi ura , pentru ca se simte un nimic, un total incult///":CUCUVEAUA ROZ-BOMBON 07 Mar 2018 @LEVST "este Poporul Ales al Extraterestrilor, care - daca ei ne-au gasit pe noi- inseamna ca sunt cu mult, cu mult mai avansati decat omenirea, iar ei au gasit de cuvinta ca tribul lui Abraham a prezentat mai toate conditiile pentru a conduce omenirea"....................ahaaaaa.....deci sa inteleg ca tot uNIVERSUL...ToATE GALAXIILE....sunt ale lui Abraham?......sa sugeti puula mai fraiere....inseamna ca ai chiulit la ora de astronomie....arata-mi si mie un extraterestru care da cu capul de zidu plangerii...acolo numai dobitoci spalati pe creieri care isi cer iertare pentru pacatele IMPOSIBIL DE IERTAT....de aia ati avut SoDOMA si GOMORA....SI O SA MAI AVETI .... LEVST.-"... de ati avut Sodoma si Gomora si o sa mai aveti...""______--------______ Sa mori de ras, desi este de plans ca un asa prolix ce se baga in toate nu stie niste chestii absolut elementare, nu neaparat ca eu nu sunt evreu(desi mai degraba spiritualitatea defineste Omul, care nu mai e animal inferior), insa incultura se evidentiaza in discutii altfel laterale, oricum, Sodoma si Gomora NU au fost ale evreilor, Sodoma si Gomora au fost 2 din cele 5 orase-cetati insiruite le malul Iordanului, erau canaaniti iar Lot si familia si oamenii sai s-au asezat in apropiere si -prin purtare
LEVST.
07 Iul 2018

LEVST.22 Mar 2018 "... de ati avut Sodoma si Gomora si o sa mai aveti...""______--------______ Sa mori de ras, desi este de plans ca un asa prolix ce se baga in toate nu stie niste chestii absolut elementare, nu neaparat ca eu nu sunt evreu(desi mai degraba spiritualitatea defineste Omul, care nu mai e animal inferior), insa incultura se evidentiaza in discutii altfel laterale, oricum, Sodoma si Gomora NU au fost ale evreilor, Sodoma si Gomora au fost 2 din cele 5 orase-cetati insiruite le malul Iordanului, erau canaaniti iar Lot si familia si oamenii sai s-au asezat in apropiere si -prin purtare si munca eficienta- si-au facut un renume, insasi o canaanita a devenit sotia lui Lot(prima sotie murise), care credea in abilitatile SALE dar nicidecum ca in spatele sau ar fi o forta mult mai mare, Dumnezeu...De acea nici nu a crezut ca este posibil ca cele 2 cetati sa fie distruse cu foc din cer, si desi Lot i-a cerut sa nu se uite inapoi, ea a facut-o cu rezultatul stiut...De unde si The Duke, in unul din celebrele sale filme (Grit) zice , undeva" NU este bine sa privesti inapoi"...Sodoma si Gomora interfereaza cu evreii insa doar cu scopul de a evidentia si demonstra superioritatea evreilor...
LEVST.
07 Iul 2018

N-am avut somn, m-a FĂCUT ălălalt! Vedeți ce enormități debitez? Vorbesc despre evrei, când de fapt ei sunt jidani, dar nu vreau să-nțeleg! Celălalt mă deconspiră că-s jegos și mincinos, eu mă fac că plouă! Nu vreau să-nțeleg că alogenii enunțați mai sus, împreună cu jidanii AU DISTRUS ROMÂNIA din toate punctele de vedere...economic, social, cultural! A recunoscut-o într-un discurs ăla de la TelAviv. Nu vreau să pricep și să-nțeleg odată pentru totdeauna, făcând pe prostu- păpușoi că minoritățile din parlament-s prea multe și nu înțeleg de unde atâtea minorități care i-au votat, deci, semnăturile au fost măsluite și semnate de drogații și homleșii Ro, pentru un mic și-o bere! Nu vreau să recunosc ce spusei mai sus, și anume că-mi bat joc RĂU de români pentru cântecul lor c-ar fi în veci stăpâni, pentru că NU MAI SUNT dar ei nu-și dau seama..atâta lipsă de minte am, incât nu voi să recunosc și pace, ceea ce am scris mai sus, și mă deconspiră că-s mincinos și nebun! Sunt o scursură alogenă, trăită prin U.K. și spălată pe creier de MI5 sau 6 care-a apăsat pe butonul care trebuie, emițând pe-aici prostii, invitând lumea la plecăciuni făcute din scurt, cu aplecări de cur pentru o monarhie de-albinoși perfizi, transformați în orătănii, șerpi, șopârle! Ăsta-s eu, n-am somn în noapte, ca un Erev-Rav ce sunt, dar mă dau ”OM” CU ”MINTE”! Mă iertați!
LEVST.
07 Iul 2018

“Welcome back, my friends, to the show that never ends"_____---------______ Sigur, o alta zi un alt spectacol, insa pe scurt: THE BOTTOM LINE IS: cand un individ limitat in orice capacitate, uzeaza -in mod NEaccidental si apoi persuasiv- de numele altcuiva( si numai cu scopuri total imorale si chiar ilegale), dovedeste ca este sub orice treapta imaginabila, a umanului...
LEVST.
07 Iul 2018

Yes, is true, this show never ends!
LEVST.
07 Iul 2018

la fel de adevarat este si partea a doua, adica cel care foloseste un nume deja consacrat de altcineva, este subuman, pentru ca dovedeste ca nu are nici imaginatie si ca are intentii de a minti si crea confuzii , in randul celor care citesc...Altfel, se scrie "Yes, it is true..." sau "Yes, it's true..."Dar dobitocul care crede ca Jack este totuna cu Jekyll, scrie cum tot "stie " el...
LEVST.
07 Iul 2018

A găsit și el o mărgică și se ia de ea! Vrei să te caut la greșeli gramaticale cu lupa? O vrei cu tot dinadinsul? Ți le torn AICEA, de nu poți să le duci! Important e mesajul, nu eventualele greșeli! Dar când n-ai ce face, scormoni în kk-t să dai de viermi ”superfermentați”, ca să ai ce mânca la masa de seară, așa-i? Și apropo, spectacolul continuă, dar fără a fi prieteni vreodată!
LEVST.
07 Iul 2018

România, în căutarea Suveranului Lucian Miulescu iulie 7, 2018 ”CINE DOARME IN DEMOCRATIE, SE TREZESTE IN DICTATURA” Teoria politică iluministă, începând cu Hobbes, a creionat o definiție a Suveranului. După Hobbes, Suveranul este reprezentantul legitim al comunității civile, cel de la care emană legile și autoritatea aplicării lor. În monarhie, Suveranul este regele sau împăratul, în democrație este o adunare de mai mulți oameni,... ...Această uzurpare lentă, dar vizibilă a suveranității populare s-a accelerat în ultima vreme, de când conducerea acestei majorități cu veleități autoritare construieste, sub masca parlamentarismului modern, dar cu sprijinul tacit al structurilor locale de tip medieval, un stat totalitar de tip oligarhic...."___-----___ Valabil si pentru "suveranul" temporar-prin definitie(pres-edinte)- numai ca acesta DORMIND, , SE VA TREZI IN PUSCARIE, SAU EXPULZAT DIN TARA...
LEVST.
07 Iul 2018

“In a democracy the people choose a leader in whom they trust. Then the chosen leader says, 'Now shut up and obey me.' People and party are then no longer free to interfere in his business.” ― Max Weber, From Max Weber: Essays in Sociology___------____nimeni nu a profetit mai bine ca Max Weber, cea ce s-a produs si continua-matematic- sa se "intample" in societatea romaneasca , de aprox. 70 de ani..
LEVST.
07 Iul 2018

Parliamentary monarchy fulfils a role which an elected president NEVER can. It formally limits the politicians’ thirst for power because with it the supreme office of the state is occupied once and for all. Max Weber, German economist___-----____ si trebuie adaugat ca moartea prematura a acestui briliant inginer social( sociologie, economie, religie, etc.) a condus la marele dezastru care a fost Al Doilea Razboi Mondial, daca el ar fi trait, el este (a fost) singurul care putea sa schimbe viziunea germanilor despre notiunea de arian(si arianism), pentru ca acest razboi a fost declansat si infaptuit cu acceptul entuziast a cel puti 90 la suta in populatia Germaniei...
LEVST.
07 Iul 2018

Rahat cu mac, cu Max Weber al tău! Oamenii au fost și sunt manipulați LA GREU! La noi în special, oamenii sunt păcăliți să aleagă pe cineva care le crează impresia că este de încredere. În special cu tehnologia de -acum, pune un fraier fățos, îmbrăcat la costum ca să dea bine și vorbește ceea ce vor, chiar dacă va face PE INVERS, afacerile lui mergând strună, ca uns! Se știe despre afacerile ”liderului” dinainte de a fi pus în funcție. Elita mondială îți dă să ALEGI pe cine vrea ea, NU ceea ce ar fi bine pentru tine, iar prin extensie, pentru toți! E o manipulare ordinară ce spui tu! De ce de 70 de ani? Ce, pe vremea comunismului nu se știa cum trăiau ”elitele”? Li se rupea elitelor că știi! Iar dacă dădeai impresia că știi, te mai băga și pe la pușcărie sau te spăla pe creier pe un sanatoriu de boli mintale!
LEVST.
07 Iul 2018

Foarte valabil -mai jos- pentru "marii" republicani ai Romaniei:"Not to be a republican at 20 shows lack of heart. To be one at 30 shows lack of head." Francois Guizot, French statesman 1787-1874
LEVST.
07 Iul 2018

În privința celui de-al Doilea Război Mondial, las-o jos, că măcăne! Degeaba încerci să dregi busuiocul! ”DECLARAȚIA DE LA BALFOUR” către Lordul Rotschild, rămâne mărturie peste secole!
LEVST.
07 Iul 2018

THE BOTTOM LINE IS: cand un individ limitat in orice capacitate, uzeaza -in mod NEaccidental si apoi persuasiv- de numele altcuiva( si numai cu scopuri total imorale si chiar ilegale), dovedeste ca este sub orice treapta imaginabila, a umanului...____-----______ chiar asa, individul chiar nu are o minima decenta umana sa scrie( ce vrea, de acord) sub propriul sau "nume"(screen-name)? Altfel, continuam, iata ce zicea un francez, si asta in anii de glorie ai Republicii Franceze moderne, adica nici 30 de ani in urma:"I notice that the constitutional monarchies are the most democratic countries of Europe. I can’t understand how there could be any debate about it. Jack Lang, French Minister of Culture, October 1993
LEVST.
07 Iul 2018

"... dar fără a fi prieteni vreodată!"_____------_____ trebuie sa fie ceva GRAV cu acest individ, daca asta ii bantuie prin cap, sunt curios daca este macar o singura pesoana care a citit textul respectiv si nu a fost plesnit, instantaneu, de ras...Altfel, continuam: "...quite apart from myself and my relationship to my Bavarian and German fatherland, I believe monarchy to be the MOST SUCCESSFUL FORM of government that the history of mankind has known." Adolf von Harnier, on trial for treason, Germany 1938
LEVST.
07 Iul 2018

It is helpful when the personality of the head of state is not disputed or contested periodically. The monarch is the incarnation of popular hope and the repository of national legitimacy. Henri, Comte de Paris (1908-1999)----___----Aceasta afirmatie -TOTAL ADEVARATA- este una din marile caramizi ale INSUCCESULUI republicilor, iar aceasta deriva din diversitatea socio-umana( implicit biologica), care afirma( si este confirmat istoric) ca intotdeauna, despre acelasi subiect , vor fi pareri diferite chiar controverse aprige...Republiga este dovada vie, Monarhia a dovedit ca poate cataliza la modul pozitiv si constructiv, majoritatea 'subiectilor" sai, de unde STABILITATE si PROSPERITATE GENERALA, dublate de libertate si toleranta universala, in contrapartida, terorismul individual sau de grup( intre proprii granite sau afara), destructia( chiar si cu self-destruction) este "legea" celor MAI MULTE republici...
LEVST.
07 Iul 2018

De la legea asta de kk-t promulgată, ai ajuns să vorbești într-una, OBSESIV despre kk-tul de monarhie! Ia de citește: http://www.scribd.com/doc/68602280/Zydokomuna
LEVST.
07 Iul 2018

Uite ca nu citesc " recomandarile" unui gunoi...Ce faci, iar turbezi?
CATEVA LAMURIRI:
07 Iul 2018

Recomand citirea articolelor pe Altermedia care sunt edificatoare in privinta evreilor, khazarilor, ashkenazilor, holocaustului; eu frunzaresc cateva lucruri esentiale:
"CLARIFICAREA ESENţIALă:
07 Iul 2018

jidanii nu sunt evrei În cazul jidanilor, se impune o precizare importantă: jidanii nu sunt evrei de neam, adică nu sunt dintre cele 12 triburi de evrei originari din Palestina biblică (dintre care 10 – zece! – au dispărut definitiv din istorie, rămânând doar triburile lui Iuda şi Benjamin), ci sunt urmaşii khazarilor – care sunt de origine turco-mongolă şi care s-au răspândit printre popoarele Europei, în interiorul cărora au produs numai tulburări, motiv din cauza căruia au fost alungaţi de peste tot – iar în unele ţări au fost chiar exterminaţi („pogromizaţi“) în anumite proporţii, insuficiente, însă, ca în Antichitate, ca să fi dispărut cu totul; ba, dimpotrivă, în unele ţări, ca Germania, Polonia, Lituania s-au înmulţit excesiv. Ei sunt „Al treisprezecelea trib“, cum i-a indicat istoric, etnic şi genetic, Arthur Koestler [1] – jidan şi el, deci descendent khazar, după cum şi recunoaşte – în cartea sa omonimă [2]! Nu este exclus ca să fi fost „sinucis“ din cauza acestei cărţi, care, în fond, denunţa intenţia perfidă a jidanilor de a se da drept „evrei“. Conducătorul khazarilor, un anume Bulan [3], le-a impus – „probabil în 740“, scrie Koestler – adoptarea cultului iudaic în varianta talmudică de atunci, ei devenind, astfel, viitorii „Das Jüden“ – adică jidani neintegraţi în Europa, claustraţi în ghetto-uri la comanda rabinilor, fiindcă aşa stipula Talmudul: să nu se integreze în societatea în care vieţuiau, să nu se lase asimilaţi de goiymi, fiindcă ei erau „neamul ales“. Între „evreii de neam” – sau, măcar, de provenienţă cât de cât iudaică – din Palestina şi jidani există o luptă surdă şi absconsă, care abia recent a fost exteriorizată de Neturei Karta [4], organizaţia evreilor numiţi de jidani „fundamentalişti“ (din ramura caraiţilor), care, la manifestările lor organizate cu predilecţie în S.U.A. şi Canada.
LEVST.
07 Iul 2018

Chiar dacă cealaltă parte a mea se dă cu curul de asfalt, o să citească CINE TREBUIE! Așa, că degeaba flatulezi pe-aici!
LA FEL, REFERITOR LA
07 Iul 2018

terminologie, precizăm că traducătorul a folosit, peste tot, termenul „jidan“ şi nu „evreu“, pentru că cele două noţiuni nu sunt nici ele sinonime, chiar dacă lichelele din Academia Română (jidovită în mare parte: cf. http://ro.altermedia.info/romania/2013/03/08/iudaizarea-academiei-romane/) şi de la Institutul de Lingvistică ne impun că credem astfel, dar care, de fapt, maschează presiunea organizaţiilor jidăneşti din România. Cauza acestei presiuni „academice“ este că – după cum pretextează respectivele organizaţii – cuvîntul jidan ar fi peiorativ. În limba română, cuvîntul jidan nu are nimic peiorativ, tot aşa cum nici cuvîntul ţigan nu are o astfel de conotaţie. Ambele au o valoare denominativă etnică şigeopolitică, întrucît reflectă zona geografică din care provin. Cuvîntul „ţigan“ provine din expresia „ti Gange“, care înseamnă „de dincolo de Gange“, adică zona din India din care provin ţiganii şi cu care ei se mîndresc.
ășTIA DE LA STS șI ALTELE:
07 Iul 2018

V-am înțeles mesajele...2 paranormale și două pe bune: tipul jegos din mașină și urlătoarea înnaripată! Numai utilizați odată cu mine calculatorul! E enervant! Prea joacă cursorul pe ecran de-l găsește dracii!
CUVîNTUL „JIDAN“
07 Iul 2018

este forma coruptă fonetic a cuvîntului german „Jüden“. În limba română, foarte multe neologisme de origine academică latină care încep cu „j“ se pronunţă ca atare, „j“: just, justiţie, justiţiar, Justinian. Sunetul semnificat de litera nemţească „ü“, redat în scrierile mai vechi şi prin litera „y“ – pronunţat prin diftongul „iu“ – s-a aglutinat în sunetul „i“. Astfel că germanicul „Jüden“ – care în germană se pronunţă „iuden“ – a dat în româneşte pe „jidan“, consemnat ca atare şi în Dicţionarul lui Lazăr Şeineanu, care era jidan şi care nu se ruşina de acest cuvînt. De fapt, cuvîntul „jidan“ este adaptarea în limba română a cuvîntului „Jüden“, preluat în celelalte limbi cu pronunţie fonetică din ţările Europei Centrale şi de Est – din Polonia, Ungaria, Rusia etc. – de unde au venit jidanii în Ţările Române: Moldova, Transilvania şi Muntenia.
DAR, îN CAZUL
07 Iul 2018

jidanilor, se impune o precizare importantă: jidanii nu sunt evrei de neam, adică nu sunt din cele 12 triburi de evrei originari din Palestina biblică, ci sunt urmaşii europenizaţi ai khazarilor – care sunt de origine turcică. Ei sunt „Al 13-lea trib“, cum i-a indicat, corect istoric şi etnic, Arthur Koestler – jidan şi el, deci khazar, după cum şi recunoaşte – în cartea sa omonimă! Conducătorul khazarilor, un anume Bulan, le-a impus, pe la anul 940, adoptarea cultul iudaic, ei devenind, astfel, „Das Jüden“ – adică jidani care au parazitat cultul mozaic, apropriindu-l. Între evreii autentici, de neam din Palestina, şi jidani există o luptă surdă şi absconsă, care abia recent a fost exteriorizată de organizaţia evreilor autentici, Neturei Karta (cf. www.nkusa.org), şi care, la manifestările lor, ard sistematic drapelul Israelului (cf. http://www.nkusa.org/activities/demonstrations/israeliflag.cfm) şi etalează sloganuri ca acesta: „JUDAISM REJECT ZIONISM“.
PRIN îNFIINţAREA SIONISMULUI
07 Iul 2018

s-a început propaganda pentru emigrarea jidanilor în „patria“ lor, Palestina, deşi Palestina nu fusese niciodată patria lor. După Primul Război Mondial, această migrare s-a accentuat, deşi Imperiul Britanic s-a opus cît a putut (fiindcă şi conducerea sa era manevrată de jidani, după cum o demonstrează Declaraţia Balfour!), iar, după 1948, prin înfiinţarea statului Israel, migrarea, afluirea jidanilor din toată lumea în Palestina – care a fost desfiinţată şi transformată în statul etnic Israel – şi, concomitent, alungarea palestinienilor de pe pămînturile lor străbune au devenit „politică de stat“ pentru conducerea Israelului.
ÎNTEMEIETORUL STATULUI ISRAEL
07 Iul 2018

David Ben Gurion, a fost supranumit „marele epurator“ tocmai din cauza represaliilor comise contra autohtonilor palestinieni! Trebuie să atragem atenţia că, practic, Palestina a fost cucerită de jidani, iar toţi oamenii politici şi militari ai Israelului nu sunt evrei, ci jidani, adică provin dintre sioniştii descendenţi ai khazarilor europeni, numiţi şi ashkenazi – spre deosebire de evreii adevăraţi, din Palestina, numiţi sefarzi!
ACESTA ESTE MOTIVUL
07 Iul 2018

fariseic pentru care jidanii din România (ca şi din alte părţi, de altfel) declară că se simt „jigniţi“ cînd sunt denumiţi, corect ştiinţific şi istoric, „jidani“ şi vor să fie denumiţi exclusiv „evrei“: fiindcă vor să ascundă faptul că nu sunt evrei de neam, ci nişte hoţi de neam turcic, care şi-au apropriat – sau, într-o exprimare neacademică, au furat – identitatea religioasă a evreilor din Palestina, dar vor să păcălească lumea, ca să fie consideraţi evrei autentici!
DIFERENţIEREA DINTRE „EVREU
07 Iul 2018

şi „jidan“ se face şi lingvistic, la fel ca în limba română, inclusiv în alte limbi:deoarece Marea Britanie şi Germania, fiind mai îndepărtate de Palestina, evreii nu prea au ajuns acolo, ci doar jidanii, veniţi din Europe de Est: din Rusia, Polonia (Galiţia), Ungaria. Jidanii din Europa (de la Atlantic pînă în Urali) vorbesc limba idiş, care este o corcitură care, ca şi „cultura idiş“, conţine elemente furate din limbile popoarelor principale pe care le-au parazitat – rus, polon, maghiar, german – şi de unde au emigrat (au „aliat“) în Palestina, transformată în Israel. Dar aici, toţi jidanii, ca să fie cît mai repede şi mai autentic transformaţi în „evrei“, sunt obligaţi să înveţe limba ebraică, pe care ei, jidanii, ca descendenţi ai khazarilor, nu au ştiut-o niciodată, fiindcă nu erau evrei!
ELOCVENT ESTE şI FAPTUL
07 Iul 2018

pe care trebuie să-l ştiţi şi să-l reţineţi, că evreii autentici, de neam, sefarzii – care au fost foarte puţini în România şi au rămas şi mai puţini, fiindcă au fost excedaţi de jidani, de ashkenazi – le poartă o ură profundă jidanilor şi nu vor să se amestece cu jidanii nici sub pămînt! Într-adevăr, în Bucureşti, de exemplu, există trei cimitire „evreieşti“: unul este cimitirul sefard, mai mic, iar celelalte două, uriaşe, sunt ale ashkenazilor!
REMARCABIL ESTE FAPTUL Că,
07 Iul 2018

în rîndul contestatorilor „Holocaustului unic“ pe care-l clamează cu neruşinare incontinentă escroci ca Elie Wiesel, Simon Wiesenthal, Leon Poliakov, Efraim Zuroff, Marco K. Katz, Radu Ioanid şi alţii mai mărunţi de la noi, ca Teşu Solomovici, Aurel Vainer şi „escrocul politic“ Răzvan Theodorescu, se înregimentează şi revizionişti evrei sau chiar jidani, dar cinstiţi, competenţi şi renumiţi în profesia lor, ca Norman Finkelstein – cu deja faimoasa lui carte INDUSTRIA HOLOCAUSTULUI –, ca Noam Chomsky, Israel Shahak sau Bobby Fischer – celebru ca şahist, dar mai puţin cunoscut în România ca negaţionist vehement şi perseverent al holocaustului: „A negat holocaustul şi şi-a anunţat intenţia de a demasca crimele evreilor şi a susţinut că Statele Unite sunt o «farsă controlată de evrei ticăloşi, circumcişi, murdari şi coroiaţi»“ (cf. http://ro.wikipedia.org/wiki/Bobby_Fischer)!
FIREşTE,
07 Iul 2018

toţi aceşti negaţionişti evrei (sau, poate, doar jidani) au fost denigraţi şi chiar persecutaţi (Norman Finkelstein, Israel Shahak sau Bobby Fischer, Benjamin Freedman), ca să nu mai spunem de alţii, neevrei – cum e cazul cu autorul acestei memorabile cărţi, Arthur Robert Butz, sau cei care au fost bătuţi sau băgaţi la închisoare, ca Ernst Zündel, Jürgen Graf, Roger Garaudy, Paul Rassinier, Robert Faurisson ş.a. De aceea este explicabil că, după cum am fost informat, s-a găsit un vorbete la Radio France International– pe numele său fonfăit William Totok şi pe numele său de turnător la Securitate „Thomas“, filosionist ca orice lichea nemţească (cum am precizat în introducerea la primul episod) şi colaborator inclusiv al „institutului“ antiromânesc, dar plătit de contribuabilii români, „Elie Wiesel“ – care, în dimineaţa zilei de 3 martie a.c., a avut tupeul să-l injurieze pe „colonelul Vasile I. Zărnescu, deoarece publică lucrarea lui Arthur Butz, plină numai de minciuni pe un site care ar trebui să fie desfiinţat“ (sic)!
SIMPTOMATIC ESTE FAPTUL Că,
07 Iul 2018

de peste 15 ani, colonelul (r.) Vasile I. Zărnescu denunţă escrocheria holocaustului, dar acest fanatic şi întîrziat apologet al respectivei escrocherii abia acum a descoperit minunea şi, culmea coincidenţei, propune, în esenţă, ca şi nemernicul Crin Antonescu, înăsprirea criminalei O.U.G. nr. 31/2002! Deci, în fond, pe el îl irită faptul că s-a început, aici, publicarea în serial a traducerii cărţii La Mystification du XXe siècle! – a adică a versiunii franceze a originalului american The Hoax of the Twentieth Century: The Case Against the Presumed Extermination of European Jewry.
DACă TOT IROSEşTE TIMPUL
07 Iul 2018

şi banii, propun conducerii postului Radio France International să-l pună pe vorbetele lor să le citească ascultătorilor articolul „CUVÂNTUL XENOFOBIE TREBUIE SCOS DIN UZ“! Le va fi util tuturora, îndeosebi idioţilor de francezi care au lansat cuvîntul „xenofobie“ cu sensul aberant de „ură faţă de străini“, deşi sensul intrinsec etimologic este de „frică faţă de străini“ (cf.http://www.altermedia.info/romania/2008/08/29/cuvantul-xenofobie-trebuie-scos-din-uz/
O BIBLIOGRAFIE MINIMALă
07 Iul 2018

privind presiunea jidanilor – presiune făcută de un escroc ca consilierul vamal Marco K. Katz, un escroc ca Radu Ioanid, un escroc internaţional ca Elie Wiesel, sau de liderii Centrului „Simon Wiesenthal“ (iar Simon Wiesenthal a fost şi el un mare mitoman şi escroc internaţional) – pentru eliminarea din dicţionar a cuvîntului jidan, pentru interzicerea ca Banca Naţională să bată monedele jubiliare pentru Patriarhii României, pentru acuzarea României de comiterea unui pretins holocaust sau pentru pretinsul antisemitism al românilor este aceasta: http://www.cotidianul.ro/ap-evreii-romani-protesteaza-fata-de-un-cuvant-antisemit-din-dex-154223/; http://www.realitatea.net/academia-romana-schimba-cuvintele-tigan-si-jidan_872177.html; http://www.civicmedia.ro/plangere-penala-la-adresa-lui-marco-maximilian-katz-pentru-denunt-calomnios-si-incitare-la-ura/; http://www.altermedia.info/romania/2012/12/05/mariana-maxim-nemernica-neamului/; http://www.altermedia.info/romania/2007/09/20/propaganda-holocaustic-un-gheeft-super-abject/; http://www.ziaristionline.ro/2011/08/09/jidanul-de-la-lingvistul-evreu-lazar-seineanu-la-afaceristul-marco-maximilan-katz/; http://www.evz.ro/detalii/stiri/moneda-rasista-ia-amploare-intr-o-institutie-occidentala-pentru-o-asfel-de-masura-c.html; http://www.altermedia.info/romania/2012/09/21/radu-ioanid-sperjurul-persona-non-grata/; http://ro.altermedia.info/romania/2012/12/12/simon-wiesenthal-impostorul-nr-2/; http://www.altermedia.info/romania/2011/10/02/wiesel-ioanid-mizerabilii/. N. red. – V.I.Z.
LEVST.
07 Iul 2018

"Monarchy is the one system of government where power is exercised for the good of all." Aristotle, 322-384 BC____---------_____ deci de milenii si de catre MARII OAMENI (care au creat societatea umana) de catre " parintii filozofiei(vestice)-alaturi de Plato- ni se afirma -trecand pe la Max Weber- la filozofii si oamenii de valoare ai zilei, deci se afirma si demonstreaza universala superioritate a Monarhiei, insa vine un kkt( ca sa-l citam pe el insusi), care se crede si el om, doar pentru ca are ochi , picioare si maini ( cu care a fost DRESAT sa scrie cateva lucruri) si "demoleaza"( asa crede el, sarmanul!) un esafodaj istoric de adevaruri confirmate ( si) zi de zi, doar pentru ca animalul inferior din el( viermele acefal, de hazna!), este mort de frica ca nu i se vor mai pune in troc, laturile din care se infrupta, zilnic...
POVESTEA IMPERIULUI KHAZAR
07 Iul 2018

aşa cum se dezvăluie încetul cu încetul din trecut, începe să apară ca cea mai cruntă farsă pe care a pus-o vreodată la cale istoria“ (A. Koestler, op. cit., Ediţia Nagard, pag. 15). În episodul „Înşelăciunea secolului XX“ am precizat, în notele mele, citîndu-l pe Arthur Koestler, că, în imensa lor majoritate, cetăţenii actualului stat Israel nu au nici o legătură genetică şi rasială cu evreii de acum două mii de ani (semiţi), [co]autori ai textelor biblice, deşi jidanii, îndeosebi după anul 1900, prin ideologia sionistă, au complotat şi revendicat teritoriul Palestinei pentru a înfiinţa Israelul, în baza „dreptului lor natural“ asupra „vechiului lor stat“. Deci, pe scurt, istoria acestor barbari, khazarii, travestiţi în popor biblic, relevă temerile autorilor evrei, privind propriile lor dezvăluiri, acelea că „evreii“ de azi, adică jidanii, nu sunt evreii semiţi, biblici (vezi şi Cornel-Dan Niculae, RĂZBOIUL NEVĂZUT AL EVREILOR SIONIŞTI CU ROMÂNII. Carpathia Rex, Bucureşti, 2011, ediţia a IV-a, pag. 5-13).
ÎN CONCLUZIE,
07 Iul 2018

cuvîntul „jidani“ semnifică un concept geopolitic şi istoric, care indică o anumită arie geografică, iniţială, de atestare istorică a existenţei jidanilor – situată la nordul şi nord-estul Mării Caspice – şi o anumită origine etnică turcică a poporului respectiv, khazarii. De aceea, nu are nimic peiorativ în el, cum pretind lichelele din Academia Română, care le cîntă în strună jidanilor tocmai pentru ca ei, jidanii, să îşi mascheze originea ne-evreiască, dar cu scopul de a se da drept evrei, căci, ca evrei, au un pedigri biblic, dar transformat într-unul rasist, de „popor ales“."
LEVST.
07 Iul 2018

Ptiu , drace! Vorbeam de "dresaj" si iata ca apare si rezultatul, desi acest dresaj se face inca prin metoda "morcovul sau batzul", dupa un sir de impunsaturiin rat , cu tridentul, individul s-a resemnat si -in ultimele postari- nu a mai folosit numele meu, dar tot nu este bine dresat, adica sa foloseasca si acelasi sir de litere( un nume oarecare), ca sa fie cat cat, identificat...Sau tocmai de asta fuge el, precum dracu', de tamanie?
LEVST.
07 Iul 2018

Vorbi IAR tălâmbul! Se face că nu știe că oricum ești identificat! Labă tristă! Atâta timp cât nu ai veleități de hacker și ești abonat la o firmă de cablu, TOT EȘTI REPERAT! Nu despre asta este vorba! MORI de oftică că nu-mi pun numele (sau inițialele) pe toate gardurile (site-urile) ca alții! E treaba mea, nu a ta sau a altcuiva! MORI DE CIUDĂ!
LEVST.
07 Iul 2018

În alt ordine de idei, TU ai fost DRESAT să joci cum ți se cântă! Și atât de bine ți s-a inoculat, că ești năuc când alții nu fac/zic ca (și) tine :)))) E deja gest-reflex...ÎN PLEX!
LEVST.
07 Iul 2018

Istoriile vestice( si nu Izraeliene) atesta ca pe la 1200, biserica catolica angaja Evrei ca si economisti( contabili) pentru ca ei erau singurii care aveau o viziune economica clara si de viitor... La 1492 , in Spania traiau cam un sfert de milion de Evrei, chiar sub OBLADUIREA autoritatii islamice, si asta de pe la anul 600 e.n... In 1942( anul ultimului rege islamic), precursorii Inchizitiei produc Marea Expulzare, f. multi Evrei sunt preluati de turci, multi se convertesc... ADEVARATII EVREI sunt un FIR ROSU, al ISTORIEI omenirii, doar descreieratii plin de ura, venin si scarna vad falsificari de intregi popoare...Sa te crucesti, nu alta ...
LEVST.
07 Iul 2018

Nicio grija, "NU mor Tigrii cand vor sacalii puturosi" altfel, ramane cum e stabilit de evidente:"THE BOTTOM LINE IS: cand un individ limitat in orice capacitate, uzeaza -in mod NEaccidental si apoi persuasiv- de numele altcuiva( si numai cu scopuri total imorale si chiar ilegale), dovedeste ca este sub orice treapta imaginabila, a umanului..."
LEVST.
07 Iul 2018

Ha , ha si iar ha, ha! Oricine -cred- a banuit ca jegul universului va folosi imediat Numele Meu(Sfant), tocmai pentru a se arata "neanfricat"... Frumoasa cursa, sacalul jegos si flamand cade oricand in ea...
LEVST.
07 Iul 2018

:))))) Iar dădu strechea în mine! Mă cred și tigru pe deasupra...fără-a-reuși cumva - prin ”alură” și carnasieri - să-l determin p-ălălalt să nu-mi mai folosească inițialele mele-auguste! Crăp de ciudă, fac ARIEL la gură!
LEVST.
07 Iul 2018

Retardul se crede și sfânt..DOAR după (re)Nu-me! Dar ce nume princiar ți-ai TRAS? Iar dacă mă folosesc de inițialele tale, după ”logica” ta ”sfântă”, n-am CUM să cad niciodată în cursă, așa-i?
LEVST.
07 Iul 2018

Ramane cum e stabilit de evidente:"THE BOTTOM LINE IS: cand un individ limitat in orice capacitate, uzeaza -in mod NEaccidental si apoi persuasiv- de numele altcuiva( si numai cu scopuri total imorale si chiar ilegale), dovedeste ca este sub orice treapta imaginabila, a umanului..."- saracul de el, este ata de orb, incat nici nu realizeaza ca el este cazut in cursa prostiei, inca de la nascare...( altfel, tot cu laba, in gura!?)
LEVST.
07 Iul 2018

TE ROADE, nu glumă! N-am înțeles de ce te dai la apropouri scârboase, mai ales când ești posesorul de nume ”sfânt” ca și bucile-ți ori circumvoluțiunile-ți (totuna...) ”evoluate” care tot Băs pe aicea! Iar dacă tu ai reușit să-ți faci laba în gură, înseamnă că ești Marilyn Manson de România! Ți-ai scos pentru asta, o coastă! :))))))
LEVST.
07 Iul 2018

Pardon...două coaste! Ca aplecarea să fie EFICACE!
LEVST.
07 Iul 2018

Ramane cum e stabilit de evidente:"THE BOTTOM LINE IS: cand un individ limitat in orice capacitate, uzeaza -in mod NEaccidental si apoi persuasiv- de numele altcuiva( si numai cu scopuri total imorale si chiar ilegale), dovedeste ca este sub orice treapta imaginabila, a umanului..." Saracul de el..., dar nu mai continui, mai ales ca pe "magnanews" am invitat psihoanalisti sa vina sa citeasca si pe aici, poate reusesc ei ceva cu acest animal neevoluat...
LEVST.
07 Iul 2018

"This war would never have come unless, under American and modernising pressure, we had driven the Habsburgs out of Austria and the Hohenzollerns out of Germany. By making these vacuums we gave the opening for the Hitlerite monster to crawl out of its sewer on to the vacant thrones. No doubt these views are very unfashionable...." (Winston Churchill, 8th April 1945) .___----____Exact si perfect adevarat, majoritatea republicilor sunt conduse de un sir(interminabil) de monstri sociali( si nu numai seful din varf!), scapati din canalizarea evolutiei, asa cum si pe aceasta pagina , avem aceasta mica menstruozitate, care vrea- cu tot dinadinsul- sa arat stapanilor sai republicani-mioritici, ca isi merita laturile , aruncate zilnic in troaca...
LEVST.
07 Iul 2018

"In Italy they are already speaking about a republic, but keep in mind that there is nothing less suited to Italians...... The Italians are individualists and a republic will become the cause of confusion and disorder. Certainly of corruption. I have no doubt of it. When all this comes to pass who will profit from it? (King Victor Emmanuel III of Italy, 10th April 1944"_____-----_____ total profetic, iar istoria s-a repetat , in Romania, in proportie de suta la suta...Ba chiar mai " bine" , individualismul romanesc este feroce, inimaginabil pentru orice societate, cat de cat umana...Rezultatele? Pe masura, un stat si o natie in destramare, italienii macar si-au pastrat identitatea si chiar au devenit -dupa ani grei- o forta economica, in aceasta lume...Iar -referitor la Romania- evidentele sunt peste tot, inclusiv pe aceasta pagina , gunoaie superamputite , fac -zi de zi- propaganda republicana, si turbeaza impotriva Monarhiei, singura cale de salvare a statului si natiei romane...Evident, doar cu aport Englez, la varf...
LEVST.
08 Iul 2018

la postareea cu Evreii in Spania si Marea Expulzare, este evident ca este vorba de anul 1492 si nu de 1942...
LEVST.
08 Iul 2018

"Monarchy is first proved to be the true and rightful form of government. ... other forms of government are perverted, and exist for the BENEFIT of SOME class; he seeks the good of all alike, being to that very end appointed." (James Bryce’s summary of Dante’s De Monarchia)____------____ republica , in special cele post comuniste( cu extrem de mici exceptii) , au atins-deja- gradul de perversiune care egaleaza diabolicul, ca forma suprema si ultima, a raului...
ANONIM
10 Iul 2018

"In republics there is not a respect for authority, but a fear of power." (Dr Samuel Johnson -Boswell’s Life, p.464))____-----____ Iata o alta declaratie "profetica", enuntata cu peste 200 ani in urma( 1791), amplificata in cele mai multe republici, ramand acealesi putine exceptii...Iar ce este in Romania , la zi, si de peste 70 de ani, este varful la toate si nu poate fi altfel, cand clasa "conducatoare" este-cu adevarat- apex predators...
LEVST.
10 Iul 2018

mai sus LEVST.
LEVST.
11 Iul 2018

"The British love ... an institution guaranteeing continuity, overriding the dissensions of politics. The BEST governments are constitutional monarchies, and we may yet see some RESTORED in eastern Europe." (Lord Menuhin, The Daily Telegraph, 2nd July 1998)///2-2018 NATO Summit: Finally a focus on the Black Sea? Octavian Manea iulie 11, 2018 The 2016 NATO summit in Warsaw remained Baltic-centric, highly concentrated on the Nordic part of the Eastern Flank. ___---___Un articol scris total in Engleza si total netradus, pe o pagina de limba romana, sugereaza ceva serios, dar poate fi si o predictie...Cum am mai zis insa, romanii pot pierde si acest tren, una din tarile vecine, s-ar putea sa" bata fierul cat e cald"...
LEVST.
12 Iul 2018

"The monarchy is a political referee, not a political player, and there is a lot of sense in choosing the referee by a different principle from the players. It lessens the danger that the referee might try to start playing." (Earl Russell, The Spectator, 11th January 1997)- asta s-a notat, foarte repede si profund, la romani, unde pres-edintele este de la A la Z un jucator si niciedcum un arbitru, situatia este valabila in multe alte republici( sa amintim N.Korea si Turcia), f. putine republici au pres-edintele doar "ca decor", Elvetia, Germania, etc, iar in general, aceste republici , merg f. bine... Iar aceste exemple nu sunt exact cele mai potrivite, e mai greu de gasit altele, insa Elvetia si Germania au situatia actuala( de invidiat) datorita-mai degraba- spiritului german(ordine si disciplina) inradacinat in mai toata populatia...
LEVST.
13 Iul 2018

Modern monarchs neither have nor need executive power. Integrity and continuity are their stock in trade. These qualities are becoming more precious when European political parties, many of them in power for a decade or more, are increasingly judged arrogant or corrupt or both..." (Editorial, The Times, 2nd August 1993}---Foarte adevarat, nu mai amintim de unii pres-edinti care -peste toate- habar nu au ce sa faca cu puterea cu care sunt investiti, sfarsindu-si mandatele chiar prematur fie datorita incompetentei sau coruptiei de care sunt -de la inceput- animati, fie datorita uzurii, fiind sfasiati de cei din opozitie, la fel, sau chiar mult mai corupti, care fac totul-inclusiv distrugerea tarii- pentru ciolan si privilegii...
LEVST.
16 Iul 2018

"I think it is a misconception to imagine that the monarchy exists in the interests of the monarch. It doesn’t. It exists in the interests of the people." (HRH Prince Philip, Duke of Edinburgh, 1969)---____------ nimic mai adevarat, insa propaganda hotilor se bazeaza pe ignoranta populatiei-in aceasta problema- se stie de cei interesati, ca un pres-edinte (si pres-edintia)costa mult mai mult ca o Monarhie, iar asta la modul cel mai direct, insa imense pagube monetare dar si chiar foarte concret,materiale( alaturi de cele de schmbari de directie sociala, etc.) sunt provocate de faptul ca orice pres-edinte vine cu ideiile sale(de a fura) SI CU o garnitura de capuse superflamande, care stiu ca nu au prea mult timp la dispozitie, de unde furturile incep din prima zi si sunt de nivele mai mult decat impresionante...Ca ex, in Ro. republicana, doar doi clienti( si politicieni) ai sistemului(voiculescu si dinu paturica-zis si patriciu), au "muncit" si agonisit, fiecare- cel putin cate un miliard euro, iara aceasta in doar cativa ani, in timp ce Casa Regala Engleza, de sute si sute de ani in functie, abia au impreuna( cateva zeci de persoane), cateva sute milioane euro, in schimb insa, in Romania peste 75 la suta din populatie este saraca, in Anglia, sistemul social face ca orice Englez sa traiasca la un nivel de lux... Englezii de rand cumpara proprietati de lux prin Spania, Italia, etc.,romanii se duc la adunat capsune si -pe deasupra- platiti cat sa nu moara de foame...
LEVST.
17 Iul 2018

Românii sclavi în spălătoriile auto din UK plătesc cu viața pentru salariul minim. Cazul lui Laurențiu Ultimul update: Marti 17 Iulie 2018 18:33 The Guardian prezintă cazul românului Sandu Laurențiu (mort prin electrocutare), care, în august 2015, după tura prelungită la o spălătorie auto din estul Londrei, își făcea duș în apartamentul plin de șobolani oferit de angajatorul său. Shaip Nimani, în vârstă de 53 de ani, originar din Kosovo, .../"... Marea Britanie este considerată LIDER internaţional în combaterea sclaviei moderne, după ce a adoptat în 2015 o lege în acest sens cu câteva luni INAINTE ca Naţiunile Unite să adopte obiectivul de a se pune capăt muncii forţate şi sclaviei până în 2030...."_____------_____prin tot ce face sau NU face, iohanis dovedeste ca el este marele stapan de sclavi, si peste cei ramasi in Romania si peste ce-i pe care i-a izgonit din tara...
LEVST.
19 Iul 2018

Russia under Nicholas II, with all the survivals of feudalism, had opposition political parties, independent trade unions and newspapers, a rather radical parliament and a modern legal system. Its agriculture was on the level of the USA, with industry rapidly approaching the West European level. In the USSR there was total tyranny, no political liberties and practically no human rights. Its economy was not viable; agriculture was destroyed. The terror against the population reached a scope unprecedented in history. No wonder many Russians look back at Tsarist Russia as a paradise lost. " (Oleg Gordievsky, letter to The Independent, 21st July 1998)___----____ Si sunt sigur ca Putin stie acest lucru f. bine si cauta rezolvarea problemei, or el insusi Primul NOU Tzar al Rusiei, or cauta persoana potrivita...probabil ca insasi Trump, i-a "suflat" acest lucru, lui Putin...
LEVST.
20 Iul 2018

27/09/2012 la 03:54 DE CE MONARHIE ?(republicare) De ce rege, sau-desigur- de ce regina, pentru ca este foarte dovedit ca femeile sunt la fel de bune -poate chiar mai bune- conducatoare politice , decat barbatii. Cine a citit articolul “Regi si Presedinti” are o mare parte a imaginii comparative dintre cele doua forme de guvernare(Monarhie versus presedintie). In aceste randuri ne vom ocupa de aspectul numit “stabilitate” al oricarei guvernari, dar -din nou -este dovedit ca este mult mai aplicabil ca “instabilitate”, la guvernarile republicane, cu presedinti alesi la fiecare 4 sau 5 ani. Intorcandu-ne in timpurile biblice(premesianice) stim ca regii Israelului erau numiti de D-zeu, insa nu asta este important, ci ca erau numiti, deci alesi dupa anumite criterii(virtuti). De fapt, in multe alte natii, la acel timp,si dupa, regii si imparatii erau alesi de nobilime sau popor, sau castigau aceasta pozitie, prin calitatile individuale (in special evidentierile din timpul lupelor). In paralele s-au creat si dinastii, unele s-au prelungit pana in ziua de astazi, datorita unei adaptari extraordinare, la noile cerinte sociale..."___------____pentru cei interesati, un numar mare de articole pe aceasta tema, sunt de gasit pe paginile romanesti, in special cele de facturea promonarhista sau "de dreapta"...
LEVST.
20 Iul 2018

27/09/2012 la 18:05 DE CE MONARHIE ? PRINCIPIUL VALORII EGALE IN SOCIETATE. (republicare) Pentru a face mai usor de inteles (si de acceptat, in fond aici este tot “spilul”, perceptia si acceptarea) articolul “De ce Monarhie?” si altele pe aceasta tema, am sa aduc in discutie cifre (usor de verificat oriunde) si doar 3 tari Monarhice, care ori prin suprafata (Norvegia) ori prin populatie (Olanda) sunt apropiate de Romania, iar Suedia, pentru ca deja am mai vorbit despre aceasta tara. In primul rand, trebuie sa spunem clar ca este o rusine pentru Rom., sa moara de foame, in timp ce are 41% teren arabil si 29 la suta din populatie , angrenata in agricultura, in timp ce Olanda are doar o farama din terenul nostru arabil, doar 4 la suta din populatie in agricultura, insa dupa ce-si hraneste intreaga tara regeste, fac din exporturile agricole peste 55 de miliarde de dolari, adica apropape 1/2 din tot GDP-ul Romaniei! ___-----____Si multe altele, la fel de realiste, poate mai schimba mintea unora...
LEVST.
21 Iul 2018

A priest who is not a monarchist is not worthy to stand at the altar table. The priest who is a republican is always a man of poor faith. God himself anoints the monarch to be head of the kingdom, while the president is elected by the pride of the people. The king stays in power by implementing God’s commandments, while the president does so by pleasing those who rule. The king brings his faithful subjects to God, while the president takes them away from God. (Neomartyr Vladimir, Metropolitan of Kiev, tortured and killed by Bolsheviks on 7th February 1918)____------______nimic mai adevarat din perspectiva credinciosilor, insa -CULMEA!- in Romania supercredincioasa, lucrurile stau exact invers, cea ce confirma idea ca ortodocsismul romanesc a devenit o religie total aparte , iesita din crestinism, practic aceast curent, este in peste 90 la suta din circumstante, TOTAL in afara directivelor biblice...
LEVST.
21 Iul 2018

11 Sep 2012 at 16:45 “…De-acum, Romania are perpective de dezvoltare inchise. Ultimele redute ale capitalului autohton au fost lichidate in favoarea capitalului strain de catre acest program de criza si cu aceasta soarta Romaniei, ca tara in EXTINCTIE, a fost pecetluita, ceea ce reprezinta cel mai mare rau pe care FMI l-a facut unui napastuit din Est, printre multi altii din lume.” (Traducere din “Times”) _________________—————————–____________________ “Tara in extinctie”, suna apocaliptic, insa este o realitate dezvoltata de mine in cateva articole si comentarii,iar momentul apogeului se apropie, va fi cand se va “liberaliza” vanzarea pamantului catre straini, particulari si companii: -marii proprietari de pamanturi (politicienii si clientela lor din teren) vor vinde cateva sute de ha pentru care vor incasa chiar pana la un sfert de milion euro, bani suficient sa le permita sa se “pensioneze” oriunde in lume (alatui de acest bani mai raman-in continuare- cei proveniti din celelalte sute de ha. de pamant ramas in exploatare) -micii proprietari (sub 50 ha) la rugamintile si indemnurile copiilor sau nepotilor vor vinde, iar acestia vor pleca in occident, unde vor cheltui banii, si astfel Romania va ramane si cu pamantul vandut si fara bani.Per total,in primul an de la intrarea in vigoare a respectivei legi, vor fi vandute strainilor cateva milioane de ha., iar plecarea din tara, va atinge cota maxima. Reprimenirea fortei de munca cu cetateni din Africa in special, va desavarsi -cu adevarat- extinctia unei tari. Totusi, aceasta catastrofa poate fi preintampinata daca se aplica in regim imediat planul din art. Sansa Romaniei , insa actuala guvernare -cat si cele trecute- sunt doar bande de criminali antiromani, care de fapt, chiar asta vor, distrugerea tarii si a poporului roman, fapt ce le asigura cele doua mari deziderate ale lor, si anum
LEVST.
21 Iul 2018

-cont.- "...si anume superimbogatirea peste noapte si eludarea responsabilitatilor legale (si morale) in fata legii si a poporului, pentru crima de genocid impotriva propriului popor."____-------______ asta scriam in 2012, lucrurile s-au "intamplat " matematic, pamantul tarii a fost vandut -masiv- catre entittati straine, cateva milioane de romani au "plecat: din tara, iar actuala criza de forta de munca va duce la necesitatea importarii de mana de lucru din tari mai sarace decat Romania...Doar banditii au ramas aceiasi, se rotesc in marile posturi si functii si se mai cearta intre ei, pentru show si pentru a mai pacali populatia si media internationala...
LEVST.
21 Iul 2018

23/09/2012 la 01:24 BANCA – MARUL cel STRICAT. "...Economisti precum Angus Maddison, Paul Bairoch sau Colin Clark, care au incercat sa reconstituie aceste date. Potrivit unei analize prezentate de Saptamana Financiara, conform lui Maddison, in 1870 Romania avea cel mai mic produs intern brut (PIB) pe cap de locuitor din regiune, de 861 de dolari/locuitor (dolari “internationali” 1990), care ne plasa in urma Greciei (996), a Serbiei (934) sau Portugaliei (926). Patru decenii si ceva mai tarziu, in 1913, Romania urcase la 1.378 de dolari, reusind sa surclaseze atat Grecia (1.255), cat si Portugalia (1.244) ori Serbia (1.152). Iar potrivit unei alte evaluari, de aceasta data a lui Bairoch, Romania se gasea in 1870 in urma Poloniei, pe care reuseste sa o depaseasca insa in 1910. Bairoch, la fel ca Maddison, certifica instalarea economiei romanesti in fata celei portugheze. Daca in 1870 PIB-ul nostru pe locuitor era de 19,2% din cel al Marii Britanii, fata de 35,3% in Portugalia, in 1910 noi avansam la 28,8%, iar ei isi maresc decalajul la 27,6%. Evolutia economica spectaculoasa din perioada interbelica(si Monarhista) a venit pe fondul unei politici de sustinere a mediului de afaceri romanesc si, in general, a elitelor. Statul si Casa Regala , prin Banca Nationala, a sustinut progresul economic prin intermediul unei politici de credite cu dobanzi reduse. Relevanta a fost politica “Prin noi insine”, care a sustinut dezvoltarea capitalului romanesc."____-----____ analize facute de economisti straini si absolut neplatiti de vreo Casa Regala, pentru publicitate...
LEVST.
25 Iul 2018

A Republic of Great Britain Bill would dominate the lifetime of a parliament to the detriment of all other economic and social affairs, and if passed would change virtually every facet of British life beyond recognition. From postage stamps to the names of warships, every area of political, social, economic, financial, religious and civil life would be transformed, and potentially unleash political forces beyond our control or comprehension. (Paul Richards, in the Fabian Society pamphlet 'Long to reign over us?' August 1996)____------____Exact asta se 'intampla" (de fapt era previzibil si dovedit in alte tari) in Romania, hoardele politice (cel mai bine coagulate in asa-zisul parlament) , sunt scapate din lesa si -realmente- se devoraza unii pe altii, atragand, inducand, in acest masacru ( metaphoric) ADEVARATUL MASACRU AL NATIEI SI STATULUI ROMAN...
LEVST.
26 Iul 2018

Royalty is a Government in which the attention of the nation is concentrated on one person doing INTERESTING actions. A Republic is a Government in which that attention is divided between many, who are all doing UNINTERESTING things. (Walter Bagehot, The English Constitution )----___-----si -nu este dubiu- acea persoana , din varful piramidei, este FARUL CALAUZITOR, al natiei, iar rezultatele se vad la Romania, cum a fost in perioada Monarhica, -cu u singur FAR CALAUZITOR- si cum este ca si republica, cu multe lampi "calauzitoare", scobite in dovleci porcesti...
LEVST.
26 Iul 2018

"The monarchy’s most important constitutional function is simply to be there: by occupying the constitutional high ground, it denies access to more SINISTER FORCES; to a partisan or CORRUPT PRESIDENT, divisive of the nation; or even to a dictator. The Queen’s powers are a vital safeguard of democracy and liberty." (Sir Michael Forsyth, speech 26th January, 1999)___----__ Totul se potriveste ca o manusa , pe intreaga istorie "moderna" a Romaniei, un lucru care nu ar fi posibil insa fara potaile jalnice si latratorii de jos, ( ei se cred "din popor") care nu numai ca sunt cretini in gandire, dar sunt si inculti si nemanierati, tot ce este in mintea -SI GURA LOR- este kkt, fofoloance, penisuri, laba si alte vulgatitati groslolane, dar care-i definesc , adica animale inferioare in perpetua stare de turbare...
LEVST.
26 Iul 2018

"Parliamentary monarchy fulfils a role which an elected president never can. It formally limits the politicians’ thirst for power because with it the supreme office of the state is occupied once and for all." (Max Weber, German economist)____-----_____Aceasta citatie trebuie repetata -din cand in cand- poate o vede si malai-mare, si poate isi adduce aminte ca si el ar fi neamtz...
LEVST.
26 Iul 2018

"No practising politician could possibly hope to be more deeply and widely informed about domestic, Commonwealth and international affairs than The Queen. She has sources of information available to nobody else." (James Callaghan, British Prime Minister 1976-79)___----___ un punct de vedere EXTREM de realist si important, intr-o republica( mai toate, sunt si exceptii, insa) , institutiile perene( ca servicii secrete, etc.) vor servi informatii pertinente, celr agreati de ei (SAU DE factiunea respectiva!!!), restul fiind livrate "opozitiei", sau garniturii trecute ( sperand in reantoarcerea la putere) sau cea -probabila- urmatoare, situatie care adduce immense deservicii natiei si care declansaza pericole majore pentru insasi existenta natiei si a statului...
LEVST.
26 Iul 2018

20 Mar 2012 at 01:50 SANSA ROMANIEI. Este evident ca nici planificatele (sau spontanele)si falsele cosmetizari guvernamentale nu mai inseala nici macar populatia tarii , dovada sondajele de opinii din tara, alaturi de multe actiuni disperate ale cetatenilor (ca plecarea din tara, in masa, cu orice risc), dar si a unor indivizi politici care ori se retrag total din “business”, ori sar in caruta altor formatiuni politice, fie din teama de a fi surprinsi -la “judecata populara”- alaturi de actualii distrugatori nationali, fie sperand ca in noua formatiune li se vor sterge urmele mielior infulecati fara chitanta, si astfel vor putea continua sa dea iama prin turma nationala, fara sa plateasca, pentru distrugerile apocaliptice savarsite.In sfarsit- dar nu cele din urma – Romania a ajuns -cam de mult- la acel No Return Point ( comparabil cu cel sirian, acesta din urma armat, insa) in care singura sansa de supravietuire a acestor camarile cameleonice si perfect interschimbabile, ramane aplicarea zicalei “care pe care”,..." "...Singura solutie viabila si chair foarte rezonabila, este INTOARCEREA LA mONARHIE, insa numai cu aport Englez, la varf, plus programele enumerate de ..."____------_____In mare, situatia este la fel , doar ca mult mai grava si probabil foarte aproape de acel point...
LEVST.
27 Iul 2018

22/09/2012 la 17:44 REGI si PRESEDINTI !(republicare) Motto: „Monarhia parlamentară îndeplineşte un rol pe care niciun preşedinte ales nu-l poate îndeplini niciodată. Ea limitează formal setea de putere a politicienilor, deoarece prin ea funcţia supremă în stat este ocupată odată pentru totdeauna.” (Max Weber, economist german) In Romania, ca in multe alte tari care se confrunta cu probleme economice serioase cronice, mai direct zis , pauperizare la scara intinsa,in fondul problemei ,invariabil,se regaseste criza continua politica, politica care ,in toate societatile trecute sau actuale defineste atat economicul unei tari, natii,cat si profilul social general....""... manifestate prin injurii si insulte, maltratari fizice si chiar omucidere.Aceste acte nu se intalnesc la alegerile parlamentare din nici o tara cu monarhie ca si forma de guvernamant, si nu s-ar intampla nici in Romania daca tara ar fi condusa de o administratie regala care are si ar avea tot interesul sa mentina stabilitate in toate domeniile si la toate nivelele, chiar si pentru simplul motiv doar pentru a-si asigura continuitatea pe tronul tarii pana la limita maxima.Un alt aspect , din ce in ce mai demonstrabil..."___-----____Scris prin 2009, articolul are aceiasi valabilitate...
LEVST.
27 Iul 2018

29/09/2012 la 03:41 THE BEST DEAL. Sa lasam referintele istorice la o parte, macar de data aceasta, pentru ca le-am tot adus in discutie, si sa ne aplecam asupra a cea ce este mai important, adica asupra laturii practice a lucrurilor, asupra cailor de a iesi din aceasta dezastruoasa situatie, creata de aceste guverne postdecembriste, nu numai vicioase moral, dar si incompetente tehnic, administrativ. Totusi, este de repetat -chiar daca este foarte evident- ca in Ro. problema nu mai este una doar de o anume factura (politica sau economica) CI ESTE UNA DE SISTEM, ADICA ESTE DOVEDIT CA SISTEMUL REPUBLICA ESTE TERIBIL DE NOCIV SOCIETATII ROMANESTI, SI REVENIREA LA MONARHIE ESTE SINGURA SOLUTIE VIABILA, IN ACEASTA SITUATIE..."___-----___ Timpul dovedeste -zi de zi- acest adevar imposibil de combatut, indifferent cine va incerca...
LEVST.
27 Iul 2018

"Russia under Nicholas II, with all the survivals of feudalism, had opposition political parties, independent trade unions and newspapers, a rather radical parliament and a modern legal system. Its agriculture was on the level of the USA, with industry rapidly approaching the West European level. In the USSR there was total tyranny, no political liberties and practically no human rights. Its economy was not viable; agriculture was destroyed. The terror against the population reached a scope unprecedented in history. No wonder many Russians look back at Tsarist Russia as a paradise lost." (Oleg Gordievsky, letter to The Independent, 21st July 1998)___----____Putin si rusii patrioti stiu perfect acest lucru, sunt sigur ca ei sunt in cautarea modalitatii optime sa readuca Monarhia in Rusia, cu Putin Intaiul Npu Tzar, sau cu o alta persoana bine aleasa...
LEVST.
27 Iul 2018

-rectificare- "...Putin , Intaiul Nou Tzar..."
LEVST.
28 Iul 2018

"I don’t think I really came to appreciate what royalty meant to you Brits until I came to Wimbledon, with all its pomp and circumstance. It is tradition, it is such an important factor here and you start thinking it’s not bad when you see the effect it has on people. I suppose the monarchy is a bit like grass at Wimbledon. How long will it last? My guess is that they will both go on for many, many years to come. " (John McEnroe, The Sunday Telegraph, 2nd July 2000)___------____Pana si caposul de McEnroe recunoaste superioritatea Monarhiei si "efectul asupra oamenilor", si -cum zicea o alta celebritate( George Harrison), "Al Things Must pass", si -apoi- cum zicea Biblia, "toate lucrurile cerului vor trece cu un troznet si un foc mare", e f. adevarat, toate vor trece, dar Monarhia Engleza (si nu numai) va fi pana in ultima zi a omenirii si pamantului...Iar aceasta pentru simplul fapt spus mai sus, anume ca MONARHIA ESTE BUNA PENTRU OAMENI( pentru popor, pentru oamenii de rand)...
LEVST.
30 Iul 2018

"I had been told The Queen is not interested in anything political and speaks only on social issues. On the contrary, The Queen is very well informed on a number of international issues and on security matters. " (Vladimir Putin, Russian president-elect, 18th April 2000)__-----___Pana si Putin recunoaste ca pozitiva , cel putin o latura a conducerii ,la varf- permanente, perpetue- anume obtinerea automata a tuturor informatiilor, intr-o republica, aceste informatii sunt mai degraba vandute, diverselor factiuni politice...
LEVST.
31 Iul 2018

"They tell us that all Kings are bad; that God never made a King; and that all Kings are very expensive. But, that all Kings are bad cannot be true: because God himself is one of them; he calls himself King of Kings; which not only shows us he is a King, but he has other Kings under him: he is never called King of Republics. The Scripture calls Kings, the Lord’s Anointed; but who ever heard of an anointed Republic? " (Association Papers, London, 1793 )___----____asta chiar e buna, cu "Regele republicilor...!"Poate ca supercredinciosii romani pricep ceva, macar din aceasta declaratie...
LEVST.
05 Aug 2018

(Europe’s monarchs are) all there to listen to the voice of the people and, without influencing politics, to protect the nation. Their example gives some credibility to those who think that restoration of King Michael of Romania might help heal recent wounds. Does the monarchy have a future? It’s a very definite reality in today’s Europe, and without it Europe would be a very different place." (Jean-Yves Masson, Eurostar Magazine, Autumn 2000)____------____Nimic mai adevarat, o Europa total republicana, s-ar fi transformat de mult intr-un Iraq sau Afganistan, Monarhiile tempereaza slabaticia regimurilor republicane, in special a celor din Europa de Est...Insasi Spania este o dovada in acest sens, putinii ani cat a fost republica, in Spania au fost ucisi sute de mii de cetateni, iar economico-social, Spania decazuse la grupa tarilor de mana a saptea...Intoarcerea la Monarhie a transformat -si inca rapid- intreaga tara, intr-un nou Mecca, atat pentru est-europeni si central si sud- americani, dar chiar si pentru multi cetateni din tarile westice ale Europei...Iar despre "King Michael", din pacate el a fost departe, foarte departe, de rolul pe care soarta i la harazit...Asta nu inseamna ca nu exista remediu, acesta exista si inca si mai bun, Monarhie cu aport Englez...
LEVST.
05 Aug 2018

Preşedintele Venezuelei, atacat cu DRONE încarcate cu EXPLOZIBILI în timpul unei discurs .(...)____-----____ iata un exemplu de republica( din foarte multele exemple***) unde razboiul civil mocnit, mai da in clocot, popopulismul si extrem de defectuosul management al resurselor, tipic conducerilor trecatoare( republici) alaturi de instalarea sisistemului cleptocratic, transforma o tara cu resurse de exceptie, intr-o ruina...(*** Venezuela -ca si libia lui Gadaffi- a avut si are "aur negru" de cea mai buna calitate(si inca la buna cautare), insa -se vede clar- in zadar, iar o insula sub " opresiunea Angliei"- numesc Bermude, fara bogatii naturale deosebite, face peste 90 MII dolari nominal(GED), iar o alta tarisoara , mai apropiata de Venezuela, numesc Belize, este una dintre cele mai stabile social si economic tari din America Centrala, insa-la fel- "posesiune britanica", iar pe alte meridiane ecuatia este la fel, Libia vs. Maroc, Siria vs.Iordania....Republica - in cele mai multe cazuri- este parcul de distractie al Diavolului, vezi Romania unde Iliescu- Mobutu(2***),( si apoi ceilalti presedinti-Mobutu) au initiat si dezvoltat SISTEMUL CLEPTOCRATIC, total destructiv , in orice directie si la orice capitol(2***- nu este nicio exceptie sau ceva de mirare ca o mare parte a populatiei congoleze a fost decimata de 'Boala Somnului" si Variola, - la zi Ebola- , asa cum in Romania se moare-ca niciunde in Europa- de Rujeola si "Boala Somnului", insa Boala Somnului Ratiunii, pentru ca situatia economica si educationala a unei tari, este direct corelata-ca effect- cu starea de sanatate si longevitatea populatiei...Iar -la zi- Republica DEMOCRATA(!!!) Congo ( Congo Kingsasha), este un dezastru umanitar mult mai mare decat Siria si Afganistan , la un loc, insa -pur si simplu- lumea nu mai vorbeste despre aceasta tara, care cand era Congo Free State( proprietatea regelui Leopold II al Belgiei) si apoi, colonie belgiana, avea proiecte -in derulare- pe care nici
LEVST.
05 Aug 2018

-cont-"... avea proiecte -in derulare- pe care nicio tara Africana nu le avea, incepusera investitii si in sanatate si educatie, insa au venit ale Mobutu cei democrati ( primul a fost Lumamba, pe care l-a " detronat" un alt "pres-edinte" si apo marele Mobutu!), si in cateva decade , au transformat aceasta tara cu super resurse, intr-o paria a mapamonului... Exact cum Romania este -cel putin- o paria a Europei...)
LEVST.
17 Aug 2018

iohanis, plimbare cu bicicleta, prin localitatile de pe litoral.(...)____-----____ se da ecologist, a uitat ca voia avion doar pentru el, mai bine ar face niste bai de namol , la Eforie Sud, ar fi in elementul sau, natural...
LEVST.
18 Aug 2018

Mesajul lui Iohannis dupa moartea lui Kofi Annan: O inspiratie pentru o lume mai pasnica(...)___-----____"hop si eu cu bleaul meu!", malai-mare crede ca cel ajuns in cofa, nu ar fi fost inmormantat daca nu balmajea si el ceva... Cand va muri el, chiar si doar politic, cineva va spune, "O transpiratie in zadar", pentru ca acest malai-mare are rezultate " zero", eventual ceva numere, insa cu minus...
LEVST.
19 Aug 2018

La centenar, lectia jubileului. O natiune poate sa cada oricat de jos, de oricat de sus (de Petrisor Peiu, analist) Din pacate, reactia nesabuita a lui Ceausescu la declansarea crizei mondiale din deceniul '70, a condus Romania la iesirea din aceasta spirala si la intrarea in tunelul prabusirii economice: al treilea acord al Romaniei cu FMI, aprobat la 15 iunie 1981, acord prin care Romania trebuia sa primeasca 1.102,5 milioane DST, a fost reziliat... ""... aceasta decizie a prabusit total o economie dependenta de tehnologie vestica si de importuri. ...In 1988, Ceausescu renunta si la clauza natiunii celei mai favorizate, astfel incat in decembrie 1989, Romania era izolata total ...Francois Mitterand, care transformase Parisul dintr-un suporter al Bucurestiului intr-un sponsor al actiunilor care vizau chiar actiuni impotriva unitatii teritoriale a tarii. Practic, in numai cativa ani, ruperea de Occident a condus Romania pe drumul izolarii si al caderii economice... In ultima perioada, insa, nori negri vin sa umbreasca acest peisaj, nori care pot marca o noua intoarcere a istoriei: ... anumiti lideri europeni se indoiesc de capacitatea noastra de a asigura presedintia rotativa a UE, un influent ziar american propune sanctionarea Romaniei, .. In toata aceasta perioada, guvernul a ajuns sa fie condus de personaje de bancuri, iar presedintele sforaie din greu pe canapelele de la Cotroceni. Oare nimeni sa nu fi invatat nimic dupa 50 de ani?____----____ Pana la urma, istoria chiar se poate repeta, iar referitor -strict- la malai-mare, ma intreb daca nu cumva chiar este un tip narcoleptic, din cei care dorm, efectiv, 12-14 ore/zi...
LEVST.
19 Aug 2018

cine citeste articolul de mai sus( pe ziare.com) s-ar putea sa creada ca ori autorul are nostalgii despre perioada ceausista( desi e vorba de obiectivitate) ori ca ceausescu chiar a facut ceva bun, realitatea este ca oricine conduce o natie( mai ales atatia ani) va face si ceva bun, chiar daca -per total- este un dezastru, ceausescu a fost un tip tottal si intens incult, si nici macar inteligent, el a fost posesorul a cea ce se numeste viclenie, insa niciodata nu a fost in stare sa vada "toata fotografia" ( adica interelatiile mondiale) si nici pe termen macar mediu-in timp-, de acea , dupa ce s-a vazut cu cativa saci in caruta( cu banii si tehnologia westului) a crezut ca romanii au prins spilul si -de acum incolo(la acel timp- este imposibil sa nu ne dezvoltam prin forte proprii, nu intelegea ca inteligenta si instructia permanenta sunt baza progresului, iar Romania deja, ridicase in toate functiile si posturile de decizie ( inclusiv in universitati), tot soiul de semidocti, echivalentul hoardelor de " doctori" din aceste zile...Westul si atunci -si acum- ZILNIC, produce cateva zeci ( daca nu sute) de mici inovatii si inventii, care imping progresul si mai inainte si mai rapid... Romania si atunci si acum, face niste productii tot datorita tehnologiei si chiar utilajelor si echipamentelor din west...Mai rau, ceausescu suferea( ca orice incult) de un nationalism dus la paranoia, de unde judecatile sale bazate pe emotii si nu pe analize pertinente...Sfarsitul lui a fost pe deplin meritat din orice punct de vedere...
LEVST.
19 Aug 2018

Liviu Pleșoianu, PLÂNGERE PENALĂ pe numele lui Klaus Iohannis.(...)_____----____ desi o merita din plin, nu vad nicio finalitate pozitiva in asemenea demersuri, mai degraba este un joc personal de imagine( in perspectiva ca chiar ar candida la osul suprem, pres-edintia) cat si clasicul joc politic , in care "adeversarii" isi trag scatoalce, doar pentru show si praf in ochii maselor naucite , altfel toti, impreuna si separat( dupa caz!) fura cat pot...Singura solutie , SE STIE, Monarhie cu aport Englez si distrugerea -efectiva- a actualului sistem...
LEVST.
23 Aug 2018

SALVAREA ROMANIEI: Intoarcerea la Monarhie, insa NUMAI cu aport Englez, la varf si "importul" a cel putin 5-6-7 MII de adevarati profesionisti, in toate domeniile( cei mai multi romani plecati de tineri din tara si ajunsi cineva in breasla lor); Distrugerea completa a actualei clase politice( de dupa "89) prin inchisoare ( numai pe premize legale) a cel putin 6 mii de indivizi, fiecare un minim de 10 ani, cu executarea ( numai legala) a primilor 15-20 din varf (toti pres-edintii, pm-i, etc.), simultam cu recuperarea imenselor sume devalizate( e imposibil de recuperat 999 + MILIARDE euro, dar este f. posibil macar 250 Miliarde); reducerea parlamentului la max. O SUTA membri si reducerea judetelor la max ZECE, scoaterea de la plati bugetare a sute de mii de paraziti( f. diversi), etc.etc.Altfel, Romania NU va rezista...
LEVST.
23 Aug 2018

"Liviu Dragnea: STOP! Gazele nu pleaca gratis din Romania Klaus Iohannis: Pai te arestam si tot il (sic!) luam"(...)____-------_____doi escroci care se prefac interesati de gazele Romaniei, in final va fi ca si cu padurile, iar cei doi cu conturi de milioane in Brazilia/Germaniasau Austria...
LEVST.
24 Aug 2018

Il suspenda pe Klaus Iohannis? (de Ioana Ene Dogioiu, Senior editorVineri, 24 August 2018, ora 00:00 ) In tara in care presedintele a fost suspendat de doua ori pana acum,... Din nou Liviu Dragnea a ridicat tema in recenta descindere in sufrageria sa de la Antena 3, declarandu-se hotarat sa treaca la suspendare, daca ar fi de acord si Calin Popescu Tariceanu..."___-----____ desi lui taratzeanu ii curg balele dupa postul de pres-edinte, stiind care a fost soarta lui crin antonescu, ezita, si aceasta este uriasa problema pe care o creaza pentru dragnea...Totusi, pana la urma, cred ca-l vor lovi pe lasul ioahanis , care daca facea ce trebuie de la inceput si el ar fi fost demn de lauda si nici tara nu ar fi in situatia dezastruoasa , existenta de ani si la zi...
LEVST.
24 Aug 2018

- Fostul presedinte al Coreei de Sud a primit DEFINITIV 25 de ani de inchisoare pentru spaga de la Samsung(...)____-----_____K de Sud, nici 50 de ani in urma, era una dintre cele mai sarace tari din lume, acum este economia nr. 14, iar acest urias si spectaculos salt s-a obtinut si prin lupta anticoruptie, coruptia lasata "netratata", efectiv distruge o natie... In Romania , toti pres-edintii au fost si sunt putrezi de corupti, insa primesc pensii grase, bani de fundatii, servicii speciale, etc.,etc., in timp ce natia romana a pierdut -deja- peste 3, 5 milioane de cetateni, si inca pe cei mai buni, ori intelectual vorbind, ori pentru ca majoritatea sunt tineri si singurii care sunt apti de munca acum cat si pe un termen mai lung, in timp ce in Romania "forta de munca", este batrana, necalificata si cu o atitudine sociala dezastruoasa, reflectata in "performantele" generale ale tarii...iliescu este de peste 25 de ani ramas pres-edinte din umbra, constantinescu suge subzistenta a cateva mii de familii/lunar, in banii alocati fundatiei sale sterile, basescu a aruncat in vant miliarde de euro( din care el si acolitii, si-au facut partea lor), iar acest malai-mare este un criminal cretin care nici nu stie ce cauta in asa functie, dar se tine si cudintii de ea, executand tot ce i se cere , de catre cealalalta mafie, a lui drgnea si taratzeanu...Solutia este doar una si poate fi citita de mii de ori, chiar si pe acest site...
LEVST.
24 Aug 2018

Iohannis ii raspunde lui Dancila: Acest guvern incompetent minte>(...) ____-----____ Si tot el a acuzat-o pe pm de inalta tradare de tara, amandoua acuzatiile par a fi foarte valide, insa -daca este asa- ce face acest SEF SUPREM al tarii si al armatei? Absolut nimic, doar palavrageste din cand in cand, dar -in realitate- executa ordinele venite de la ei...E timpul trecut , ca acest individ ce PLEZNESTE DE LASITATE SI INFATUARE sa fie ARUNCAT la lada de gunoi a istoriei...Chiar si cu orice risc, desi riscurile exista CU el la postul suprem...
LEVST.
24 Aug 2018

Iohannis, despre protocolul semnat de Lazar si Helvig: Am toata increderea in acesti oameni. Nu cred ca au semnat ceva ilegal.(...) ____------____ Bai cretin construit doar din osanza ranceda si oase pline cu plumb, o tara nu se conduce pe ce crezi tu, ci pe legi bine gandite si aplicate, poate ca cei doi( in general) nu sunt ticalosi ( am mari dubii despre sluga ta, helvingi) , intrebarea este daca acest acord a foast semnat respecatnd toate legile...
LEVST.
24 Aug 2018

Iohannis, IRONII la adresa lui Dragnea: ”Are fricile, obsesiile și coșmarurile unui DICTATOR"(...)_____-----____ Romania a ajuns o troaca de porci, unde cei 4 mari porci ai natiei( iohanis, dancila, dragnea si taratzeanu) in timp ce infuleca laturi si tarbosala acrita, incearca sa-si bage - unul altuia- sarma in rat...Asta este tot la ce se reduce politica in aceasta tara...
LEVST.
25 Aug 2018

Augustin Lazar, despre evaluarea declansata de Toader: Ministerul stia de protocoale. O actiune de destabilizare cand se solutioneaza dosare cu miza esentiala.(...)___-----____tehnica verificata, asa s-a procedata si cu Kovesi, aici este vorba de cele 2 state paralele, unul condus de iohanis , altul condus de dragnea ( care face delegari- tudorel milogu' este abonat!) intre care sunt striviti cei onesti si care care muncesc(populatia), asa ca Lazar si Helving, mai bine demisionati, altfel veti avea soarta Codrutei(***), veti fi aruncati de marele las si gunoi,iohanis, SUB AUTOBUZ, la primul raget a lui tudorel-milogu', desi s-ar putea sa nu mai apuce asa vremuri, dragnea vrea sa-i dea -peste capatzana de bivola albinotica- maciuca care sa-l termine anticipat, oricum, nu mai are nicio sansa la al doilea termen...(*** -cum o mai lauda si ce "impresie" avea el despre ea, etc,. mai mult Kovesi chiar a fost un luptator anticoruptie, sabotata insa de aceasta scursura a umanitatii, iohani...)
LEVST.
27 Aug 2018

REMINDER!!! : SALVAREA ROMANIEI: Intoarcerea la Monarhie, insa NUMAI cu aport Englez, la varf si "importul" a cel putin 5-6-7 MII de adevarati profesionisti, in toate domeniile( cei mai multi romani plecati de tineri din tara si ajunsi cineva in breasla lor); Distrugerea completa a actualei clase politice( de dupa "89) prin inchisoare ( numai pe premize legale) a cel putin 6 mii de indivizi, fiecare un minim de 10 ani, cu executarea ( numai legala) a primilor 15-20 din varf (toti pres-edintii, pm-i, etc.), simultam cu recuperarea imenselor sume devalizate( e imposibil de recuperat 999 + MILIARDE euro, dar este f. posibil macar 250 Miliarde); reducerea parlamentului la max. O SUTA membri si reducerea judetelor la max. ZECE, scoaterea de la plati bugetare a sute de mii de paraziti( f. diversi), etc.etc.Altfel, Romania NU va rezista...
LEVST.
28 Aug 2018

Imagini dramatice din Venezuela. Mii de oameni fug din tara, din cauza saraciei .(...)____------____ in contextul ultimei sute de ani ("era petrolului") Venezuela a fost una dintre cele mai bogate tari de pe glob, avnd zacaminte uriase si de cea mai buna calitate , de petrol, insa populismul desantat si lipsa de viziune si perspectiva, a condus la aceasta situatie, asa se intampla cand conducerile si varful acestora, sunt temporare, NU LE PASA ce va fi dupa ei, ei fura si imprastie cat pot, pentru a-si asigura termenul si o oarecare popularitate, exact ce s-a intamplat si se intampla in Ro., toti sefii si-au tres salarii( si alte afaceri) de milioane/euro/ persoana, multi din acesti bani depusi sau investiti in alte tari,in timp ce Romania ( ca tara) este vanduta si saraceste permanent, iar alte milioane de romani sunt cu gandul doar laa plecare din tara...Cred ca Romania si romanii sufera de o forma deosebita si dorinta de sinucidere in masa, chiar nationala, insa nici macar nu au curaj sa-si traga un glont in cap, prefera sa moara sufocati in noroi si calcati in picioare de de " iubitii lor conducatori"...
LEVST.
29 Aug 2018

"Sa nu dispretuiesti!Manifestul meu.( "( de Vintila Mihailescu)"...O țară în care gherila mitocăniei s-a instituit nu mai are viitor – iar România tocmai și-a amanetat vi...//itorul-...' ---------__--------Corect, numai ca autorul nu vine nici cu cea mai subtire idee, cum se poate rezolva situatia, tipic pentru cei care scriu din anumite pozitii, probabil ca le este teama sa spuna adevarul, pana la capat...///-pag.85-"...totusi nivelul de trai cel mai ridicat il au NU..., CI tarile cu Monarhii constitutionale ca Suedia, Danemarca, Olanda, Norvegia, Belgia, Louxemburg, etc., tari lipsite relativ de bogatii naturale, dar care -cu siguranta- sunt cele mai "mari" tari din lume , pentru ca pe langa cele spuse mai inainte, trebuie adaugat un factor de mare importanta si anume inalta educatie civica si deci inalta civilizatie generala ( chiar numai ca si COMPORTAMENT si MANIERE, care au marile lor BENEFICII), care deja, de zeci si zeci de ani , au devenit o CARACTERISTICA, un REPER al acestor natii, ai acestor oameni.Si toate acestea , pentru ca poporul este coplesit de lumina benefica a unei CASE REGALE , institutie dumnezeiasca , pe pamant..."( Religa, dusmnanul credintei.Religiile, parintii urii"( 1993-1994, pag. 85)
LEVST.
29 Aug 2018

"LA NEVOIE, CIVILIZATIA SE SI IMPUNE"___----____ asta spune si un comentator( in cuvintele sale) la acel articol, insa pentru ca cineva se baga -la rand- inaintea altora, ca vorbeste agresiv, etc., nu se poate sanctiona legal decat rar, insa "impunerea" se poate face pornind de sus, de la varfurile conducerii, ori cand in parlament ai gunoaie ale umanitatii care-si santajeaza o colega cu "poze cu sex anal", cand insasi pres-edintele tarii este un mitocan politic de cea mai inalta "clasa"( grave acuzatii fara fondatie explicita), rezultatele NU vor aparea niciodata( decat cele negative, desigur!) ...Ca si context general, republicile sunt permanent pandite de crize grave, este doar " a matter of time", sa se intample, adica pana cand, la conducere , ajung "oamenii potriviti", vezi sute de cazuri, mai nou Venezuela, una dintre cele mai bogate si mai bine asezate geografic, tara, de pe glob, a ajuns in mai putin de 15 ani, o paria a mapamondului...Nu neaparat ca Ro., insa este posibil , timpul ne va spune...Solutia pe termen mediu si lung este EDUCATIA, insa pentru o buna educatie trebuie ca directorul scolii trebuie sa fie ceva de cea mai inalta calitate, ori majoritatea Caselor Regale actuale, dovedesc ca atat economic, cat si social-general, tarile lor sunt de LUX, pentru ca pozitivul se propaga de sus in jos, si inca cu mare viteza, Romania " NU ARE decat cu mana , ori cu ochiul semn a face...", insa monstrii sociali( si sunt zeci de mii) care conduc Ro., la centru si in teren, sunt absolut inregimentati pe calea distrugerii natiei, chiar si cu riscul de a pieri si ei...
LEVST.
29 Aug 2018

"La nevoie civilizatia se si impune", as face o paralela cu inducerea formatiei Procol Harum, in "Rock and Roll, Hall of Fame", care nu a reusit performanta tocmai datorita "lipsei de educatie", care in acest context , poate fi mai degraba necunoasterea (si nerecunoasterea) efortului artisitc al acestei trupe, care chiar si numai prin 3 piese a intrat in IMORTALITATE, totul poate fi insa datorat INCEPUTULUI cand critica de specialitate a anilor, era-pur-si-simplu- depasita de adancimea si misterul acestei muzici, iar multe persoane erau chiar inspaimantate cand ascultau anumite piese...In sfarsit , nu exista decat o cale pentru a accede la titlul respectiv, voturile fanilor, dar nu acelasi lucru si cu civilizatia generala, nu se poate astepta pana se ajunge la un punct critic, pentru Romania actuala, acest punct critic nu poate fi atins in mai putin de O MIE DE ANI, de acea aceasta dorita si salvatoare civilizatie trebuie impusa, mai sper ca in toata Ro. de acasa si din diaspora, inca se mai gasesc persoane care stiu acest lucru si care se vor uni in efort comun, pentru a-l realiza...Procol Harum nu a suferit niciun colaps (chiar minor) ca nu a fost votata pentru inductia respectiva, ei sunt precum WD-40, nu a fost patentat niciodata(secret de fabricatie), insa de peste 60 de ani se vinde excelent, problema Romaniei este ca risca un colaps total si -aproape- a devenit iminent...
LEVST.
30 Aug 2018

Klaus Iohannis, INVITAT de Regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham .(...)____-----____sa speram ca in "subsidiar", iohanis are in agenda si singurul lucru important- de importanta maxima si unica, pentru Romania si romani- adica discutii despre REVENIREA LA MONARHIE NUMAI CU APORT ENGLEZ, SI -ASTFEL- EL VA deveni din paria sociala a zilei, un adevarat erou, plus ca este cea mai buna, chiar extraordinara sansa, sa-i dea peste bot si lui dragnea si lui taratzanu si netoatei de dancila, in sfarsit, prin aceasta actiune, se va seta IMEDIAT SI AUTOMAT, intoarcerea si la Justitie si Justitie sociala, sutele de miliarde devalizate de toti banditii -de varf- ai tarii, vor fi recuperate, gangsterii aruncati in inchisori, iar economia Romaniei va da fiecarui roman, foarte usor, triada de aur, adica " Casa cu gradina, masina de lux si piscina"... 
LEVST.
06 Sep 2018

Iohannis cere Avocatului Poporului să sesizeze CCR: guvernul forțează limitele Constituției .(...) ___----____ a si gasit pe cine sa-l "bage la inaintare"... Asta, Frankenstein, poate sa-i sperie putin pe pesedisti, insa el este chiar mai speriat decat ei, gandindu-se ca-si poate pierde avntajele si imensa vacanta platita, in care este...Asa ca va astepta o alta reanviere...
LEVST.
07 Sep 2018

iohanis a refuzat sa se intalneasca cu ministrii..."___----___e absurd sa o prefere pe veorica cea absoluta, avand in vedere ca a declarat-o tradatoare de tara, e clar ca politica romaneasca este doar o lupta de orgolii intre tabere si indivizii din varf...
LEVST.
11 Sep 2018

Klaus Iohannis a strans gunoaie in padure: Din pacate multi considera ca natura e o groapa de gunoi.(...)____-----____ " Vai de voi, carturari si farisei fatarnici! Pentru ca voi dati zeciuiala din izma, din marar si din chimen si lasati nefacute cele mai insemnate lucruri din Lege: dreptatea, mila si credinciosia; pe acestea trebuia sa le faceti, si pe acelea sa nu le lasati nefacute.(Matei, 23)///Exact asa este si acest netrebnic, asa cum a fost si batranul dobitoc , ex-regale Mihai, care a venit in Romania(***) cu haine la mana a saptea si damigene de ulei aproape de expirare, in loc sa vina cu UN GUVERN DE PROFESIONISTI, GATA FORMAT si macar CU O DUZINA DE INVESTITORI DE MARE CALIBRU...Sa speram insa ca aceasta bivola albinotica,cat si ceilalti dinaintea sa nu vor trai atat de mult cat ex-regale cel tampit, va imaginati cata pensie( si alte bonusuri) nemeritata, ar consuma aceste lepre?! Da, maimutzoiul acesta este fals si pierit de frica, incearca sa insele populatia cu "spalatul picioarelor", etc., datoria sa este sa trimita la somaj (si fara alte ajutoare), ministrii de resort, CHIAR SI pentru acesti munti de gunoaie de toate felurile, care sufoca Romania, pentru ca datoria politistilor, jandarmilor, diversilor alti agenti ai legii, este sa dea si amenzi pentru cei care nu respecta aceste minime reguli, iar -raportat la oceanul de gunoi din Romania- bugetul de stat ar fi trebuit sa fie excedentar si numai din amenzile aplicate acestor contravenienti, insa lipsa de educatie generala si coruptia generala( mai ales in respectivele ministere), fac ca si acest aspect sa fie sub orice critica...asa ca iohanis, mai bine ingroapa-te singur sub o platforma de gunoi, nu mai nicio alta utilitate in Romania, ai dovedit cu prea-plin, de ce esti in stare si cat valorezi...(*** la acel moment, Romania ar fi fost la picioarele lui, iar acum, Romania ar fi fost o adevarata forta-in toate- nu numai in Europa... Dar tembelul nu numai ca era tembel, dar era ros de o lacomie
LEVST.
11 Sep 2018

-cont- ",,... Dar tembelul nu numai ca era tembel, dar era ros de o lacomie josnica, incompatibila chiar cu un cel mai marunt cetatean, sa nu mai vorbim de un Rege...)
LEVST.
12 Sep 2018

CCR a respins solicitarea lui Iohannis: Dancila si-a delegat legal atributiile cand a plecat in concediu.(...)___---___ bietul iohanis, nici dracu' nu-l mai baga in seama, poate doar cand au chef sa stearga podelele, cu el...
LEVST.
13 Sep 2018

Iohannis, noi ATACURI către Guvern: ”Codurile penale FAVORIZEAZĂ politicienii cu dosare penale” .(...)_____------_____asta stie toata lumea si chiar malai-mare a spus-o de n'shpe mii de ori, insa de facut nu face nimic...Deci cand va fi urmatorul reminder???!!!
LEVST.
24 Sep 2018

Sesizarea lui Iohannis la Legea offshore, respinsa de comisii in Senat. Au fost adoptate insa 3 amendamente PSD.(...)___------___iohanila a inceput sa o ia in barba systematic, aproape saptamanal, plus ca este pus la punct si la alte capitole dragi lui, I-au taiat stipendiile pentru vacante internationale, de cumparat avion prezidential , nici vorba, este clar ca iohanila este pus in calendar cu cruce neagra, chiar daca are parasuta de salvare, recte parintii implntanti in Germania, de unde-f. probabil- o oarecare imunitate la anumite probleme, in Romania...
LEVST.
26 Sep 2018

CCR da unda verde pe Statutul magistratilor, legea care-i taie presedintelui prerogativele la numirea procurorilor-sefi,____-----____ziua si pleznitura...In cateva saptamani, nu va mai ramane nimic din acest malai-mare, care a ajuns in acesta situatie( de gluga de coceni mucegaita!) NUMAI si numai din cauza sa, proprie...
LEVST.
27 Sep 2018

Klaus Iohannis, la ONU: "Suntem in slujba popoarelor noastre si fiecare cetatean trebuie sa vada rezultate"(...)____------_____ iohanila se viseaza si vr'un "mumulean, gura de aur", ca nici ceausescu nu ar fi spus-o mai bine... Acesta este semn ca malai-mare se crede si Jmechier si -el e sigur- ca va mai insela inca , mult timp, pe romani...
LEVST.
01 Oct 2018

Iohannis face apel la studenti sa nu mai plece din tara dupa facultate.(...) Nesimtire tipica bubalinei (albinotice, de Sibiu) adica el si-a pus familia la adapost IN ALTA TARA si cere tinerilor sa nu plece, sa stea in Ro. pentru ca el si ceilalti 10 mii de conducatori( actuali si trecuti, inclusiv nomenclaturistii si securistii cu grade inalte) sa aiba pe cine exploata si -intr-un final nu prea indepartat- ingropa cu timpul nevenit, pentru ca cei mai multi romani mor la sub 70 de ani, media de 72 ani( span life) este data de cele cateva mii de paraziti, din varful piramidei sociale, adica politicienii si clientela, care traiesc si peste 90 de ani, si -desigur, cum am spus- furand munca milioanelor de sclavi...Go West!
LEVST.
01 Oct 2018

Ce ar fi daca acest animal jegos , dar criminal, ar face cea ce trebuie facut si trebuia facut inca din prima sa zi de domnie, adica reducerea imensa a acestui numar de paraziti platiti regeste( plus afacerile care curg si -deobicei- fara taxare, pentru ei), prin reducerea parlamentului macar la 300 de indivizi( desi o suta este inca un numar mare), reducerea judetelor la zece( ca numar) scoaterea de la plati bugetare a inca cateva zeci de mii de indivizi, la fel de paraziti, etc.? Nu a facut si nu face nimic in acest sens, pentru ca el este unul din gunoaile cele mai pestilentiale ale acestei tari, este unul dintre marii criminali ai acestui popor....
LEVST.
01 Oct 2018

A MURIT în detenție Ion FICIOR, torționarul de la Periprava, condamnat la 20 de ani de PUȘCĂRIE.(...)___-----____ a murit la 90 de ani pentru ca ultimul an a fost in puscarie, altfel asta traia si peste o suta de ani, brucan, iliescu , ficior si alti banditi ca ei traiesc peste 90 de ani, inclusiv ex-regele mihai, jucaria lor de paie mucegaite, astia traiesc mult si bine, adica in lux, pentru ca alti criminali (constantinescu, acest iohanis, etc.) au grija de ei, salarii si pensii speciale, uriase fata de cele ale populatiei lucratoare,si -la fel- au grija ca acestia sa fie chemati in fata justitiei( pentru GENOCID) cand au ajuns la 90 de ani de trait in lux si cand nu le mai pasa nici daca ar fi juputi de vii...Tehnica pur romaneasca, bine cimentata si la "nationalitatile conlocuitoare"( sasii, de ex., care sunt terminati in Romania, prin faptul ca il sustin pe calaul iohanis, semn ca mai toti au acelasi interes, distrugerea Romaniei...)
LEVST.
04 Oct 2018

Iohannis a promulgat sub protest inca una dintre Legile Justitiei: Reprezinta un regres pentru democratia din Romania Joi, 04 Octombrie 2018, ora 15:07 ... Insa presedintele isi exprima in continuare dubiile cu privire la efectele pe care aceasta lege le va avea asupra sistemului judiciar din Romania, considerand ca reprezinta un regres pentru democratia din tara noastra..."____----___SNF !, adica " sfanta nerusinare saseasca", bubalina albinotica a devenit mai gros la piele decat porcul rapanos, joaca un teatru extrem de low & cheap , indura orice umilire nationala, numai pentru a-si termina "mandatul", adica mandatul sau, acela de a facilita cat mai legal, DISTRUGEREA Romaniei , apoi- victorios -sa se retraga si el in Germania, unde -anticipat( stiind ce ganduri are)- si-a pus la adapost , familia... Orice persoana cu un minim de decenta, la asa fisco dupa fiasco, si-ar da demisia, fiind evident ca nu este in stare de nimic, adica total incompetent, insa acest porc , nici gand, marele cec care-l asteapta in final, este singurul sau scop in aceasta afacere...Mai mult, el a avut si inca are multe mijloace si mecanisme legale sa corecteze situatia din Romania, insa-este evident- joaca total, de partea mafiotilor la putere...
LEVST.
04 Oct 2018

corectie : mai sus SNS !in loc de de SNF,...
LEVST.
10 Oct 2018

Cioloș pare tot mai HOTĂRÂT: ”Sunt gata să CANDIDEZ. Nu mi-e TEAMĂ”.(...)____------____iata ca si-a aratat si coltii, l-a lins cat l-a lins pe iohanila, acum e gata sa-i taie gatul... acest ciolosvek este un individ fara nicio etica, este un born-opportunist, un individ care speculeaza conjuncturile, asteapta sa vada cam cine are mai multe sanse, etc. si apoi apare si viteazul care va salva natia...Nu are nici-un strop de bun-simt, macar sa se fi intors la prasit de ceapa, in fond a aratat de ce este in stare ca si pm(post obtinut tot conjunctural), adica este un zero taiat in mii de bucati, insa are un tupeu de nu poate fi masurat...indiferent cine va fi pres-edinte, pm, etc., in Romania din sistemul actual, nu va face altceva decat sa gireze si conduca tara spre ultima suflare...Solutia este de management la varf , urmat de ajustarile imediate si radicale in toata tara, iar aceasta nu se mai poate face decat prin Monarhie cu aport Englez si celelalte masuri enumerate dee mii de ori...
ANONIM
10 Oct 2018

Ce exemplu de om bolnav, decat LEVST mai vreti?
LEVST.
10 Oct 2018

exact ca si in exemplul de mai sus co psihopatii, rezultatul referendumului a demonstrat perfect cine este si psihopat, asa si in acest caz, numai ca pana sa se prinda macar cei cu ceva glagorie despre realitatea romaneasca, gunoiele umanitatii vor sufoca Romania, la modul ireversibil...
LEVST.
12 Oct 2018

Horror Guvernamental(de Petre Iancu)."...Romania politica si economica, nu doar cea juridica, risca sa devina, prin grija guvernantilor si a ventrilocului premierului, teatrul unei involutii de groaza,...Cu asa Putere, nu mai avem nevoie de dusmani Cu asemenea guvernanti tot mai solitari la butoane, de vreme ce si presedintelui i s-au rapit, rand pe rand, atributiile, carei tari si natiuni ii mai trebuie, oare, dusmani..."____------_____Ca deobicei, domnul Iancu scrie concret si f. bine punctat, insa in cazul iohanis face o mica eroare fie "natural", fie incercand sa fie domn cu aceasta bivola albinotica de Sibiu( din mila sau scarab, banuiesc), lui iohanis nu i s-a rapit nicio farama din putere, atributiuni, prerogative, etc., el insusi LE-A CEDAT iar pe unele le-a vandut, acest individ este un nemernic si mameluc greu de gasit in neamul sasesc, insa -oricum- este dublat de (si bazat pe) un criminal plin de ifose si aroganta...In realitate, el este vinovatul suprem in conjunctura dezastruoasa a ultimilor ani din Romania, apoi vine dragnea si ceilalti, la care a fost cooptata si idioata sinistra cu titlul de prim ministru...
LEVST.
12 Oct 2018

Iohannis, noi numiri la Institutul Revolutiei: De la Caramitru, la Maries si Dan Voinea.(...)_____----_____ANIMALUL ACESTA FACUT DOAR DIN OASE SI SLANINA RANCEDA, TREBUIE SA FI DAT SI IN NEBUNIE, TARA SE CONFRUNTA CU IESIREA DIN UE SI CHIAR CU DISOLUTIA STATALA, IAR NEMERNICUL SE TINE DE CHESTII DE IMAGINE, SI INCA PENTRU CE, PENTRU UN "INSTITUTT" la fel de FALS precum si revolutia...Se vede ca a fost f. bine instruit de socru-sau, generalul de Securitate, institutie REALA si bine infipta( chiar daca neoficial) in societatea actuala... Vineri, 12 Octombrie 2018, ora 16:37
LEVST.
12 Oct 2018

REMINDER( La art."Mama politistului Gigina: Criminalul copilului meu, ne spune cat de capabil este"):1-cat de amarata si revoltata trebuie sa fie aceasta familie si toti cei corora le-a pasat-real- de acest politist, asasinat de propriul sef...Dar cat de decazuta trebuie sa fie entitatea saseasca ajunsa la conducerea Romaniei , fraierindu-i PE romani, si care -acest gunoi al umanitatii- a devenit complice la acest asasinat, prin protectia si coalizarea cu degeneratul oprea...Ca commandant suprem al fortelor armate , el a r fi trebuit sa faca un minimum de acte, adica demiterea criminalului din randul fortelor, degradarea totala si eliminarea oricarui ajutor social (pensie, etc.) , individul putand munci(dupa inchisoare)...Dar acest bandit ihoros mirositor- klaus iohannis- nu a facut acest lucru in primele zile si nici dupa luni, cand lucrurile au devenit clare, un soldat al tarii, la datorie, a fost asasasinat de seful sau, intr-o actiune total ilegala...Mai mult, respectivul politist poate ca ar fi fost salvabil, daca "generalul" intervenea prompt, el a fugit de pe campul de lupta, lasandu-si camaradul sa moara..Practic, dublu asasinat...Iar acum triplu, si permanent, comis de seful suprem al tarii,de comandantul suprem al fortelor armate, de acest klaus iohanis, impotriva acestei famiilii, de peste doi ani, zi de zi...Sigur ca Justitia trebuie savarsita impotriva acestui nemernic, opera, insa va fi ciuntita daca populatia tarii nu-l pedepseste si pe cel de-al doilea asasin, klaus iohanis, calitatea de hipopotam cu creier de soricel retardat, nu trebuie luata in considerare, in aceasta cauza...
LEVST.
15 Oct 2018

Opozitia critica ordonanta lui Toader: A fost data la ordinul lui Dragnea si pune Justitia in mainile unui grup infractional.(...)_____-------______ "Pas cu pas", vorba jupanului sas, stia el ce spune, numai ca se refere la cum ai lui( adica ex-nomenclatura + securitatea= neocomunistii) vor "Lua tara inapoi", totul a fost doar un scenario de la bun inceput,tudorel milogu' e adevarat mesrias I arta delatiunii, as pune pariu ca the next one este mos lazar caruia -incet dar cu sarg-ii sapa groapa, care ( ne-am lamurit si de asta!) se trezeste la fiecare 3 zile, doar sa-si troznesca incheieturile si sa se tolaneasca pe cealalalta parte...cea ce si merita, in fapt si el si chiar Codruta isi merita soarta, au avut destula putere in mainile lor, nu au folosit-o cum trebuie, daca nu cumva sunt si ei tot parte- ca si bovina albinotica de Sibiu- din circul cu extensii, al comunismului mioritic...
LEVST.
Acum 9 ore

Iohannis: Roma este cel mai frumos oras din lume"____------_____ in sfarsit pot sa fiu de acord cu el, daca acceptam subiectivismul, oricine poate avea orice parere, insa ca mare oras si ca si capitala, cred ca este cea mai frumoasa asezare din lume, altfel, Italia are zeci de orasele coastale, care sunt superbe.... iar Roma are si clima placuta, cu exceptia Iulie si August( fierbinti-ca si in Romania), insa toamele sunt perfecte ca temperatura, iar in lunile de iara, extrem de rar, ingheata... Insa si acest malai-mare cat si alte zeci si sute de "demnitari" romani, se tot duc si vin din diverse tari, etc., unde -cu siguranta- noteaza lucruri care sunt si frumoase cat si productive si eficiente economic...Oare de ce nu zic, " am vazut asta si asta haideti sa facem si noi, etc.?"_ Lor le place foarte mult sa calatoreasca( mai ales ca NU pe banii- munca- lor), si se intoarc in Ro. doar sa colecteze banii produsi de sclavii bastinasi( romanii), care -in curand- vor fi doar batrani si persoane cu dizabilitati, cei tineri si/sau buni de munca , pleaca din tara la modul exodic, iar lui malai-mare ( si celorlalti banditi) le place la nebunie, asa vor distruge Romania si ei vor scapa de mania populara, cat si de bratul Legii si vor ramane cu imensele averi, delapidate...
Random imageUltimele stiri


loading...