2019-01-17 09:50


Klaus Iohannis a trimis mesajul trist pe Twitter: Condoleanţe sincere familiei sale

 |  17:26
Klaus Iohannis a trimis mesajul trist pe Twitter: Condoleanţe sincere familiei sale

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis, sâmbătă, un mesaj pe Twitter, după anunțul morții lui Kofii Annan, precizând că a fost un lider cu viziunea și o sursă de inspirație.

"Astăzi l-am pierdut pe Kofi Annan, fost secretar general al ONU şi laureat al Premiului Nobel. A fost un lider vizionar, o sursă de inspiraţie pentru noi toţi să continuăm să colaborăm pentru o lume mai paşnică. Eforturile sale de a reforma ONU nu vor fi uitate. Condoleanţe sincere familiei sale", a scris Klaus Iohannis.

Kofi Annan, primul african care a ocupat funcția de secretar general al ONU, laureat al Premiului Nobel pentru Pace, a decedat sâmbătă, la vârsta de 80 de ani.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-18

TAGURI: klaus iohannis, doliu, mesaj trist,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
18 Aug 2018

DE KOFI ANNAN TE INGRIJOREZI ANIMALULE IAR PE ROMANI VREI SA-I OMORI NAZISTULE
@JIGODIA ANONIM
18 Aug 2018

MULTA MUIE BAI COPROFAGULE SCIRBOS .
@@JIGODIE ANONIMA
19 Aug 2018

mancator de kkt esti tu cu neamul tau si nazistul nebun care distrugeti tara MUIE LU; MA-TA SI FAMILIEI TALE ANIMAL VULGAR SI IDIOT CRAPATI CA NU MAI PUTETI DA PE GRATIS GAZUL DIN MAREA NEAGRA NAZSITILOR VOSTRI MUIE IOHANIS SI CONSOARTA MOARTE MUIENGISTILOR DE PRETUTINDENI
ANONIM
21 Aug 2018

Pai , de ce crezi ca se strofoaca atat Iohanus si neo -nazi ?Crezi de dragul tarii ,ei as,de dragul corporatiilor care nu vor sa plateasca impozite Romaniei ,de dragul bancilor care la fel declarau profit zero desi profitul este urias , de dragul USA(uniunea sovietica ailalta) ca redeventele pentru gazele extrase sa fie mici ,mici daca se poate deloc Ce a spus KLEM ul ?A amenintat ca daca legile offshore vor ramane asa cum a aprobat parlamentul o sa ne atace Putin ca pe ucraineni si o sa ne ia teritorii
Random imageUltimele stiri

loading...